Zmeurici de iulie-august 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
blanca000 spune:
Si noi stim ce o sa ne aduca Mosu'. Eva daca o intreb : "Ce idi aduce Eva mos Craciun? " raspunde razand " calu', bebe"..adica in traducere un cal si o papusa bebe..un cal balansoar sper sa ii gasesc si o papusa chelioasa bebe...de mosu' Nicu n-am idee..ar fi ideal daca i-as gasii o ratusca care sa se miste ceva..e lesinata dupa "maca maca".Giova tu ce ratusca ai luat?
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Giova spune:
Blanca porcaria asta am comandat-o:
http://www.amazon.co.uk/Tomy-4613-Quack-Along-Ducks/dp/B0006JKVU4/ref=sr_1_8?s=kids&ie=UTF8&qid=1290785513&sr=1-8
si daca nu o trage dupa el, nu e tragedie, a fost ieftina.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
tanimi spune:
Salutari si de la noi!
An vazut ca se vorbeste de cadouri .... hhhmm , se apropie Mosu'!
La noi azi dimineatza era zapada si ningea frumos .... dar s-a topit
.
Cadouri eu i-am luat asa: o papusa si niste cuburi Eichhorn (pe care i le-am dat deja ca nu am rezitat, asa ca a ramas doar papusa) de Mos Nicolae iar de Craciun o papusa cu carucior si niste cuburi Djeco.
Si sa ne laudam : Iarina stie ca Mosul aduce "ucuii" (jucarii) copiilor cuminti, iar celor obraznici "bota".
Pupam tufa ! Sa aveti un w-end de vis!
Motana spune:
Da, am aflat, Darisia mea are varicela, bine ai zis tu, Cornelia. Are o forma foarte usoara cica, se usuca destul de repde bubitele, sper sa treaca de tot. Ma bucur intr-un fel ca a facut ca sa pun punct capitolului astuia, parca asa intr-un fel as vrea sa faca si celelalte cu ror-ul dar tot asa, usurel sa fie
Oricum, inca nu stiu cand si daca o vaccinez de Ror, daca nu face pana merge la gradi sau asa poate ii fac atunci.
La noi a fost tare frumos azi, soare si fain, am plecat la 12 si am ajuns la 6 jumate' acasa, cu picioarele varza, ne-am plimbat o gramada. Abia cand am dat la stiri aud ca a nins in unele zone!
Cadouri vreau si eu un calut de ala ca sa se legene, si niste cuburi, ca am luat de la Ikea niste jucarele de alea de construit, le baga le scoate se mira, dar apoi uita de ele. Asa fac toti cu jucariile... nu vreau sa o invat cu prea multe.
chance2008 spune:
Buna, fetele... intru si eu un pic...
Ziua programul e foarte incarcat... imi vine Maria in vizita si e cam aglomerata zona cu 2 fete.,.. nici nu stiu cand trece ziua!!
Ioana e inca cumintica, necolicioasa, papa la 2-3 ore.. in schimb neluptam cu o conjunctivita... inca nu am inceput tratamentul ca stau de 2 zile cu recipientul steril ca sa ii recoltez secretie din aia... dimineata nu are deloc, abia seara se aduna la ochisorul drept.Pun ser fiziologic si sterg cu rivanol. Deocamdata. Urmeaza sa pun picaturi colir.
Parca are si niste afte, dar pediatra zice ca e muguet, altceva si sa ii dau cu ceai de salvie cu bicarbonat.. mie mi se pare ca nu dau deloc inapoi si i-am bagat din nou glicerina boraxata....
Maria ii "permite" sa o tin in brate, sa ii dau sa suga, dar sa nu ii dau biberonul sau suzeta. se repede ca un uliu si i le smulge din gura. Se duce o adevarata lupta de convingere sa accepte.. Noroc ca i-am luat alt patutz Ioanei, ca era in stare sa o dea jos din patutul ei.... S-a obisnuit cu programul de noapte la bunici, iar ziua o luam si o plimbam, lasand-o pe cea mica la bunica, sau impreuna(si te topesti cand vezi cum impinge la carutz) si apoi din nou pana seara la noi acasa....
Zmeurica mea m-a zapacit cu mancarea,,, vrea sa manance singura cu lingurita/ furculita,,,, se face ca un porcusor si e asa incapatanata.. mai bine ramane flamanda decat s-o hranesti tu....
Vorbeati de cadouri de mosi.... M-am uitat prin magazine si numai chinezarii proaste,, in supermarketuri sunt niste preturi.. .Giova, m-am uitat pe Amazon la jucarioara pentru Edi si am vazut ca au preturi chiar bune... de exemplu chestia aia ca premergatorul de impins era in Real un milion, iar aici am calculat eu cam 600 de mii.. Cum e cu taxele de transport si cu achitatul? Eu am un card in euro.. oare merge?
Pup zmeuricile nazdravane!!
Moniland spune:
giova,nu a zis "r" bineinteles
, s-a auzit o combinatie intre r, i si l, dar mi s-a parut destul de clar cuvantul.
Speram la zapada buna de ski si de aceea inca nu stim unde mergem, doar perioada. Avem varianta de Ischgl, Solden in Austria Sau in Italia Val Gardena sau Livigno. Oricum in we acesta e deschiderea oficiala si sa vedem cate partii deschid in fiecare statiune.
La botez a fost ok, nu am decat 1 poza pe care inca nu am primit-o. Cadourile sper sa-i fi placut ca fetitele mele le-au apreciat (jucat) cand am fost la ei. Oricum jucariile care le-am dus sunt pana la varsta de 3 ani, prin urmare si fetita de 2,5 ani le foloseste chiar bine.
Motana, bine ca ati scapat de varicela cu forma usoara. Cred ca asta inseamna ca ati bifat-o si nu o sa o mai faca.
Cadouri... de Mos Nicolae nu o sa fiu acasa dar am trasat sarcini precise: fructe si biscuiti si bineinteles pozeeeee. Iar Mos Craciun o sa aduca ceva de forma ca oricum habar nu au ce e de fapt. Cred ca celor cu copilasi mai mari le este mai greu cu cadourile. Le tot povestesc si cant de Mos Craciun dar nu le intereseaza. Nici Mos nu ma ocup sa le aduc anul acesta, poate la anul sau celalalt ca sigur nu o sa priceapa nimic, asa le vad pe ale mele. ![]()
Edit: tocmai am facut comanda pt DVD-urile Tom si Jerry de la Adevarul. Sunt pt fetita de 2,5 ani si vor fi cadoul pt/de la Mos Craciun. Cred ca o sa-i placa si stiu ca nu le are. Pt fetitele mele le-am achizitionat deja iar acum incerc sa nu ratez Scooby Do. ![]()
andreea_1979 spune:
Buna seara fete. Intru si eu putin sa va salut . Tocmai am venit de la ziua de nastere a unei vecine la care ne-am simtit tare bine . Laura mea a mancat non-stop si s-a jucat si i-a placut tare mult . Sper sa mai mergem si altadata .
In rest suntem bine , papam din ce in ce mai bine , sper s-o tinem tot asa .
In ceea ce priveste cadourile de mos Nicolae i-am luat o casuta , o pisicuta cu luminite care are niste roti si se deplaseaza si sa vedem ce o sa-i mai aduca mosu in rest . De Mos Craciun nu am nici o idee , sunt in pana de idei, poate o sa ma mai inspir de la voi pe parcurs .
Postam si noi pozici noi cu Laura
http://family.webshots.com/album/579142071FkgjNw
Mami de
Laura Maria
vally spune:
nu am mai intrat nici eu de ceva vreme (dar va citesc mereu
)...sunt prinsa tare cu varul meu paralizat...timpul trece in defavoarea lui(deja cinci luni) si nu am reusit sa stragem banutii pentru a ajunge in strainatate la recuperare...
stiu ca este o perioada grea pentru toata lumea, dar indraznesc sa va rog daca aveti posibilitatea oricat de mica sa ne ajutati sa facem ceva pentru un tanar la inceput de drum - 23 ani.
multumesc din suflet!
detalii aici: http://antonmihaita.blogspot.com/ (sper sa nu se considere reclama) pentru detalii mai amanuntite ma puteti contacta pe PM
G este bine, sanatoasa, vesela si foarte,foarte activa!papa bine, ziua doarme o data si putin max 1.5h
inca nu am facut ROR-ul si incercam sa-l mai amanam...
cadoul de Mos Nicolae deja a primit o masinuta de impins cu piciorutele sau manutele...de Craciun nu tiu inca...
sanatate multa zmeuricilor bolnavioare!
pup toata gaska de zmeurici!
sa aveti un weekend minunat!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally
de
Gloriutza 13.08.2009 
anemona27 spune:
Giova intradevar eu am mare noroc cu parintii langa mine,de cand l-am intarcat numai ei il plimba dimineata si seara,doarme si somnul de dupa amiaza de cateva ori pe saptamana iar la nevoie a dormit si noaptea la ei.
Ca niste parinti denaturati
de craciun am facut azi rezervari pt Praga,asa ca Alex o sa-si petreaca sarbatorile cu bunicii.M-am tot gandit in ultima vreme daca sa-l iau si pe el sau nu si am ajuns la concluzia ca acum iarna mai bine il las acasa.
mami fericita de baietel Alex
Giova spune:

Ministrul asta isi schimba de la o zi la alta deciziile. asa ca, e posibil sa ne prezentam la job-uri, daca adopta astia lehgea
.
In alta oridne de idei...totul ok.
Moni ma gandeam ca ai super fetitza de-l zice pe "r". al meu zice de mult "ade". si pune manutza la calorifer, vbecul cand il vede ma intreaba daca arde, iar fiecare linguritza o testeaza cu degetul inainte sa intre in guritza: ade?
.
Si eu ii luam ceva semnificativ de mosh...cu toate ca nu as fi rezistat si daca era primul...doar ca vede la frate-su si nu pot...in plus va vedea pozele cand va fio mai mare si nu am chef de reprosuri.
Oricum, se duc sume mari de vbani pe moshi...la cati copii avem in jur.
Motana bine ca ai aflat ce are Daria. Lasa ca a facut acum, o forma mai usoara, mai bine acum decat mai tarziu.
Tanimi
. ce mai faceti voi? poze cu pitica pe cand? tare-mi plac pozele voastre.
Chance ma bucur ca totul e ok la voi, super ca ai ajutor, altfel era foarte greu.
Ratusca asta pe site scrie ca e 7, ...lire. in cos ajunge la 8 lire si ceva si cu taxe am platit cam 10 lire....depinde de volum....nu e o taxa fixa. se vede inainte sa plasezi comanda.
Si eu am platit odata cu card in euro, mai bine nu o faceam...fac converisa din euro in lire si mai mult pierzi. asa ca acum am platit cu un card in lei.
Andreea ma bucur ca s-a simtit bine pitica la party.
Vally de c enu incerci sa pui cazul varului la umanitare? vorbeste cu admin. si vezi ce se poate. ai mari sanse sa se stranga banii.
Anemona noi de Craciun nu mergem niciunde...aceatsa sarbatoare o petrecem in sanul familiei cu copiii. Nu as putea lipsi de la asa ceva...sa le vad fetele cum se bucura cand LE DA MOSHUL CADOURI....
am vrut si noi Praga, dar de rev. pe urma am zis ca nu vedem mai nimic, e totul inchis, stricam o groaza de bani si am renuntat...in favoarea unui shooping in ianuarie la Viena
.
gata pauza, ca deja e agatat de mine si miorlaie mai ceva ca un motan
.
si weekend fain sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi