Abdomen extraplat (49)
Raspunsuri - Pagina 20
iulix spune:
Bravo Deus!!!
Eu maine ma gandeam sa mananc numai fructe ca sa vad cum ma simt si sa incerc si altceva in afara de mancarea clasica de post.
Deus spune:
neata
ce fac doamnele sportive?
eu ma trezesc
revin
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Buna ziua.
Am fost la cumparaturi, am mancat fructe la M.D si acum ma apuc sa fac curat.
si sa aveti o zi frumoasa!
baby-boom spune:
Creapa subiectul domle!
Dispar abdomenele extraplate si subiectul e cu iz de dialog de ceva vreme!
Lansez somatie publica sa se autosesize ele care se simt in cauza si sa zica batar ca ne citesc si ca sunt pe baricade executand sporturi mai mult sau mai putin extreme.
La mine asa: a iesit bine emisiunea, a iesit bine spectacolul.....am primit la complimente la final legate de muschii mei de pe brate si spate ca mi-a cazut fata ...
Azi sport 0...da'mi permit ca de obicei trag considerabil.
Nutritie asa: Ieri: MD1 (la ora 6) apa, cafea cu lapte, paine cu tarate prajita si cu unt si miere
MD2 (la ora 9.30) 2 ochiuri cu masline verzi
G: un iaurt de baut
P: supa crema de legume...in oras :(...nu asa buna
G: un covrig cu sare
C: o bere dupa spectacol
Azi: MD: aceeasi paine prajita cu miere
G: covrig cu sare, ceai de plante si o minitarta cu nuca...buna dar avea sigur zahar in ea
P: supa cu galuste si gratar de pui cu sos de ciuperci si risotto tot cu ciuperci la garnitura
G: struguri....si acum vreau sa ma bag in niste lapte praf....ma apuca uneori mania cu laptele praf...de vreo 6-7 luni nu am mai avut pofte dar acum m-a cuprins
mai ales Luminitei pentru curajul de care a dat dovada la dentist!
Elena_R spune:
Neatza!
Eu sunt aici pe baricade! Executat si bootcamp aseara si sunt trista ca mai sunt numai 2 sedinte si gata!
Baby, pai nu ne arati si noua muschii cei laudati?? Apropos ca spuneai ca ai pus poze noi dar eu nu am vazut nici una
Mi-e dor de catzarat, mi-au venit si papucii si nu am avut cand sa ii incerc pe panou (desi cand stau cu ei prin casa ma strang de numa! sper ca pe panou sa fie ok). Poate trag o fuga saptamana viitoare , sper!
Allureeeeeeeee!!! pe unde te ascunzi? hai sa mai povestesti cu noi
baby-boom spune:
Nope Elena, nu eu am zis ca am pus....iulix cred...n-am intrat sa vad ca nu anuntau nika sportiv
Eu ma tot trag pe kur ca mi se pare nasol sa-mi fac eu pozele...nu ma descurc. Acum astept sa primesc si eu filmarea si pozele de aseara. Si apoi mai adaug si eu, ca n-am reinprospatat de cateva luni....cu toate ca pt abdomen tre sa-mi fac totusi ceva poze singura...sau sa pun soata? nu stiu zau...o sa rada de mine ca ma expun asa
:***** asa-mi pare de rau ca ti se gata bootcampu'. L-ai facut tare bine familiar pe aici. Si suna bine ce ziceai...ca sa nu mai zic de faza cu instructoarea care se si catara
Eu stau in pat sa ma recuperez putin.
baby-boom spune:
Aaaa, si referitor la espadrile: tre' sa te stranga, asa e la inceput. Tre' sa fie cu un nr sau doua mai mici decat cat porti tu la pantof. Pe urma se largesc putin pe masura ce le porti....in plus toleranta piciorului tau creste cu cat le porti mai mult.
Eu am ajuns cu o pereche din espadrilele mele care sunt turnate, fara velcro sau siret, sa am piciorul vanat cand le descalt. Vanat si Umflat ...da' nu simt nika, numai niste senzatii de arsura si furnicatura si sagetare scurta oe diverse puncte de pe picior. Ideea e ca prima data cand le-am incaltat nu am putut sta mai mult de 2 sec cu ele. Apoi am folosit o pereche putin mai larga ca sa ma obisnuiesc cu durerea...iar acum: NO PAIN, NO GAIN....PAIN'S THE GAME...si alte sloganuri tampitele dar care make a point!
Deci, baga mare ca te vei obisnui cu durerea!
Elena_R spune:
Puteam sa jur ca tu ai zis ca ai pus poze Da' m-am uitat mai bine acum si m-am dumirit ca am citit eu aiurea..duuuh! m-am si uitat de 2 ori in album, poate poate nu am vazut bine
Merci de sfaturi Baby ! te cred pe cuvant si sper ca o sa ma obisnuiesc.. eu de obicei port 5.5-6 (care corespunde cu 35 jumate - 36 masura europeana) si prima data mi-am comandat papuci 5.5. Ei, cu aia chiar nu puteam sa stau nici 2 secunde incaltata, apoi i-am trimis inapoi si am comandat 6.. Cu astia e mai bine dar nu perfect, chiar si cu sosete subtiri ma strang, dar cu timpul sper sa ma obisnuiesc. Mi s-a mai spus ca ei sunt facuti sa fie dati jos dupa fiecare catzarare si ca in timp se mai lasa un pic.. No' oi vedea eu data aviatoare
Relaxare placuta
Deus spune:
seara buna:-)
va spun eu, Baby este toata fibra!
raportez: o zi de curatenie si de stat cu piticul ca-i nitel racit (usor tare dar l-am lasat acasa sa puturoseasca)
sport 0
maine recuperez, am 3 ore de sport si o sa mananc ultra sanatos
va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
moana spune:
Baby si Elena - ma simt complexata.
Deus - ce face copilasul? E mai bine?
Raportez si eu acelasi sport si aceeasi apa. Cu mancarea ma cam dau in barci dar nu foarte tare. (Nu s-a terminat inca painea de la tara. Barbatu meu se mira cum de imi place asa ceva caci e consistenta si un pic aspra, dar eu sunt moarta dupa ea. Imi aduce aminte de copilaria la bunici).
In schimb m-am tinut departe de dulciuri.
Deus, poti sa ma ajuti un pic cu spirulina? Ca uite ce scriu astia aici:
http://www.eva.ro/sanatate/medicina-alternativa/ce-este-de-fapt-spirulina-articol-4358.html
De care sa iau si, mai ales, cat sa iau? Ca am cam ramas pe ganduri...
Sa aveti o seara frumoasa.