Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Si noi suntem cu febra,39,fara alt simptomScade cu antitermice,insa doar cateva ore....la ora 19 am programare la dr,sa vedem ce ne ziceBlanca,sanatate Evitei!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

salutari si de la noi!
sa nu radeti de mine, zmeurica mea e la prima raceala si i-am dat pana acum nuro cu panadol succesiv la 4 ore spre 5.tuseste rupt(ii dau Humex) si are muci din aia apaciosi, tot ii scot cu aspiratorul ca face saraca gargaracred ca maine merg la dr cu ea, dc nu ii trece febra.Asta e partea care ma seaca cel mai mult si ma panicheaza.(face seara febra 38 cu 8 si dimineata in jur de 6).De-asta spuneam sa nu radeti, e ok sa faca febra atatea zile , de sambata a inceput tot. In rest e o scumpa, nu se plange, sta la scos de muci de azi ca a priceput ca o ajuta, nu prea papa, nici inainte nu se omora, dar cu raceala ne-a dat aproape de tot in cap, , nu vomita slava Domnului!in schimb mi-a facut si caca verde aseara...
Eu sunt praf. Ma suge non-stop si imi vine sa imi var tzitzile intr-o galeata cu gheata
Sanatate tututor zmeuricilor bolnavioare si in special motanicii Daris, ca am citit ca e cu varicela!
Taie astia indemnizatia, acum sa vedem dc taie si retro, adica celor care suntem in CIC au ba. Giova nu esti rea cu privire la asta, ar trebui toate mamele sa fie ajutate ca la noi ca la nimenea, dar macar cand nu e inca BB venit mai poti planifica cumva sa impaci si capra si varza.
Moniland, felicitari pt arde!
nici eu nu mai stiu ce sa fac de mancare, acum are supica de pui, ma descumpaneste faptul ca refuza sa pape si feluri pe care le placea si nu doar acum, racita...felul 2 e un esec mai mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

of,of, bolnaviorii...sanatate multa, multa .

Cu mancarea... azi am facut salata orientala (cartofi+ou+ceapa+ulei,sare). In we de obicei le dau supica, odata cu galuste si celalalt we cu taitei. Mananca si sambata si duminica aceeasi supa pe pui. Mai avem in meniu vitel cu orez sau cuscus. Vitelul sau tocanita, sau friptura si fac pt 2 zile. O zi de peste (pastrav sau crap)cu cartofi. O zi de spanac cu ou si cartofi. Le-am dat odata cu mare succes pui cu sos de smantana si paste (stelute mici de Barilla).
Cam astea sunt mancarurile preferate, mai bag si ficatei dar cam fara succes sau paste tot fara prea mare succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pe la ora 18:00 avea un 38.3 asa ca i-am dat o doza de Panadol...dupa a mancat ceva dintr-o pulpa la cuptor cu cartof copt. Chinuit asa....

O fi de la canini ca astia am inteles ca ies cel mai greu, ceilalti dinti sunt toti la locul lor (incisiivii centrali sus/jos, cate 2 masele sus/jos) acum vin caninii, da? se si vede cumva umflat...nu stiu.

Dar e si raceala ca are muci aposi, tuse rupta (dar cine nu are!!!!ca eu am vazut toti copii tusind), febra asta..iar nu stiu.

In seara asta nu am iesit afara, trebuie sa bifez undeva ca asta nu sa mai intamplat de mullltttttttt, dar am zis ca nu e cazul parca cu febra. Plus ca a tras o ploaie azi si erau numai balti si vant.Grade cred ca erau totusi destule.

Eu mancarica ii fac ciorbite de perisoare, de aripioare, cu galusti,de vitel, pilaf cu pui, paste cu branza si ou la cuptor, pulpa la cupor cu cartof, ficatel cu piure, spanac mai rar dar am sa mai incerc, la fel si peste.
Maine vine iar soacra (tot cu dentistul...) si o pun sa gateasca de toate sa o incerc pe Eva..desi daca saracuta so simti aiurea cu febra/raceala/dinti tare imi e ca refuza tot.

De vitaminele Multisanostol ce stiti? dati la bebei?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
As fi vrut sa intru si sa zic ca suntem bine, dar... Am fost la un imunolog cu privire la pneumoniile pe care le-a facut Bia. S-a uitat pe dosarul cu toate analizele facute anterior, internari etc, m-a intrebat una-alta si mi-a zis ca e posibil fata sa aiba astm bronsic. A cazut cerul peste mine. Mi-a explicat detaliat de ce face raceli asa severe nitam-nisam, cu insuficienta respiratorie, si de ce ii apar cand si cand eruptii pe piele [au legatura cu astmul bronsic]. Ciudat este ca nu are alergii alimentare. M-a intrebat daca am pe cineva in familie cu astm si am zis "nu". Acasa imi zice sotul [nu fusese cu noi la consult] ca el a avut astm bronsic pana in 7 ani. Mi-a spus o groaza de chestii doctorita, acum inca sunt in stare de soc ca sa imi aduc aminte tot. Dar am inteles ca lucrurile sunt intamplatoare doar in aparenta [de ex, o valoare un pic sarita la o analiza, eruptii aleatoare s.a.]
Acum luam antiinflamatoare ca sa nu faca iar raceala cu insuficienta respiratorie acuta. Apoi facem analize de sange pt alergii si multe altele.
In toata drama [pt mine asa e] ar fi o luminita: banuieste ca astmul asta ar fi viral, cauzat de virusul sincitial respirator, si de care copiii scapa pe la 7 ani. Eu imi doresc din tot sufletul analizele sa arate totusi ca nu e vb de astm, iar chiar de ar fi, sa scapam la 7 ani. Cert este ca avem o lupta grea de dus, si o caruta de analize de facut.
In rest Bia e ok, slava Domnului si ma sa fie asa in continuare
Ma scuzati ca am dat buzna cu asa vesti dar simteam nevoia sa ma descarc
Sper ca toata zmeuricile sunt bine. Un de la Biuta!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Inutsa sper sa se insele doctorul sa nu aiba Biuta draga astm.

Sanatate si celorlalte zmeurici racite,sa ii gaseasca mos Nicolaie sanatosi pe toti.

Urez si la multi multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!

Eu am pus grau la incoltit azi,asa e obiceiul la noi se pune in ajun de Sf. Andrei.
Alex e bine,il supara in schimb destul de rau caninii si maselele de sus,abea astept sa iasa,e umflat si se vad de mai bine de o saptamana.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

inutsa sanatate Biancai . Dar tuseste? Eu stiu ca astmul se manifesta prin tuse din senin si pe perioada mai lunga. Sau o fi alt gen de astm...?

LA MULTI ANI ANDREEA!!!
LA MULTI ANI ANDREI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

haideti la o , sau ce va pofteste inimioara.
celor care poarta numele Andrei/Andreea!

Nu am mai intrat ieri....am avut 5 baieti acasa.
sper sa reusesc sa pun poze azi. de la gradi trebuia sa luam 2 baietei, dar ne-a vazut si P si -sa pus pe un plans...ca am rugat-o pe mama lui sa ma urmeze cu masina pana acasa si sa-l lase si pe el. asa ca mi-a fost casa plina de cavaleri. Au papat sendviciuri, salam de biscuiti, clementine si cereale cu lapte. au baut ceai si unii lapte.
S-au jucat fiecare cu ce a vrut, iar Edi mergea d ela unul la altul si le fura cate o jucarie, sina de tren...spre disperarea lor.
Noroc ca a venit si Clau la ora 19 si l-a culcat pe Edi...era copt, dar nu puteam sa-l culc si sa las 4 copii nesupravegheati.
Nu va zic cum arata casa pe urma, dar am rezolvat rapid cu stransul jucariilor.

am citit asa rapid...vad ca sunt multi bolnaviori... INSANATOSIRE GRABNICA!
Revin mai tarziu pt. nominalizare.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf. Apostol Andrei!

Inutsa eu zic sa astepti analizele ca poate nu e cazul de astm; stiu ca e greu sa stai calm in astfel de situatii . Sa aiba cel de sus grija de voi!

Sa ne laudam : uite ce am facut noi in w-end http://picasaweb.google.com/Iarinuca/PeStradaSePlimbaIernaticulVantNoiembrie2010#5545070047521791090

Giova cabana de care ai intrebat se poate inchiria. Detalii aici: http://www.pensiuneaiara.ro/new/Home.html. E super fain, mai ales daca mergeti in gasca!

Ce se mai aude cu indemnizatia? Pe mine m-au chemat sa ma intorc .

Pupam tufa si sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

LA MULTI ANI! ANDREI, ANDREEA!!

Sanatate multa zmeuricilor bolnavioare!!!

Inesa, imi pare tare rau sa aud asa de Bia. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, iar tu sa te descarci oricand simti nevoia, noi suntem alaturi de tine

Mergi la inceput