Zmeurici de iulie-august 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
sara_amira09 spune:
Salut tufa!
Eu sunt azi solo.Am fost la dentist si mi-a rezolvat o carie la dintii din fata. Am facut anestezie.Voi cele care ati mai fost la dentist dupa cat timp ati putut alapta?Tre sa ma mulg inainte, nu?Problema e ca la mine nu prea iese la muls, si pun pariu ca daca vine acasa pitica va navali pe mine. Nu stiu cum sa fac sa o las de tzatzi
.
In rest noi suntem bine, vorbim multe.....stie sa ii strige pe toti din familie(bunici, matusi, unchi, nepoata)cere apa, lapte, suc, bobo, danonino(ioio),potocale(po), imi povesteste din cartile de la adevarul, face ca toate animalele,stie cand sa zica da sau nu, numara pana la 3, danseaza Aram zam zam,ce sa mai...stie multe, nu ii tace gura deloc.
Si ea vad ca tuseste de cateva zile dar nu foarte des asa ca i-am dat sirp din muguri de pin si un sirop de imunitate pe care il voi da toata iarna.
Offf deja mi-e dor de ea,am lasat-o de la11, m-as duce sa o iau de la socrela dar cand ma gandesc ca iar vine acasa si face ravagii parca imi vine sa mai stau un pic![]()
Unguras- sanatate multa MC!
giova- si Sara are niste bubite mici pe spate si cred eu ca sunt de la transpiratie, avem o caldura in casa... si merge doar un calorifer, iar geamu nu pot sa il las larg deschis cand e ea acasa pt ca imediat tuseste.Seara doarme la fel intr-un body subtirel din bumbac.Felicitari!Ai reusit sa il las pe Edi de tzatzi, noi cred ca tocmai in generala renuntam
Lucialu- tare pupa ta!iti pune capcane prin casa!
Uliiasi- si eu ma gandeam la bb2 dar mi-am luat gandul, abia ma descurc cu unu, poate cand e la gradi mai discutam...
Noce- sa va fie de bine plimbarea prin Istambul!Ah ce as vrea si eu sa merg... nu am mai fost din 2008.Bine ati venit in tara!Filip e un dulce, chiar are parul mai deschis ca al tau!
Fetele va las ma duc sa scot laptic din tzatzi ca acusica vine fata....
andreea_1979 spune:
Buna seara fete ! M-ati facut o pofta de placinta cu dovleac
, mai ales ca sunt lesinata dupa dovleac
!
Noi suntem bine , umblam prin toata casa , spunem tata tata non-stop, da , papa , mama ( cand se enerveaza zice meme) , pai , Andeia , Aura etc. Nu mai are nici un pic stare in casa , iar cand mergem afara merge ce merge pe jos si apoi trebuie sa o caram in brate , de m-a rupt de spate !

http://family.webshots.com/album/578397796AzcgBo
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009 )
blanca000 spune:
Buna si de la noi,
Nu v-am mai citit ![]()
Noi, adica eu ma simt aiurea..azi am tot vomitat+scaun moale de cateva ori, ioc mancare, chef la fel...nu stiu ce am..ceva infectios dupa simptome. Iau furazolidon dar ma simt la fel de nasol....
Cu Eva am foat la cotrol la Dna dr. Marcu (renumita pediatru) care din cateva secunde mi-a zis ca fata e alergica...si analizele au confirmat asta..nu stiu la ce..sper sa fie doar o rinita ceva..
I-am refacut un set de analize si astept rez..unele au iesit altele le astept...i-am facut si proba digestiei si e ok..maine ii duc pt paraziti si giardia. De ce? Pai brusc a inceput sa refuze mancarea, kk e dubios spumos-galben-mirositor, noaptea face scandal la greu..are 1.2 kg sub greutate...etc..
Am primit sa ii dau peritol, infant formula si bifido plus pentru apetit..dar inca ma gandesc.
Xyzal pentru alergie in general..
O droaie de medicamente..mai bine le iau eu..dar cum sunt si eu varza....
Va las caci ma simt ca un ![]()
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Giova spune:

Marco ne-a scos afara...a zis ca e frumos si ca sa iesim in parc. acolo ne-am intalnit cu un coleg de gradi si mamica lui asa ca am stat aproape 2 ore. Edi saracul tot venea la mine si-mi arata mainile inghetate, l-a mai luat si bunicul prietenului in brate...cred ca le-a prins tare bine, ca au mancat de-au spart.
Lucialu si eu am pus prosop...din amintiri...si zahar pudra deasupra...ce sa zic...rulada cu mar a iesit bestiala...e gata
. dar alea cu bostan...cred ca le arunc...nu ne palc defel. Ludaia coapta parca e mai buna decat in placinta.
Mai am foi asa ca voi mai face tot cu mar si scortisoara. Chiar si sotul a mancat...i-a placut ca era mult mar. Nu mai zic de Edi.
Andra bine ca ai mai intrat sa ne dai de veste despre voi. lasa ca ies si dintisorii.
ati fost 2 frumoase la botez. sa va traiasca proaspatul finut crestin.
Ungaras e bestiala MC cum danseaza pe Shakira! unele miscari sunt identice cu alea lui Edi...doar ca ea mai foloseste si mainile. e tare frumoasa si dulce
.
Sara_amira asa se zice ca trebuie muls primul laptic...doar ca nici eu nu aveam ce mulge. Odata i-am dat si dupa 2 ore si nu a patit nimic. Oricum, mie mi-a facut anestezie mai putina...pe sf. simteam...dar cantitatea care intra in lapte e infima.
Andreea hai ca-ti trimit tie placinta mea cu dovleac...chiar nu-mi place. e mai bun copt.
Blanca of ca tot belele si pe capul vostru. tie refacere rapida si sa-si revina pitica cat mai repede. mai gandeste-te cu peritolul.
si o seara placuta sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ungaras spune:
Giova, multumesc frumos. Acum ii place 'hai hai cu trasioara', saptamana si hitul.
Am sunat dr de dimineata si nu a vrut sa ne primeasca. Mi-a zis ca nu il impresionez deloc, de parca eu am sunat sa-l impresionez pe el. Zice ca daca avea febra da dar asa nu e cazul sa ne vada. Just in case ne-a facut programare pt marti dar daca e fata mai bine nici nu vrea sa ne auda.
Cam asta. acum la culcare nu i-am mai dat lapticul, nici nu a cerut. Mi-a fost teama ca iar il da afara. Acum are diaree, la cresa a avut 4 scaune la la 8 dimineata la 13. Acasa inca unul special pentru mami, deala la care trebuie sa o schimb de toate hainutele. La cina a mancat o bucatica de peste si o banana.
Ziceati voi aici de spalatul pe dinti. Eu cred ca-s singura care chinuie zmeurica. Ii dau periuta se spala ea singura, se distreaza. Apoi o asez pe spate si ii deschid gurita si o spal; adica spalat spalat. Ea plange de nu mai poate dar nu vreau sa o las. Eu la 3 ani aveam extractii si plombe si buza taiata cu freza de doua ori. Nu vreau sa ajunga ca mine. Apoi eu am mari probleme cu dantura.
Maine sotul meu se duce la concert la Beth Hart. Era fan inainte sa ma cunoasca si de atunci nu a mai fost la nici un concert. Am zis sa-l bucur si am reusit. Incercam si noi sa ne distram dar asa separat.
Inca nu stiu cand mi-o venii mie randul, poate cand o sa-mi cumpere Maria-Catalina bilet la concert, din primul ei salariu![]()
Noapte buna!
monica2008 spune:
seara fetele
eu nu am timp sa scriu deloc,va mai citesc din cand in cand sa vad ce mai faceti.noi acuma suntem bine...dar sapt trecuta a fost un chin am fost cu DENIS la urgenta si am descoperit ca re otita la amndopua urechile si rosul in gat
.am avut 4 zile de groaza ,nu a mancat nimic absolut nimic timp de 4 zile(a baut doar apa)si a plkans intruna.am luat antibiotic ,nu prea vroiam eu sa ii dau dar a spus ca daca nu ii dau otita revine imediat.oricum acum e bine mititelul mananca bine doar ca nu mai vrea lapte deloc si nu mai vrea nici biberonul.asta e.
UNGARAS mie cand DENIS a avut diaree nu mi_a dat voie sa ii dau peste ca cica nu e bun .si eu il spal pe strunf pe dinti ii place nu spune nimicù![]()
![]()
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
meleea spune:
venim si noi dupa o perioada ...cu vesti mai putin bune...Alex a fost diagnosticat in seara asta cu varicela
. Nu stiu de unde sa fi luat ca l-am tot ferit ca m-a disperat cu bronsiolite repetate si rosu in gat.....
acum astept sa vad daca mai apar bubite,avem doar 9 ...doc de la calarasi zice ca nu pare sa fie varicela,cea de la bucuresti ca am plecat si acolo...cica 100% are....
sincer.....nici nu vreau sa ma gandesc ce maa asteapta ca nici Edi nici soacra-mea nu au facut 

acum ,daca a facut varicela mai facem ROR ? Giova,voi ati facut parca...sau a fost altceva la voi?
Am citit ca zmeurelele au luat viteza si ca sunt cataratoare
,vorbarete,ca avem fetite cochete si frumoase foc... doar ca nu mai pot sa tastez nimic ,ca vine sefu si vrea si el....deja a scos o tasta de la laptop
,plus ca a facut pasiune pt gummie bear si hippo and dog si aascultam nonstop
de ma ia capu numai cand aud primele acorduri....
va pupam si mai trecem pe aici ![]()
LuisaTL spune:
Buna dimineata, mamici!
Am intrat un pic sa vad ce mai faceti. Of, imi pare rau sa aud de atatia pui necajiti!
. Sanatate multa tuturor!
Ungaras, ciudati mai sunt doctorii pe-acolo
. Macar sa va fi vazut, te linisteai si tu. E bine ca nu face febra. Hidrateaz-o bine, da-i mancarica de regim (scoate neaparat laptele, daca bea formula si da-i din aia speciala!). Am vazut si eu pozele, e tare dulce MC
!
Blanca, din experienta mea cu fata cea mare, dupa cum descrii tu kk pare a fi giardia. Cel putin asa a fost la noi. Si eu cu peritolul... m-as gandi de 2 ori inainte sa-i dau.
Meleea, ROR poti sa-i faci daca vrei, asta e pt rujeola/oreion/rubeola.
Aporopo de varicela, intreba la un moment dat Corina de Varilrix, daca-mi amintesc eu bine. L-ati mai facut?? Si eu ma gandesc sa-l fac sau macar sa-i dau ISOPRINOSINE cica si asta protejeaza. Fata cea mai mare a facut o forma tare urata de varicela la 2 ani, ne-am chinuit rau de tot si a ramas cu cicatrici f urate pe fata
. Eu una nu mai vreau....
Felicitari pt zmeurele vorbarete!
Si Sara mea repeta tot dupa noi, nu va zic ce iese
. Mai nou ne zice mami si tati, s-a aliniat la sora-sa! Sunt asa de scumpi acum!
Sa aveti un weekend placut si linistit!!![]()
lucialu spune:
'Neata! Perfuzii cu cofeina faceti?
Deci matza mea smechera nu a facut nani ieri decat 30 de minute dupa ce ne-am chinuit sa adormim, a facut figuri la papa si cand am incercat sa o culc din nou ca v-am scris, am ramas cu okii in tavan, tzitzi corse ca nu a refuzat, dar nani da. Asa ca m-am nervat si am luat-o pe sus afara de la 5 jumate. mai erau si alti purtatori de pampersi pe acolo(noaptea). Mi-a adormit in brata inainte de 9 jumate, ca a vrut tzitza si a cazut rapusa. M-am chinuit sa-o schimb de hainele de deasupra si m-a lovit un mirosel, facuse un kknel, asa ca incearca sa o schimbi pe lumina obscura, chestie care a dus la facut oki.
A readormit aproape de 11 si la 7 jumate de dimi a facut din nou oki
Asa ca-s varza
Imi pare rau ca avem atatea zmeurele bolnave. Le doresc insanatosire grabnica! Si mamicilor caresunt bolnave asemenea!
unde sunt pozele cu MC de Unguras?
Andra si a mea e mamoasa rrrau cu exceptia cand suntem pe-afara.
Felicitari zmeurelelor vorbarete:Laura si Sara!
Giova noua ne-a placut si cu doveleac. Ne place si cu mere dar mie in special in alt aluat. Nu sh de ce unele foi ies mai tari, mie mi-au iesit doar primele 3 randuri de catre usa cupatorului, restul au fost moi. Iar umplutura chiar a fost miere si pastoasa. Ma rog, de gustibus
Ti-am spus nu sunt profi dar ne place cum iasa.
va las ca lucreaza in liniste, mi-a ruspt co cutie cu plasturi.aseara s-a jucat cu un baietel mai mare, e fascinata de astia mari si de mingile de fotbal.![]()
Giova spune:

azi vreau sa fac supa de rosii...altceva nu am in plan. iar sunt singura cu baietii...asa ca nu am chef de nimic. Sotul lucreaza si azi si maine...si tot asa pana se preda Kauflandul in 15 decembrie
.
Ungaras nu stiu ce sa zic...ciudat sistem acolo la voi...sau e ciudat dr. vostru?
nu-i mai da nimic, hidrateaz-o si da-i sticksuri sau ceva sarat. daca nu esti de acord...nu-i da nimic, dar sa fie hidratata. pana se reface stomacelul nu ai ce face.
Monica of saracutul Denis...bine ca a scapat. la otita nu prea poate sa manace, in plus el a avut si rosu in gat...cu atat mai mult.
Meleea cand scapati si voi odata de belele astea? dragul Alex...tot bolnavior a fost. sa-i treaca repede si sa nu il mananc emult bubitele. de obicei la varsta asa mica, cica se face o forma mai usoara a bolii.
Edi a avut pojar si ROR-ul apara pt. rujeola/oreon/rubeola. Noi nu l-am facut...prefer sa faca bolile astea cat e mic, nu cand e mai mare.
Luisa pupici si de la noi. ma bucur ca e totul ok la voi.
Lucialu nasol ca nu a dormit mult pupa...te cred ca iti este somn...hai la o carafa de
.
Filmuletul cu MC e in mailu-ul comun...si poze pe masura, tot acolo.
si umplutura la foile mele a iesit super buna...doar ca nu imi place dovleacul...of...ma tot uit la cele 2 rulade cu dovleac si-mi pare rau sa le arunc...dar nu am incotro.
fug la bucatarie.
si o sambata faina.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi