Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

giova, am copii normali sau cel putin asa cred, de fapt asa vreau. Laura mi se pare mai agera, dar Irina m-a uimit cu "arde". Tot incercam sa le spun ca arde caloriferul, apa,.... si uite ca s-a prins de ea si a folosit corect cuvantul, ceea ce m-a bucurat enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Mornin'

Motana pentru tine si Daris! Las ca macar scapati acum de o grija, plus ca se zice ca cu cat is mai mici cu atat e mai usor!

Cat despre calut ( Blanca receptie, ca tu mai ziceai de calut) noi am primit asta http://picasaweb.google.com/Iarinuca/DeZiuaMea#5490735014973943618 de ziua Iarinei. Il cheama Gogu (noi i-am zis Murgu, dar Iarina ii zicea Gogu asa ca am cedat si l-am inmatriculat dupa dorintele fetei) si are mare succes. La inceput cu baza care se balanseaza, acum fara; are rotile si se impinge/ o impingem/ sau il trage dupa ea. Deci daca e sa il recomand ... cu caldura! Am mai vazut caluti din aceea de plus/par dar aceia sunt mai scumpi daca bine am vazut si mie mi s-au parut si mai subrezi.

Iar cuburile care i le-am dat deja sunt astea : http://www.jucariata. ro/cuburi-lemn-p-554. html si ii plac mult mult. Deocamdata noi construim si ea rastoarna, dar are capacul cu forme geometrice si ea pune prin ele cuburile in galetuta. O tine tare ocupata si concentrata

.

Moniland distractie! Un prieten a fost acu' 2 saptamani la schi in Meierhofen si era super zapada .

Giova poze am mai pus dar am cam ramas in urma (vezi pe linkul de mai sus).

Aseara am iesit in oras iar la 1:30 cand am venit acasa ningea ca in povesti: fulgi mari, multi multi iar acum zici ca vine primavara . Las ca e bine si asa ... fugim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Motana, insanatosire usoara si rapida Darisiei mici! Eu zic ca e bine ca scapati cu faza usoara a bolii, poate si de vaccin, toate spre bine! Bine ca stati si pe afara, ca aveti vreme buna!

Si noi acum suntem cam toata ziua pe afara, la curte la verisori. Filip se joaca toata ziua, mananca in curte, doarme bine, cand afara, cand in casa, eu cu wirelessul in curte

Calut balansoar si cu roti avem si noi luat din qatar cu vreo 50 de lei, ii place mult copilului.
M-ati pus pe ganduri cu moshul, eu nu aveam un plan, avem jucarii gramada, nici nu stiu daca ar aprecia una noua. Poate o punga de biscuitei buni in pantofel (sunt unii de la organix mai scumpi)

Moniland, vacanta frumoasa la ski!

Vally, ma bucur ca ai mai intrat. Succes cu strangerea de fonduri, stiu e greu, dar o sa va ajute Dumnezeu. In grupurile de motociclisti ai incercat? Ei ar putea empatiza mai repede. Poate si un concert umanitar de Craciun.

... mama, mama , ce va vorbesc fetitele, iar m-am impresionat!

Weekend placut, zmeuroaicelor!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tanimi super pozele, nu mai zic de iarina.
Cabana de la Arieseni e proprietate particulara sau se poate inchiria?
Doam,ne cati copii au fost acolo. super gasca!
Noce ce mai faceti voi? cat mai stati pe meleagurile natale?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele!!!!
Azi a nins pentru prima oara si aici,dar a nins dimineata si Albert dormea,iar pana s-a trezit se topise deja,am fost cu el la cumparaturi am fost la toys si i-am cumparat mai multe jucarii pentru Sf Andrei si mos Nicolae,cel mai mult ii place cosul de cumparaturi ,umbla cu el prin toata casa si i-am mai luat si un scaunel care se si balanseaza si are tot felul de butoane cu muzica .
Azi a facut o criza de nervi cand am plecat de la toys,de nu mai reuseam sa-l potolesc,pun si pe seama somnului ca era ora lui de somn,dar sper sa nu se mai repete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, mai stam o vreme.

Si la noi jucariile de impins sunt in top, cos de cumparaturi, masinuta cu spatar inalt.
Dienutza, daca era ora de somn si nu avea conditii, e normal sa se manifeste cumva, nu-ti face griji. Eu sunt surprinsa de cat de armonios decurge ziua daca ii respect programul, numai ca uneori ma mai abat. Zicea bona Emma despre copiii nedormiti ca-s mici teroristi si mai ca-i dau dreptate uneori.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

In we ne-am intalnit si noi cu mosii, asa ca :
-Nicolae vine cu un set de jucarii de baie gen caracatita care stropesc, se lipesc pe pereti sau formeaza o caracatita + o jucarie de lemn de la Ikea in care se bat niste cuie (lemn) cu ciocanul+ ceva fructe mai speciale..sa vedem ce gasim.
-Mosu' vine cu renul http://cameradezi.ikea.ro/product/show/code/50060713 si trebuie sa gasim papusa bebe potrivita..si mai vedem noi...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Noi bine, ieri am dat o tura la arad, carrefour si mall...am stricat o groaza d ebani, dar macar am cam rezolvat cu cadourile finilor, prietenilor.
A mai ramas marco...dar inca caut o chestie pt. el...

Blanca stiu caracatita si al meu sot zicea s ao luam pt. edi. sa-mi zici daca merita banii.
Si noi avem instr. de la ikea cu ciocan...marco mult s-a jucat cu el...acum Edi ne da cu ciocanul in cap, in mobila...mereu il ascund de el.
Super si renul. Si noi avem un calut din lemn, mostenire de la marco...trebuie sa-l aduc de la alba de la soacra....
Noce fain de voi...cand la soare, cand la frig. Bine ca puteti sa stati asa mult.
Dienutza clar ca albert a facut criza asta de oboseala, dar si ca l-ai luat de la jucarii. Doamne, tin minte ce criza mi-a facut Marco in toys in Viena....cand am iesit de acolo...avea vreo 2 ani...prima si ultima criza de acest gen. Insa cred, ca Edi va face cu miile.
Liluc ! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

fete va , merg sa-mi intind hainele.
o sapt. buna sa aveti.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Bathing/Bath-Toys/Tomy-Octopals 0011267 " target="_blank">astae caracatita de care zic eu...iti zic reactia Evei si daca merita cand o vom deschide ..jucaria mi-a placut si pare utila. Am zis mai bine asta decat ceva ce il arunca si il uita intr-un colt...vom vedea insa.

Noi iar avem probleme cu mancarea, iar refuza...uf Doamne ca fitzoasa mai e la subiectul asta. Nu mai am idee de retete noi...please help!!!!!

De dimineata avea si un 38, acum vad ca sa racit..o fi ceva? iar vreo raceala? ca avea si mucozitati usoare la nas..ma termina vremea asta ciudata, sa vine odata iarna sa stiu o treaba.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

asta e caracatita. a vazut-o sotul in real si mi-a facut o poza, e 1 mil. acolo. are atatea jucarii de baie, dar daca merita o cumpar.

sanatate Evei, sa nu se agraveze.

Edi e in varful mesei, fug la el.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput