Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Mamici care ati dat Protetics la copii, le-ati dat si pt colici cand erau mici mici? Sau cand sunt sugari ia mama si transmite copilului prin lapte? Ca mai sunt si din alea...
Nepotica mea e in plina perioada de colici si nu are nici o luna si ma intrebam daca se da la copii asa mici.
Multumesc mult.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Am aflat, am vorbit cu o prietena famracista.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna seara fetele
participam si noi la un concurs pe facebook si am vrea daca va place sa ne votati
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1624911615106&set=o.138958249459306&pid=1684090&id=1005968388
va multumim mult
trebuie sa dati intai LIKE la ORLY si pe urma LIKE la poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna dimeneata!E gata cafelutaaaaaaaa!!La noi a nins!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi de cafea Pooh. la noi a plouat.
In rest...nimic nou.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!
Si la noi a nins cat sa fie alb acoperisul caselor si pe masini. Pana se trezesc fetitele sigur se topeste zapada.

Pooh, mersi de cafeluta .

Ieri mi-a zis Irina pt prima data ca arde mancarea. Asa draguta a fost cand i-am dat sa muste (era pizza, ca am fost in vizita) si mi-a zis "arde".
Vinerea viitoare plecam la ski in Austria sau Italia , inca nu ne-am hotarat unde, depinde cata zapada o sa fie. O sa fiu departe de fetite o saptamana si sigur imi va fi dor de ele, si lor de mine. Of,of,..
Un we fumos sa aveti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua si de la noi!

Nu ca am avea noutati, dar nici chef de munca nu am, asa ca am lasat vraful de hartii sa zaca pe birou si am intrat sa va salut.

Urez in primul rand sanatate copilasior bolnaviori. Motana, te-ai lamurit ce are Daris? Nu e varicela, daca spui ca bubitele au evoluat?

La noi e un soare Acum, ca dimineata era un vaj si ploaie... si am inteles ca a si nins in Eforie.

As vrea sa am mai mult timp, sa pot sta mai mult cu Vladimir, ca imi dau seama ca nici nu mai stiu ce sa scriu despre el. Ieri nu l-am vazut toata ziua. Am ajuns la 8.30 acasa, m-am apucat de facut podoabe de Craciun pentru Maria la scoala, iar pe Vladimir l-a culcat Doru.

Bine macar ca deocamdata suntem sanatosi toti. Sper sa ramanem asa, ca anul trecut ne-au prins sarbatorile gripati si tare rau a fost.

Ati vorbit despre cadouri? Ce le luati copiilor de Mos Nicolae? Dar de Mos Craciun? Eu nu am idei de loc si mi-am propus sa nu mai cumpar munti de jucarii. Parca nu mai mai incanta nimic. Iar lui Vladimir ii plac in continuare telefoanele mobile, telecomenzile, calculatorul, lingurile si cratitele. Jucariile lui nu prezinta nici un interes. A, pe primele locuri in topul preferintelor au intrat si caietele de scoala ale Mariei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele,foarte buna cafeaua,eu acum o beau.Am asteptat sa plece Alex cu mama la plimbare sa o beau si eu linistita.
Nici eu nu am mai scris de ceva vreme,citesc si nu mai am vlaga sa si scriu.Alex are toane cand e cuminte si se joaca,cand i se pune pata si planga ca vrea or sa urce scarile si trage de gardulet,ba sa-l pun la geam sa se uite afara si tot asa.
Cand doarme sau cand nu e cu noi zic ca mai fac un copil,dar dupa o repriza de o ora de alergat cu hainele dupa el sa-l imbrac zic ca ma limitez la unu.

Cornelia stii ca sunt fanul tau,imi place asa mult familia ta,mai pune poze cu voi.

Nici eu nu stiu ce sa-i cumpar de Mos Nicolae,sau Craciun,jucarii cred ca are destule,oricum asa cum zice si Cornelia nu sunt foarte interesante,poate o sanie .

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Daaa,Cornelia,mai pune poze......Oho,cu idei pt. cadouri stau si eu prost.....habar n-am ce i-as putea cumpara,probabil un set de oale Cu cadourile fetei stau ok,dar la Balazs chiar nu stiu.....Si nu stiu ce as putea cumpara sotului...in 24 dec. e si ziua lui de nasterePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am terminat si eu curatenia inceputa de ieri....
am si calcat....piticul doarme d ela ora 12, in curand se va trezi. sper sa pape azi mai bine decat ieri la pranz...nici ciorbityza de pui nu a fost buna.

Moni lasa ca o sapt. va prinde bine si voua si fetelor. hai ma...chiar a zis arde? nu cred ca deja il zpronunta pe "r".
Nu e cam devreme pt. schiat? este zapada pe dincolo?
Nu ne-ai zis cum a fost la botez? daca au fost incantati de cadouri....
Cornelia si eu zic ca nu mai cumpar jucarii, dar cum marco are o lista lunga...si cum Edi se arunca pe tot ce tine Marco in mana...ar fi criminal sa nu-i aduca si lui ceva moshul.
asa ca i-0am cumparat 2 masinutze de la WOW si ceva ratusca d ela Tommy de tras dupa el. astea sunt de Craciun din partea noastra si ale abunicilor..la fioecare trebuie sa aiba cate ceva...m-au incarcat toti pe mine, ei dau banii, eu le cumpar ce stiu ca vor.
De Nicolae nu stiu zau ce sa-i iau...marco a primit in fiecare an si o mica jucarie, acum sa vedem....
Nasol ca muncesti asa mult, lasa ca vei sta de sarbatori mai mult cu ei.
Anemona tu esti o fericita caci ai parintii langa tine si mai scapi de copil cateva ore/zi. Noi tanjim dupa chestia asta.....

fug sa frec aragazul...profit cat pot de linistea din casa sa-mi fac treaba.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput