Mamici din Grecia - Un An Nou Fericit! (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

ce faceti mamici de bebei frumosi????

acum am pus si eu pe bebe al meu la culcare ca tare energic mai era!!!!!

ce fete harnicutze avem noi pe aici,anouk si mamitza ce bine e cand cineva umple si aici paginile!!!!!!! bine ati venit in grupul nostru!!!!! sper sa fiu si eu mai activa ca de citit va citesc in fiecare zi!!!!
si cumnata de Larisa laura te asteptam cu drag in grupul nostru!!!! si mersi de noutati!!!! si imi pare rau ca Larisa nu e multumita de personal!!!! da las ca nu sta ea acolo mai mult de 4 zile si bine ca are cine sa o ajute acolo cu bebele!!!!!
ca eu am avut-o pe soacra mea care m-ai tare ma obosit si inervat !!!! eu spre exemplu am ramas multumita de personal si de tot la Elena,da nici comparatie nu am avut cum face ca nu am fost niciodata intrr-un spital privat!!!!!

Larisa felicitari mamico!!! sa-i dea Domnul lui bebe Ilias sanatate si mult noroc in viata!!! sa fie necolicios papacios si cat mai somnoros!!!!!

trimit si revin......

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

si acum despre noi!!!!

noi avem 9 luni si 2 saptamni!! avem 9 kg si 75 cm!!! suntem tare energici,vrea tot mai mult sa stea in picioare nesustinut!!!! si hazliu e ca isi da drumul la mani si chiuie de fericire ca paote si singurel!!! merge daca il tii de amandoua manute!!! si asa mandru e!!!! avem 2 dintisori jos si ies si cei de sus!!!! papa bine mancarica lui,doar ceva nu il aranjeaza cu laptele si face mofturici!!!!

e un smecher mare si pe zi ce trece tot mai mult isi arata personalitatea!!!!! doarme toata noaptea si abia pe la 7-8 cere laptic!!!!

zice Ma-Ma-Ma doar cand plange!! zice Dai(daddy) si ca o caseta stricata toata ziua aud numai Dui-Dui-Dui!!!!

eu tot mai greu o duc cu socrii!!!! nu stiu ce sa mai fac unde sa ma ascund,sa nui mai vad sa nui aud!!!!! socru miu si-a pierdut mintele de tot si crede ca el decide totul p-u bebe MEU!!!! ultima picatura a fost alataieri de ziua mea,de atunci nici buna ziua nui dau!!!! nu poate intelege omul asta ca ce decid eu p-u bebe e lege p-u toti!!!!! cat sta copilu meu acolo molfaie intruna!!!! si mie nu-mi place asta!!!! si plus ca i-a bagat peste in gura la copil pe cand am zis clar ca incepem de la 11 luni!!!! si asta om cu probleme la cap, s-a dus la medicul meu pediatru si i-a vorbit urat ca el stie mai bine si ca asa cum spune asa va fi!!!! si ca sa ma puna la punct ca eu ca MAMA nu fac corect si ca tre sa dau de toate la bebe!!!! ca daca nu ma ucide!!!

si stiti ce e mai grav ca asa amenintari a mai spus si surorii mele si matusii male,ca ma omoara si da foc la casa!!!! omul asta nu e sanatos!!!!! sa-ti permit tu sa vorbesti asa urat si cu dispret la un om cu studii la un doctor care e specializat in bebei!!!! ce prostie......

hai ca eu iar cu problemele mele!!!!

trimit si revin... si va spun cum vad eu si ce cred eu despre alimentatia bebeului meu!!!! si desigur fac cum spune doctorul pediatru!!!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mergi la inceput

noi am incepu diversificarea la 5 lunite,ca bebe a crescut doar pe LP!!!

am inceput cu fructe dimineata!!! mar,para,banana,piersic fiecare la interval de 4 zile introduse!!!! pe la 6 luni am inceput cu supite, mai intai cu piept de gaine cartof,morcov si telina,si dupa vreo 10 zile am inceput carnita de vita si alte legume introduse la fel la fiecare 4 zile ceva nou!! (salata,bostanel.fasole verzi) si deci la 6 luni si ceva meniul nostru era: lapte, fructe la micul dejun si supita pe la 16.00 si lapte innainte de somn!!!! si asa pana la 8 luni!!!!!

de la 8 luni am introdus rosii,ceapa, broccoli si paste in supita!! la fructe am adaugat suc de portocala si dupa fructe imediat creme(farin lacte sau biscotocrema) noi asa facem ca avem doar 4 mese pe zi si caatare crema o dai pe la 16.00 si supita la amiaza!!!! aa si galbenus de ou de 2-3 ori pe saptamana!!!! si acesta este si v-a fi meniul nostru pana la 11 luni cand introducem si pestele!!!! inca nu papam iaurt nici branzica toate acestea dupa un an!!!!

asa eu sunt de parere ca copilu nu trebuie sa manace intre mese (nici bisciut,nici paine,nici morcov nici mar,ba nimic!!!!! nu vreau sa se invete ca mancarea in gura non stop!!!! nu vreau sa manace porcarii macar atat cat il pot proteja!!!! nu vreau sa se ingrase ca pana la un an tre sa fim mai atenti!!!! nu vreu ca soccru miu si multi din aceasta familie au diabet!!! deci eu tre sa fiu inca si mai atenta cu alimnetatia bebeului meu!!! nu vreau la 10 ani sa-i fac insulina de 2 ori pe zi si sa nu poata manca ce vrea!!!!!

si socru miu nu intelege nu vrea si gata ca pune in risc sanatatea piului nostru!!!! si nu e mare treaba ca papa ceva acolo o bucatica de paine sau mai stiu eu ce doar ca ma inerveaza ca calca peste cuvantul meu!!!!!

asa am hotarat eu si pediatrul bazat pe stiinta si multe altele.... si asa vreau sa fie!!! fiecare mama face cum stie ea mai bine p-u puiul ei!!!!

sper ca v-a ajuta pe cineva schema noastra de diversificare!!

si da

Anouk poti sa pui ulei de masline in papica!! dar nu si cand catesti papica sau cartoful sau ce ii dai tu acolo!!!! poti si un pic de lamie p-u gust! noi asa facem!!!!

sorry nu am timp sa verific ce am scris asa ca sorry de greseli!!!

va pup pe toate,revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Vai, Viky, ce povestesti tu acolo?? La modul cel mai serios socrul tau are o problema psihica, in mod clar nu stie sa-si controleze nervii. Foarte bine faci ca nu vrei sa-ti indopi copilul. Categoric nu are de ce sa rumege continuu cate ceva, doar nu e oaie. Are mesele stabilite de tine si aia e papa.
Tine-te ferma pe pozitie ca lumea e plina de d-astia binevoitori cu o muuuuultime de sfaturi pentru copilul tau. Atata timp cat copilul e bine, ia in greutate, e vesel, se dezvolta frumos.. zi 'da' si fa ca tine. Asa fac si eu, ca daca as sta sa intru in polemici cu fiecare de ce e ca mine si nu ca ei, mi-as irosi energia de pomana.
Multumesc de raspuns cu uleiul. Asa vreau, sa ii pun putin in mancarea finala, deci neprajit sau fiert.
Telina i-ai pus in apa in care fierbi legumele si apoi o arunci sau ii dai si radacina pasata?
Revin ca iar plange Nicolas in somn. Ma duc sa-l iau in brate ca mi se rupe sufletul cand il vad asa.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

buna fetelor,ce faceti?haideti la o cafelutza.

anouk3,e ok sa pui ulei de masline dar cand e mancarica gata,nu in timpul preparari pt ca elimina toxine.mai mult ca sigur bya are imnunitatea f.f.f scazuta,daca fructe nu vrea(rar mananca banana/mar)mancare trag de ea,de unde sa asimileze organismuldeocamdata are muci,sper sa nu faca febra,k o iau razna
vi4i,deci socrul tau are probleme cu capul.ce treaba are el cum iti cresti tu copilul?ce i dai sa pape?doamne dar ce tupeu sa mergi sa te certi cu pediatru,e.nu stiu cum poti sta cu el in casa?sotul tau nu-i zice nimic?
fetelor,am facut friptura si am o tava cretina si sa cam prins de ea,ce injuraturi am tras.faza e ca am mancat cam mult si m-am balonat.theo,pe unde esti?moro_k?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna dimineata, am facut cafeluta. Poftiti, e fierbinte!
Azi e mare sarbatoare pe aici. Se sarbatoreste o icoana a Maicii Domnului gasita acum cateva sute de ani si o duc la o manastire insotita de mare alai. Se merge pe jos cativa km pe dealuri si vai, fanfara alea alea. Am fost anul trecut si e tare frumos mai ales ca absolut toata lumea face traseul asta. Anul asta n-o sa mergem pe jos ca ar fi tare greu sa-l caram si pe Nicolas in spate, mai ales la urcus, dar o sa mergem cu masina la slujba de la manastire.
Un weekend frumos va doresc si mult soare!

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Vifory atentie cu socrul caci se pare ca e si violent....
Nu stiu ce sa ti zic eu as incuia usa sa nu mai apara pe la tine...
Pe de alta parte e bine ca copiluul sa si stie bunicul asta daca respectivu nu are mintea sclerozata...daca da e pericol!!
Cum pericol e, si mincarea 24 din 24 la copiii si cind zic asta imi amintesc de un copilas lasat pe mina bunicii care il indopa ca pe un curcan in preajma Craciunului...acum e obez are 7 ani si deja se discuta cum sa l faca sa slabeasca
Ca sa nu va zic ca daca nu i dai de mincare ia frigiderul cu asalt si maninca TOT,insulina fiind'prietena lui'
Adevarata pacoste!!
---------------------------------------------------------------
Iarasi vine un nene neinvitat la mine ce sa i pun pe masa ca nu am chef de nimic ....am luat mai de mult niste anghinaries' ....cum sa le pregatesc???
Fac niste mici hors d'oeuvres reci ,gratare cartofi frantuzesti la cuptor salata fructe si USA!
da ce sa fac cu anghinaries.... dati va cu parerea fetele ca apare neamu prost pe la 21 si trebuie sa stiu pe ce cale s o apuc
tzuc fetele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Poftiti la o coffee de duminica dimi!

BRAVO LARISA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE ILIAS

Laura, multumim frumos de vestile despre Larisa, o asteptam cat mai repede acasa cu puiutul ei si, evident, printre noi, daca va avea timp, ca la inceput e mai greu cu un pui mic. Si, bineinteles, ca te asteptam pe la noi ori de cate ori doresti, esti binevenita. Am vazut la semnatura povestea nasterii fetitei tale, sper sa am timp sa o citesc.

Anouk3, in leg cu uleiul de masline, ti-au raspuns fetele deja, insa eu am mai citit ca in prima faza nu se da copilului ulei de masline si nici de alt fel, zice-se ca cele mai bune si recomandate sunt uleiul de samburi de strugure si uleiul de porumb, acum, na, ce sa zic, pareri si pareri.

Viky, bine ai revenit! Multumim ca ne-ai impartasit schema voastra de diversificare. Depsre socru, ce sa zic, rabdare si tutun din partea ta. Intotdaeuna se va gasi cineva care stie mai bine decat tine cum sa-ti cresti copilul. Insa eu zic sa discuti cu sotul tau f serios aceasta problema, el e cel care trebuie sa ia atitudine si sa te sustina, tu te vei lupta intotdeauna cu morile de vant, daca nu-i va pune la punct si nu va delimita oarecum implicarea parintilor lui in familia voastra. Mult succes si rabbdare iti doresc si sotului gandul cel bun sa solutioneze aceasta problema, pupici lui bebe Dionisios si te asteptam mai des pe la noi.

Mamitza_alex, La multi ani sotului tau, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de Bya 1000 de ani!

Carmaw, sorry, ca n-am vazut in timp util mesajul tau, omul deja a venit la masa a si plecat, pana sa-ti raspund eu. Eu nu am gatit niciodata anghinare, dar uite aici un www.retete-gustoase.ro/retete-anghinare" target="_blank">link, daca mai ai nevoie altadata de retete cu anghinare, sper sa-ti fie de folos.

Moro_K?

Noi suntem ok, nimic nou, toate-s vechi si noua toate. Fug sa fac modificari si pe prima pagina la Larisa. Si, a, fetelor, am tot zis eu sa ne trecem si noi datele de nastere, eu incep cu a mea, va rog sa le ziceti si pe ale voastre sa va trec in listuta.

Va pupam si va dorim o duminica placuta.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

[quote]citat din mesajul lui theophillina

'Neata!

]

[b]Carmaw
, sorry, ca n-am vazut in timp util mesajul tau, omul deja a venit la masa a si plecat, pana sa-ti raspund eu. Eu nu am gatit niciodata anghinare, dar uite aici un www.retete-gustoase.ro/retete-anghinare" target="_blank">link, daca mai ai nevoie altadata de retete cu anghinare, sper sa-ti fie de folos.

[]
Draga mea eu sunt peste de 15 martie-Bucuresti(nascuta),Campina
In legatura cu masa a fost f simpla dar acum ma uit cu jale la covorul meu bej devenit negru.....si au disparut si niste scobitori din plastic f frumoase .....
In rest perfect acum fac curatenie....si ma adaptez durerii de cap care ma macina(da sunt obisnuita..)
bisou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

buna fetelor,ce faceti?haideti la o cafelutzanoi am fost la plimabare,acum bya doarme cu tati,eu am bagat o pizza la cuptor,in wekend ma mai prostesc si eu.deseara se pare ca meregem la un gratar.vremea tine cu noi,e cald,zici ca vine pastele nu craciunul.imi zicea bunicamea ca si in tara au spus ca va fi o iarna blanda..carmaw,eu anghinare,n-am mancat,n-am gatit,deci n-am idee.asa e cu musafiri,dupa distractie,trebuie sa faci smotru.larisa,mie aici in halkida,personalul medical mi sa parut ok,am fost tratata omeneste,comditii acceptabile.stiu ca intr-un spital particular esti tratata altfel sunt si alte conditii dar sunt si o groaza de bani pe care i dai.eu am facut ecografii la mitera,era super spitalul,dar sa dau 5000 pt o nastere mi se pare absurd.acum fiecare cum crede.dupa cezariana,ar trebuie sa-ti dea calmante sa nu simtit durerea,spune-le ca te doare si sigur iti vor da ceva.pupici la toata lumea!!

Mergi la inceput