Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salut fetele!
In primul rand La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua onomastica!
Se pare ca mai toate zmeuricile sunt bolnavioare, maraie din cauza dintisorilor asa ca ne incadram si noi in grafic.Sara nu e bolnavioara dar in schimb foarte nervoasa si agitata din cauza caninilor.Sincer asa banuiesc habar nu am ce i-a mai iesit ei prin gurita pt ca nu ma lasa deloc sa ma uit.Dar se vede umflat la canini si cred ca asta e cauza.
In rest nici noi nu ne omoram cu mancarea dar o mai pacalesc eu in fata calculatorului cu ARAM ZAM ZAM. Cantam de mama focului si gesticulam exact ca cei din filmulete
Azi am trimis-o la bunica-sa sa pot face si eu o mancare si putina curatenie linistita.A plecat de la ora 13.00 si acum o sa ma duc sa o iau.SUnt sigura ca e ok pentru ca e cu verisoara ei Ebru si se joaca f frumos.La 7 vine cumnata sa o ia si sigur va plange ca vrea si ea sa plece asa ca nu las eu fata sa
Inutsa- sanatate micutei Bia!Stai linistita si eu am avut astm bronsic cand eram mica si pana la 7 ani m-am reparat.Insa am fost la salina in Slanic Moldova in fiecare an de doua ori, nu se fuma deloc in prezenta mea si nici nu alergam prea mult, am fost foarte cocolisita de mama, practic eu nu ma jucam ca sora mea toata ziua pe strada sa alerg sa transpir ci mai bine citeam o carte(la 5 ani am invatat sa citesc) coloram insa acum sunt zdravana de-a binelea am 69 de kg..
Giova- si eu ii dau imunogrip fetei de o luna jumate, vad ca de cand il ia nu a mai racit deloc, si ea la fiecare dintisor avea muci febra insa acum doar nervi.si eu vreau sa ii iau o ratusca asemanatoare insa de prin magazine caci nu mai am timp de comandat.
Pooh- sanatate lu Balasz!
Tanimi- ti-am admirat printesa e superba!CE faci te intorci la munca?Eu numai cand ma gandesc ma ia cu fiori.
Eu am tuns fata cheliutza mai bine zis nr.2, nu foarte foarte scurt caci a facut un scandal...Am dus-o la un salon pt copii.Plangea si zicea:GATA GATA PACA (adica pleaca)NA NA NA(o batea pe fata care o tundea).Ii sta foarte bine zic eu ca na ... cioara...
Ma duc sa iau fata si daca e cuminte poate apuc sa bag niste poze sa o vedeti cu noua freza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,am apelat deja la antibiotic,Balazs are puroi pe amigdale,e dezastru ce am vazut acoloNu inghite nimik,chiar si saliva isi strange in gurita si o scuipa apoiE horror pana ii dau suspensia sau nurofenulDe mancat doar 1-2 inghititura.....Eu sper doar sa-si faca antibioticul efectul repede,ca atat sufera si se chinuie puiulPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaaaaai Inutsa si Pooh. imi pare sincer rau.sanatate puisorior!
Sara, ce haioasa esti.si eu sunt...hmm... voluptoasanu grasa, da?
am fost si ne-a schimbat suropul de tusa cu mucosolvan, tantum pt gt, are si un pic de rosu in gat.zicea ca e viral, insa dc pana joi inca face febra tre sa merem la dr din nou. dc nu, sunam si ne vedem vineriam primit viusidul, doza minima la copii de 5ml, fractionata. a, si ceva de nas, picaturi, nu stiu ca-mi dorme fata in brate si dc misc se trezeste. deci febra nu mai mult de 5 zile.
Blanca, viusid e ok, si mi-am adus aminte ca in primele luni ne-a dat b complex, tot baubil, ft bun. dar viusidul e mai bun.
am luat crema de fundic de la weleda, sa vad dc ne cofeaza(am si revikenul de paza si protetie )
sunt tehuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

giova pe amazon se poate plati cu un card in lei? M-as uita si eu pe site-ul lor, dar nu dupa jucarii ca are destule si altele nu ii mai iau daca la anu, speram noi, ne luam talpasita...

pooh saracul Balasz, daca are puroi ii trebuie antibiotic. Tare greu e cu rosu in gat, eu il fac dupa ce il are Bia

sara deci te-ai facut mare si esti bine, cu toate ca ai avut astm bronsic? Hai ca m-am mai "dres" putin.

moni tu le-ai facut fetitelor Prevenarul. La cat timp ti-a zis dr ca faceti a doua doza? Mie dr mi-a zis la o luna, dar pe prospect scrie peste 2 luni si sunt cam in ceata. Dr a zis ca il facem si la 2 luni daca asa vreau

lucialu e buna crema de la weleda? Noi folosim revikenul de aproape o luna cred, dar tot avem iritatie, nici nu mai stiu cu ce sa ii dau, si la servetele am renuntat si tot iritata e

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Inutsa weleda ca si firma e ultrarecunoscuta pt cat de naturele produse au. Eu am facut trat homeopat de la ei. Acum sa-ti rasp la intrebare:nu stiu. Ca pt fundic nu am luat din motive obiective la vremea cand in tara nu se gasea, am preferat sa merg pe mustela la cap fundic sa nu raman in pana de la o tura la alta la unguri, insa restul produselor pe care le am sunt excelente. Vezi tu, depande de fundic, la noi revikenul a dat rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Gata am culcat fata...era franta de somn....
Inutsa- da am avut si sunt foarte bine acum.Si nepotica este suspecta de astm bronsic insa cumnata nu prea isi face griji, ii da fel si fel de siropele iar cumnatu sa puna bomboana pe coliva se gaseste sa o duca la piscina numai iarna cand e ger afara.Si are numai 4 ani.Offf saraca tuseste foarte nasol din orice.Cumnata fumeaza langa ea.evita pe cat poti fumul si sa nu stea in spatii unde este igrasie-mucegai!Sigur Biutza dragutza se va face bine cu o mama atat de grijulie!

Fetelor fata mea e tot mai disperata dupa tzatzi nici gand de intarcare!!Cum fac?La primavara s-ar putea sa incep munca pt ca lucrez in turism si din iulie ar fi tarziu.nu stiu ce fac cu fata!Iau in calcul si varianta cresei private pana in sept apoi sa o bag la camin, chiar daca e mica avem pilePe socrela nu ma bazez 100%pt ca mai mereu i se iveste cate o treaba si decat sa ne certam sa stricam relatiile mai bine lipsa.

Scriu mesaju de o ora... s-a trezit Sara de doua ori.Ma bag langa ea sa ii mufez

Avem poze noi:http://good-times.webshots.com/photo/2395180540105513784logztp

O noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Giova, nu prea am fost prin parc vara asta. Am tot fost plecati iar cand am fost acasa am iesit dar eu inca il feresc pe Darius de foarte multi copii. Mi-e frica sa nu se imbolnaveasca, deci nu prea se joaca cu copii, inca.

Inutsa, da, eram noi.Multa sanatate Biei, sa va iasa bine analizele si sa se dovedeasca lipsa astmului. Si eu am rinita alergica si inceput de astm.Nici macar nu fac tratament decat in fazele ma apuca alergia si mancarimile. Poate ca nici nu are.

mamica de baietzel Darius

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vroiam sa scriu si eu mesajul de sf. Andrei, dar nu m-am incadrat in timp .

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori! Cititind pe diagonala, vad ca Balasz, Bia si Ana sunt bolnaviori acum.

Lucialu, vad ca ai reinceput sa fii activa pe aici. Ma bucur sa te citesc.

Noi suntem intr-o perioada buna vad, sper sa nu cobesc, nu au mai racit de ceva timp. In momentul asta nici nasul nu le curge, sper sa ne tina!

Cu cadourile de Craciun si Mos Nicolae, inca nu am facut nimic. Parca vad ca o s aalerg in ultimul moment sa le cumpar cate ceva.

Mergi la inceput

Inutsa, prima proba si la prima strigare:crema e bestiala, se intinde pe tot fundicul si intra efectiv in piele, dispare. E cu oxid de zinc, lanolina pura si ceara de albine, galbenele si musetel bio, ulei de migdale si de susan, pt piele sensibila. Sa vedem acum si dc face treaba, pen ca de ex de cand mustela nu se mai gaseste pe piata, am incercat de tati si reveneam la reviken, visam la o crema care sa fie crema nu tratament. I-am luat si uriage cu apa termala si ciu-ciu fundic fericit.
Cornelia,si noi pe ultima suta de metri parca vaz, ca sa avem adrenalina la impins carucioare printre rafturi. Iar o sa fim cu limba scoasa de sarbatori.
Sara ai o pincesa!ptiu-ptiu, ce frumusata! Nici cu tine nu mi-e rusine, unde ai kilele alea de care spuneai?
Si am vazut si pincesa de Tanimicand ma uit la ele si a mea cat s-a silfidit ma apuca
ma bag la anatomia lu grey, ca o fost o sapt de kko pt mine, ieri la ora asta ne chinuiam sa dormim, dupa care pana la 3 am calcat. imi simt coloana praf.
o primit vibocil pt nas, sper sa fie bine ca azi imi venea sa plang cand o vedeam ca se simte rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

inutsa, chiar ma gandeam la tine si la prevenar. Voi ati facut vaccinul sau vreti sa-l faceti? Daca ai zis ca a facut pneumonii cred ca ar fi ok vaccinul pt bolile pneumococice . Eu am citit in prospect ca pt copii peste 1 an a doua doza se face la 2 luni de la prima. Pentru cei < 1 an se face la 1 luna. Oricum dr meu mi-a zis sa revin la 2 luni pt partea a 2-a la vaccin. Asta ar fi undeva inainte de Craciun si o sa vb cu el daca e vreo pb sa il facem dupa anul nou sa nu am surprize de sarbatori, cu toate ca mi-a zis ca prevenarul nu da reactii adverse.
tanimi, am avzut ci eu frumusetea de Iarina in zapada. Ale mele inca n-au vazut zapada.
pooh si eu ii dadeam antibioticul in locul tau. O sa-si faca efectul repede ca nu e obisnuit cu antibiotic si sa vezi apoi pofta de mancare.
giova super ca esti multumita de jucarii si ca deja le ai si ti-ai luat gandul de la cadouri.
Si la noi se lucra ieri la bradul din centrul orasului. De abia astept luminitele din oras sa le arat si fetitelor. Laura asa frumos se bucura si se minuneaza, scoata niste sunete ...
lucialu mersi de sugestie, dar eu sunt fixata pe pesti proaspeti adica vii. Sunt patita cu peste "proaspat" pe gheata si acum suflu si in iaurt. Poate o sa trec la cel congelat sau marinat. Habar nu am , o sa vad.
Cu alaptatul ce povestesti tu mi se pare SF pt ca eu habar nu am ce inseamna avand in vedere ca "sportul" acesta nu a fost de mine (am alaptat cateva sapt si acelea completate cu formula). Incerc sa-mi imaginez cum ar fi sa le alaptez la varsta asta si chiar nu reusesc sa o fac. Felicitari!

Cu CIC, avand in vedere ca le trebuie REPEDE banuti m-as mira sa nu se aplice si la noi. Daca e doar pt cele care nasc de la anul va dati seama ca un an tot le dau banutii si abia dupa aceea vor face economii.
LA MULTI ANI, Romania!!!

Mergi la inceput