Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Clara multumesc mult pentru tot ce ai scris, imi este de mare ajutor.
Tu esti tot timpul asa de fericita cum te vad in poze? Sunteti niste frumosi toti trei.
Cu fata am facut asa: i-am intrerupt lapticul dar a inceput sa ceara seara la culcare asa ca i-am luat laptic special pentru bebeii care vomita si vad ca e bine. Tine totul in stomacel.Azi am fost la doctor, a gasit-o foarte bine; la plamani nu a auzit nimic.Mi a zis sa ii dau lapticul asta cateva zile si sa revin la celalalt si atunci sa vedem cum reactioneaza. I am spus iar ca ii miroase gurita, s-a uitat in gat si a zis ca-i bine, doar ca are amigdalele cam mari si ca ar trebuii sa i le scoatem. Gurita s-ar putea sa-i miroasa din cauza ca nu i se inchide stomacelul bine dupa ce mananca. Tot asta poate fii si motivul pentru care vomita asa de usor si mai mereu. Daca se intampla iar si mirosul persista ne trimite la investigatii. Mie mi-a dat anticonceptionale ca ne-am hotarat noi sa nu ne mai gandim la bb2 ;deocamdata.
Aici e frig, fericitelor asa vreme frumoasa aveti...
Giova nu se vad filmele, trebuie sa imi fac cont ca sa le vad.
Stiti ce face fata mea de 3 dimineti? Stie unde am cutia cu cercei si mi-o da sa imi schimb cerceii. Daca ii pun tot pe cei de cu o zi innainte imi zice kk. Daca pun ce ii place ei imi zice asa asa, asa asa si ma pupa.ii place sa imi perie parul si imi pune tot felul de agrafe.
Va pup si sa aveti o saptamana calduroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Unguras, dragalasa foc M-C cu cerceii! Cochetarie de fetita, Filip nici nu observa daca port cercei, cel mult ceasul lui ta-su. Cu pilulele alea, mai uita si tu de cate una. Se mai intampla, vorba aia

Uliiasi, ce repede ti-ai pierdut elanul! Curaj, soro! Stii cum e, si cu unul se zice ca e greu si cand il ai, dai pe-afara de fericire!

Clara, aveau o vorba vecinii nostri francezi: You have a good life! Mi-au placut insemnarile despre Canada. Acolo rar ajungi ca turist!

Andreea, post usor si tie! Calciu mult poti sa iei din susan, migdale, fasole, telina, caju.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

UNGARAS - ce simpatica esti. In general, sunt o fire foarte zimbareata, optimista si care vede partea plina a paharului. Evident ca mai am si eu zile in care ma trezesc cu fata la cearceaf si mai scot fum pe urechi, da' nu prea ma tine mult.:))
Ma bucur ca ti-au fost de folos informatiile. Multa sanatate micutei MC care e atit de dulce si de lipicioasa nu mai zic fasionista.:))
NOCE - iti multumesc. Sunt constienta zi de zi ca am o familie sanatoasa si fericita. Si, la rindul meu, incerc sa ajut cit pot pe cei ce au nevoie de ajutor.

Va pupam cu drag,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

puiul mic a cam plans azi noapte...dupa ce-l daderam xcu orajel se calma....acum nu stiu daca o fi incisivul lateral de jos sau caninii. astioa mai lipsesc...oricum, eu l-am facut cu unguent in toate cele 4 colturi goale...ca sa fiu sigura. e mana cereasca orajel baby.

Ieri a dormit odata doar. de la ora 12:15- 14:40. asa ca pe la ora 20 era caput...de abia l-am tinut pana la ora 21. In plus am si iesit la greu afara...asa ca s-a obosit dragul meu.

Am setat filmuletele, acum se pot vedea:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1217193526951&saved#!/video/?id=1742275013

Andreea nu ma lauda, caci am comis-o...am gustat mancarica luyi Edi...of doamne ce greu este...mai ales cand trebuie sa gatesti pt. altii cu carne si alte cele...asa ca adio post.
Dienutza ma bucur ca sunteti mai bine.
Ungaras bine ca si-a revenit MC, laptele asta chiar face minuni, am vazut pe pielea noastra.
Tare cocheta fetitza mai ai...auzi la ea...sa nu porti aceeasi cercei zilnic.

pe toate, merg sa-i dau marul copt piticului si pe urma sa iesim la aer curat.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu sunt intoarsa pe dos. Am venit de la inmormantarea fratelui finului nostru, un baiat de nici 22 de ani care a avut accident de motocicleta in Bucuresti acum cateva zile. L-au dat si la TV saracutul...
Doamne cate flori si cata lume..nu aveam loc pe strada..si motoare turate la maxim..mai facea parte din echipa de Rugby si au venit si de la federatie,de la facultate, scoala, prieteni..cred ca erau sute de oameni, au filmat de la OTV...offfff......
J. a mai ramas, eu am venit acasa la pui.

Eva a stat cu mama, a fost cuminte, a papat tot..ptiu ptiu sa nu deochi fata ca de cateva zile manaca (urmare si a Pikovitului cred, caci pediatra ne-a recomandat 10 zile/luna multivitamine).

Sa ma apuc sa ii fac ficatel pentru diseara,cu piure cred.

V-am pupat.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna la fete!!!!
Noi dam din una in alta,ALBERT a facut conjunctivita,dimineata ii curgea un ochi,era plin de coji si rosu,dupa care a urmat si celalalt,numai ca nu e rosu,am fost cu el la pediatra si mi-a dat picaturi sa-i pun in fiecare ochi de 3 ori pe zi,sper sa-i treaca repede,a incercat sa se uite si la el in gura sa vada daca nu are nimic de la lovitura,dar nu prea a reusit,ca tipa ca din gura de sarpe si nu a lasat-o sa se uite in gura
Am vazut filmuletele cu Edisor cel scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tare marait copil mai am...pranzul nu l-a servit...doar vreo 5 linguritze. In schimb a baut lapte si acum dupa amiaza a mancat mai bine. Din cauza dintilor o fi asa...dar mi-a intins nervii la maxim azi.
Blanca condoleante. am vazut si eu la stiri, cred ca e acelasi motociclist...groaznic, oricum.
Dienutza mersi. Sa scapati repede de conjuctivita asta pacatoasa. sta la picaturi?

am facut un strudel cu mere...si eu vreau sa slabesc....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Giova sa stii ca e mare problema ca nu sta,pana acum am fost cu cineva acasa care la tinut,mai rau e ca maine dimineata sunt singura,o sa vad cum ma descurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of,of, mai Blanca, si eu am mari emotii de cate ori sotul meu decide sa plece cu motocicleta.

Noi suntem bine, petele Irinei i-au disparut in 2 zile, la fel si rosu in gat. Acum e din nou plina de energie.

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Giova, foaia e cea de placinta sau pt strudel faci altfel?

Mergi la inceput