MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Sa incep cu urarea de Bun venit Stefania, sa ajungi repede la target!

Puisor merci pentru pontul cu preturi de Kaufland, ce-i drept desi e relativ aproape de mine, mi-era cumva peste mina sa ajung, insa vazand ce ai scris m-am mobilizat si am mers acolo. Ce sa zic, m-a cam cucerit, caci am gasit de de toate, mai putin naut, in rest, tot tot, inclusiv vitastar de care cautam de behaiam in alte marketuri, pudra de migdale de care n-am gasit veci, acum am luat dar n-am ce face cu ea ca am numa retete de dulce cu ea, de post nimik .
Lapte de migdale: duminica dimi mi-am facut si eu lapte de migdale, dupa esecul laptelui de caju de cu o saptamana in urma. Asta de migdale era otzara mai acceptabil, dar deloc pe gustul meu, din pacate l-am aruncat, oricat m-am sfortat sa il beau nu am reusit, poate trebuia sa mai adaug eu ceva, nush...noroc ca am facut din migdale putine.

Ca tot intreba Ninha, cantitatile nu-s exacte, pui putin apa, si mai adaugi dupa oki, dar sa faci din putine migdale ca daca nu-ti place sa nu regreti banii aruncati la gunoi .

Germeni imi fac si eu dar pana acum numai grau, nu am gasit lucerna desi as vrea sa incerc ca am auzit ca si aia is tare sanatosi.De unde ati cumparat lucerna (am citit pe site-ul Inei Todoran ca ar fi aparut la Auchan germeni gata preparati, dar nu am ajuns sa cumpar). Lintea zici ca incolteste si ea? Adik si asta de-o avem noi la punga? Cum ii consumati in afara de salata?

Hai ca m-am intins ca o placinta...azi vreu sa fac chiftelutele de ceapa pe care ni le aratase Puisorul, sa vad ce-o iesi, ca nu mai stiu ce sa mai mananc de post...Avea dreptate Vali ca e greu cu postul monti, poate si de-aia stagnez ca sunt clar mult mai multi carbi in dieta de post, decat inainte.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

neataaaaaa!
mno io am cu 100-200g mai putin..adik 72.4

acu is la MD: 2 felii bacon , masline si paine de tarate(sa nu spuna vreo una ceva ca maslinele nu is monti ca salivez cu gandu la ele de vreo 2 sapt si abea am gasit in magazin nu mai conteaza de nuanta au)
la pranz am fasole verde fiarta la cuptor si pui
la cina o sa am supa de pui

la gustari sper sa-mi aduca colegul comanda de seminte:fistic, migdale, naut si o sa mai adaug si o portocala si 2 mere toata ziua

[red] catalishk[/red capu sus si tu si mucosila al tau. cred ca toate suferim de la vremea asta. trebe sa inveti ca nu-ti da nimeni pomana
(nush cum e la voi la mine is -2 si e nins pe jos..nici un chef de mers la munca dar...)

asa ca va si la work cu voi toatele(la work de dat kg jos nu de altele )

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Va scriu din bucatarie , am facut chiftelele de ceapa, sunt o nebunieeeeeeeeeee . Se fac f repede si usooor! Si am pus ce condimente am avut prin casa, din cele din reteta numai coriandru am avut, in rest am pus cimbru, marar uscat, putin ghimbir, si ce s-a mai nimerit . Dar sunt BESTIALE!

EDIT: am mancat deja 3 bucati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Nu va mai suport ce de bunatati gatiti. Pur si simplu sunteti groaznice. Eu n-am rabdare nici sa citesc reteta pana la capat, dar de mancat as manca

Am decis sa nu ma mai urc pe cantar ca sa evit o depresie. Oi vedea eu ce si cum pe urma.

Catalisha eu cu mucii am facut un pact de neagresiune, asa ca nu le mai aplic alt tratament decat batista. Asta mergand pe ideea de ce sa alung eu bunatate de muci pe care-i stiu , vorba ceea sunt crescuti si educati la mine in casa, ca sa vina peste noi altii mai urati, nesimtiti si ....? ca urmare suntem o familie mucoasa dar pasnica si fericita.

Stefania bine ai venit.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Catalisha eu cu mucii am facut un pact de neagresiune, asa ca nu le mai aplic alt tratament decat batista. Asta mergand pe ideea de ce sa alung eu bunatate de muci pe care-i stiu , vorba ceea sunt crescuti si educati la mine in casa, ca sa vina peste noi altii mai urati, nesimtiti si ....? ca urmare suntem o familie mucoasa dar pasnica si fericita.

si mai e aataaata pan la vara cand or diparea mucaretzii de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mno azi m-am tinut de meniu....si nu am mancat naut prajit(colegu meu nu o mai fost la magazinu cu pricina ca o nins)

asadar la gustari ma avut cateva migdale si ceva fistic(rezerva veche)

si acu spre seara 2 clatite

Re-editez: sa punem 3 la clatite si cateva boabe de struguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandusik, bravo ,esti pe drumul cel bun. Vezi ce face perseverenta

Ninha,deci tu ai germinator.Mie mi s-a parut cam scump dar pana la urma tot acolo ajung.

Cata, hai afar din butoi . Ma bucur ca ti-au placut chiftelele ca eu inca nu le-am executat. Seminte de lucerna am luat de la un magazin bio. Of,si ieri am fost in Auchan si nu m-am uitat de germeni . Si ca sa mai indulcesti postul am gasit pe site la Ina o budinca raw vegan cu avocado, banane si cacao. Super buna si consistenta.

Somleac, ce ma bucur cand scrii. Esti mortala cu pactul vostru de neagresiune .Si noi ne purtam mucii cu demnitate dar nu ne lasam batuti

Sa aveti o zi usoara

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata!
Avem un anunt important: de ieri buburuza mea a inceput sa mearga! Suntem foarte fericiti si mandri si exersam intruna.

Ninha, mami lu' Mirci

br / http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Azi mergem la cumparaturi ptr saptamana asta. nu stiu ce sa mai iau. o sa mergem la kaufland sa luam alunele si migdalele alea ieftine de care zicea Puisoru. as vrea si eu grauntze de soia si de naut. astea de unde se iau?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, felicitari buburuzei . Vai, ce emotionant...Naut mai gasesti doar in magazinele naturiste sau bio. Soia nu stiu, ca nu folosesc.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput