Zmeurici de iulie-august 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Corinna1982 spune:
Neata fetele!
Giova, da asa credeam si eu ca masca e mai buna, insa masca aia chiar si de copil e mare pt ei acum si se pierde mult, ii iese mult pe deasupra nasului si ar trebui sa o tin eu f strans si nu sta nici macar in somn, pe cand dispozitivul de gura (pus sub nasuc) dirijeaza aburul si cand inspira chiar trage tot si nu se pierde nimic, decat cand exipra (logic), si faptul ca nu simte, ea doarme relaxata si inspira profund aburul ala. Am incercat si eu pe mine cu dispozitivul ala (masca simteam destul de des nevoia sa o scot sa respir) si sincer singurul dezavantaj e ca trebuie sa il tin eu cu mana, pe cand masca o legi si gata.
O saptamana frumoasa sa aveti, vremea inca tine cu noi!
Giova spune:
si de la noi!
Prima zi de post, vreau sa-l tin pe tot, doamne ajuta
. Sper sa mai scad in kg si sa-mi fac o detoxificare a organismului.
Am incercat sa ascult colinde de dimineata, dar e asa ciudat...afara sunt 20 grade, in casa nu sunt incinse caloriferele...senzatie tare ciudata am avut.
Am luat si noi azi crema de galbenele de la weleda. daca ar auzi mama cat am dat pe ea....caci eu am o groaza de crema de galbenele facuta de bunica si tot zic ca nu e buna...
.
Dienutza la noi e tot cald si frumos...in curand se schimba timpul si la noi
.
Insanatosire grabnicia tie si felicitari lui Albert pt. vocabularul bogat.
Clara super vacanta ati avut. am vazut si pozele
.
Corinna mie pediatra si ORL-ustul mi-au zis ca masca e mult mai buna....acum habar n-am...Marco a stat cu masca, el e mai mare....la edi inca nu i-am pus.
merg sa vad ce face mancarea....si sa-i dau si piticului ciorbitza.
si o sapt. minunata sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
Giova, multumim pentru urari. L-am sarbatorit pe Filip odata cu lasatul secului, a fost tare frumos!
Post usor! Prima saptamana e mai grea uneori, dup-aia iti intri in ritm. Noi am inceput azi cu supa de mazare si linte, maine fac pastai cu linte si orez.
Ce zici de colinde? Noi azi am fost la plaja. E caaald, 25 de grade, nu-mi venea sa cred ca stam in costum de baie in noiembrie, dar nici nu putea rata ocazia ca nu mai venim repede in Constanta.
Multa sanatate zmeuricilor care dau griji mamicilor, sa se faca bine repejor!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
Corinna1982 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Aposol si Evanghelist MATEI!
Mqqm, am citit despre experienta cu scarile rulante. Eu m-am gandit de multe ori la pericole, caci si Mariei ii place sa se plimbe pe acolo. In ultima vreme nu am mai lasat-o, iar ta-su zicea ca sunt nebuna cu atatia "dar daca..., sa nu..., ai grija..."). Deci exista pericole! Bine ca ati scapat doar cu o sperietura!
Te intreb si pe tine, ca am vazut ca nu te-ai hotarat cu vaccinul pt chickenpox. Care sunt argumetele pro si contra discutate cu pediatrul? 
Giova spune:

LMA celor ce poarta numele de Matei!
Noroc cu facebook-ul, asa am aflat ca azi e sarbatoare.
Noi am iesit afara...Edi la maneci scurte, eu ma topeam in blugi si bluza.
In sf. am reusit sa-l culc la ora 12:15...cred ca azi doar un somn va avea, ca toti copiii normali.
tufa...merg sa ma intind si eu langa pitic.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
haideti sa va aduc din nou pe prima pagina, cu 2 filmulete facute azi lui Edi:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1217193526951
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1217196087015
Gio
mamica de 2 smecherasi
andreea_1979 spune:
Buna fete !
Chance2008sa-ti traiasca zmeurica , sa fie sanatoasa si sa te bucuru de ea!
Giova te admir ff mult ca incerci sa tii tot postul. Eu tin fara carne , deoarece am lipsa mare de calciu , insa miercurea si vinerea e lege postul . Mama mea il tine pe tot .
Blanca ma bucut mult ca i-a iesit Evei bine analiza !
Elenada eu i-am dat cand a avur diaree Bioticssi i-a facut ff bine . Sanatate multa lui Matei.
Noi suntem bine . Laura a inceput sa manance putin mai bine , nu foarte , foarte , dar binisor . Si ea spune papa , apa , mama , tata , Adeia , da , in rest pe limba ei ![]()
Pupam toata tufa
http://family.webshots.com/album/578397796AzcgBo
Mami de
Laura Maria ( 16.07.2009)
Dienuta79 spune:
Buna fetele!!!!
Se vede ca e vremea buna in tara,ca nu prea mai da-ti pe aici,la noi e frig rau,am iesit mai devreme si erau 8 gr,a venit Albert inghetat tot.
Giova multumesc ptr gandurile de bine,eu sunt mai bine,Albert aseara a cazut rau cu gura de bara aia de la pat,m-am speriat rau cand l-am vazut cu gura plina de sange,noroc ca nu s-a lovit la dinti,si-a spart gingia si e vanat tot pe la gura,i-am facut mai devreme niste poze sa aibe amintire.