Mamici din Grecia - Un An Nou Fericit! (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

anouk, eu vreau, dar nu vrea sotzu" .... Nici pe Athina n-a vrut-o dar daca ea a vrut sa vina...

Laura, ai idee macar la ce ora s-a stabilit cezariana ? Am niste emotii...Hai Lary ca totul va fi bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetele!!

ertina,pai ce d-zeu sa mai mananc?!nu manac multe fructe,dar seara cred ca bag 2-3 mandarine/1 portocala,apoi eu cred ca si aerul ma ingrasa
am facut tiramisu,cojile de ecler,astept sa se trezeasca Bya sa fac crema sa le umplu.pun si niste pulpe de pui la marinat si maine le bag la cuptorintte timp ma servesc cu o cafeapupici la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamitza_alex
am facut tiramisu,cojile de ecler,astept sa se trezeasca Bya sa fac crema sa le umplu.pun si niste pulpe de pui la marinat si maine le bag la cuptorintte timp ma servesc cu o cafeapupici la toata lumea!!!

Maria-Bianca.3.09.2008

ce ziceti de asta?
http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/144/8177/dulciuri/torturi/tiramisu-cu-lamaie

Mergi la inceput

Lauraaaa, stam cu sufletul la gura. N-ai nicio veste pt noi ?

Mamitza alex, pai nu mananci multe fructe . Da-i in continuare cu dieta pana intelege organismul care-i treaba. Si-atunci sa te tii de oglinda ca n-o sa-ti vina sa crezi ! O sa dispara kg vazand cu ochii. Succes !

Mai fetelor dar sunteti cookarese, nu gluma. Eu abia ma laud cu spanakopita mea , dar macar imi iese ca de cate ori am facut-o....

Intru mai tz sa aflu vesti..ma duc sa pap si eu o salata, ca tot veni vorba de dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

salut fetele mele!!!!!

iertare ca nu am mai intrat!!!!

acum am primit un mesaj de la Larisa si zice ca e bine doar ca se simte foarte rau!!! si de bebe nu a zis nimic!!! dar sigur e totul bine,eu asa cred!!!!

daca mai aflu ceva mai scriu!! dar noi oricum asteptam noutati si de la cumnata ei!!!

eu maine ma revanses si am sa mai scriu si am sa le urez bun venit la fetitele noi si harnicutze!!!!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Viky, multumesc ca ai intrat sa ne anunti . Te asteptam maine cu povesti.

Felicitari Larisa !!! Sa-ti traiasca bebe Ilias si sa va bucurati de el !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetelor,haideti la cafelutza.deci fimea a racit,nu stiu cum,dar i curg muci,ieri am fost in parc ,a alergat,afara e cald,deci unde e buba?!eram bucuroasa ca fimea nu raceste,dar din aug pana acum,lunar a racit.cum ajung in tara merg sa-i fac niste analize etc.asa de dim am vazut ca mi-a murit un papagal,asta e,a ramas femela singura

larisa,asteptam vesti!!azi bag pulpele pe care le-am marinat ieri la cuptor+salata verde(poate iau si niste cartofi daia rotunzi si bag pe langa carne
ertina,slabe sanse sa curga kg de pe mine,sa se depuna da,dar sa fuga..nope
pupici la toata lumea!!si azi va cinstesc asa virtula cu eclere+tiramisu,vin ,suc,cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Felicitari, Larisa, si bun venit pe lume bebe Ilias!!
Sa te refaci repede si sa ai mult laptic! Gata, ce-a fost mai greu a trecut.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna mamici din grecia!

bebe Ilias a venit pe lume ieri pe la 11 si un picut ( nu stia saraca Larisa ora exacta cand s-a nascut!); are 3.400gr, este un frumusel ce seamna leit cu sora-sa cand era bebelus si ea...

larisa se simte rau caci o doare tare taietura de la burta. orice miscare face are dureri cumplite. am vorbit aseara un pic cu ea si-mi spunea ca este nemultumita de sistemul de la stat ca personalul de acolo nu acorda la fel de multa atentie asa cum a primit-o la particular, la prima nastere.
i-a platit kostas o femeie sa stea cu ea in rezerva si sa o ajute cu bebele.
cand o ascultam prin ce trece mi-am amintit ce simplu si ce norocoasa am fost eu ca am nascut natural si ca imediat dupa nastere alergam efectiv pe holuri sa-mi vad copilul. si apoi, eu am ales municipalul din bucuresti tocmai ca mi-a dat posibilitatea sa stau cu copilul in camera.... dar, pe de alta parte... daca nasti natural poti sa ai grija de el daca insa faci cezariana... mai intai trebuie sa te refaci tu....
mi-e mila rau de ea ca nu are cine sa o ajute si acum cand va ajunge acasa tot singurica va fi si cu 2 copii...

hai ca m-am lungit ca o pomana tiganeasca...
acum, eu nu stau in grecia, dar avand in vedere ca sotu' din dotare este grec... ma primiti si pe mine din cand in cand pe aici ??

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Of, Alex, iar e bolnava pitica? Cu siguranta i-a scazut imunitatea daca raceste asa de des, mai ales ca zici ca nu mananca nimic. Dar sa stii ca eu cred ca e si vremea de vina. Sunt niste calduri anormale pentru sfarsit de noiembrie. Asta e vreme de plaja, cel putin la noi. Daca nu era apa rece, pe aici linistit poti sta in costum de baie si te simti ca vara. Face bine si frigul, mai omoara din virusi.
Bravo, Ertina, pentru spanakopita! Pe mine nu ma baga la clubul cookareselor, ca eu nu mi-s fan bucatarie. Tot ce fac iese bun, dar daca ma scuteste cineva de gatit zic saru'manusitele.
Iar cu dieta, fetele mele, eu am cam pus ceva kile, dar nu se vad. N-am ce face, bag in mine ca sparta de cand cu alaptatul. Incerc sa ma abtin totusi de la dulciuri, dar parca-s hipnotizata cand vad prajituri. Asta in ultimul timp. Mi-am luat fructe de tot soiul, dar nu! tot la prajituri imi curg balele.
Si nu in ultimul rand, multumim, Laura, de vesti. Te asteptam cu drag oricand. Imi pare rau ca are asa dureri Larisa, dar asa-i cu cezariana, unele isi revin mai repede, altele mai greu. E tare naspa insa sa nu te ajute nimeni cu bebe la inceput. Am fost si eu in salon cu o tipa care facuse cezariana si am inteles ca e vital sa fie cineva langa tine care sa te ajute. Cat despre spitalele de stat de aici sa stii ca eu am nascut in Spitalul din Volos si a fost ireprosabil. Am avut copilul cu mine in camera din ziua 1, ajutor in orice moment ceream, m-au ajutat mult si din proprie initiativa cu alaptatul, deci recomand oricui maternitatea din Volos.
Fug sa mananc ca imediat se trezeste un marait. Nu-i mai ies o data dintii astia de sus ca m-a facut cu nervii. Roade tot ce prinde: degetele mele, ale lui, hainele mele, centura de la carut, lingurita cu care mananca..
Pupi

PS. Am bagat cartof in meniu si il scuipa de ma face pireu din cap pana-n picioare. O intrebare la fetele cu copii mai mari: e bine oare sa-i bag ceva picaturi de ulei de masline in mancarica? Ma gandesc ca n-are ce sa-i faca rau.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput