MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninha Buna dimineata! Avem un anunt important: de ieri buburuza mea a inceput sa mearga! Suntem foarte fericiti si mandri si exersam intruna. Ninha, mami lu' Mirci br / http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png |
bravo Mirci!
maya_m spune:
salutare natiune
raportez un 68,1..sa traitiNINHA acu' sa vezi tu durere de sale si kg. fugarite ANDANII pe unde umbli? sper ca n-ai redescoperit butoiul cu tristete de duminica incoace o tin tot intr-o abatere ,tot intr-un stress ....din cauza prezentei constante a mucilor [sunt la moda ,se pare] de prea mult timp, ne-am ales cu o minunatie de otita ...duminica noaptea am avut cantare..si suntem din nou pe antibiotic ... si fara chef de nimicNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
ninha spune:
Multumim pentru felicitari, fetelor!
Maya, hai s-o vedem si pe-asta cu kg fugarite, ca daca e asa mai fac vreo 5 puradei sa ma vad odata scapata de ele!
Va tot aud povestind de muci, otite si alte aratari din-astea. de pe la ce varsta incep sa apara? cand merg la gradi? mi-e groaza cand ma gandesc ce m-asteapta!
Editez ca sa va zic ca tocmai mananc varza de bruxelles la cuptor, cu unt si braza rasa pe deasupra. e . I'm loving it! vorba lu' mc'donald.
iar azi dimineata am mancat un ou firt cu branza, castraveti si gulie.
nu-mi vine sa cred ce cuminte sunt azi! Doamne ajuta!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
ninha la cat mai multi km
io azi am fost conforma pana acu 2 ore cand m-o luat o durere teribila de stomac
acu stau in varfu patului si rontai la niste biscuiti..sper sa treaca
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
maya spune la toata lumea exact cat de neconforma ai fost si cu ce?sa te stie toata lumea..
poate alta data nu mai faci
maya_m spune:
BRANDUSIKO ...io stau ca si exemplu aici si tu vrei sa-mi strici acoperirea ..si nu zic in gura mare ca nu-s laudaroasa ...si in plus nu vreau sa le flutur fetelor pe langa nas neconformele mele si astfel sa cada si ele in ispita ...mai bine sa cad eu decat ele..vedeti ce sufletista si modesta sunt ,da?
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
ptiu ptiu sa nu te deochi maya.
io cred ca de asta slabesti asa bine..k pui tot la suflet si nu la fund
io de cateva zile is chiar conforma...da am inceput sa fiu obsedata si sa ma urc pe cantar prea des..concluzie...de la 72.4 ieri am ajuns azi la 73.7 ..asa se intampla daca nu ma mai astampar cu cantaru asta o data
Catalishka spune:
Ziua buna fete dragi!
Scriu rapid ca azi avem program de plimabreala si cinema (unde n-am mai fost de cand eram insarcinata).
Azi implinesc un an de monti! Am trecut un Craciun un Paste un concediu in care am mancat cam ca , si azi, la un an, am cu 17 kg mai putin. Acum un an aveam 85 de kg acum am 68 sunt aproape . Imi doresc sa mai dau cel putin 8 kg, sunt sigura ca voi reusi asta.
Trebuie sa va multumesc si voua, caci atunci cand eram in platou, voi m-ati mobilizat . De fapt m-ati ajutat mereu, dar atunci am simtit ca acul cantarului s-a dus in jos si datorita voua!
Va pup si va urez o zi minunata!
cge spune:
Cataliska, wauu, felicitari pentru kg. date jos !!
E f. mult 17kg.
Ninha, felicitari pentru mergaret !
De acum incepe aventura !!
Am avut impresia ca baietelul tau e mai mare, nu stiu de ce.
Eu v-am tot citit, dar n-am mai apucat sa scriu.
Nu stau prea bine cu kg. Dar am sapt. trecuta am muncit mult si acasa si la job. Sambata am facut o intalnire la noi acasa cu vreo 3 familii, deci curatenie + gatit mai mult ca de obicei.
Si gatit bineinteles si neMonti.
Pe scurt, meniul de azi:
Md: 2 lipii cu humus + castravete + cafea
gustare: clementine
pranz: paste pene integrale cu legume + 2 patratele cioco neagra
gustare: iaurt
cina: mancare de fasole verde cu carne
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Brandusik, cum mai esti cu stomacul ?