BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)
Raspunsuri - Pagina 16
ingeras26a spune:
Sarrah, imi pare ff rau...este greu acum, dar stii si tu ca nu ii vei lasa acolo, ci vei mai incerca sper din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine si sa reusesti. Inca o data, imi pare sincer rau.
Finuta mea a ramas insarcinata natural luna asta, usor de tot :) si stiind prin cate pierderi de sarcina am trecut eu, era usor panicata, dar am linistit-o spunandu-i ca am depasit eu toate statisticile pentru grupul nostru de prieteni.
Eu m-am decis sa mai incerc un FIV si daca nu reusesc, ma opresc.
Ca atare, am inceput demersurile - imi schim medicul de familie, voi merge la o dr care imi da Puregon-ul de 900 compensat la 50%. Daca reusesc, o sa-mi iau luna asta Puregon-ul si luna viitoare gonal-ul, daca mi-l da si pe acela compensat. Merg astazi sa discut cu ea si va tin la curent. Pp ca cel putin pe parte dintre voi va intereseaza daca se mai pot scuti niste banuti.
Va pup.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
am reusit sa ajung azi la dr familie si mi-a spus ca poate sa-mi dea compensate medicamentele numai cu scrisoare medicala cu stampila rotunda a unitatii, cu parafa medicului, dar si cu numarul de asigurare al dr la casmb, care dovedeste ca lucreaza intr-un spital de stat.
La Biogenesis le elibereaza Dr. poiana, dar fara acest nr, pt ca le elibereaza pt clinica privata, in concluzie aceste medicamente se pot obtine compensat numai daca:
- faci FIV la o clinica de stat sau
- faci FIV la o clinica privata dar obtii aceasta scrisoare de la un medic ce activeaza in sectorul public, cu acel numar
Deci daca aveti un dr ginecolog la care puteti apela, se poate obtine de ex intr-o luna puregon 900 compensat 50% si in alta menopur, dar pt ca menopur-ul este de 75, obtii numai 150 ron reducere. E o ciudatenie oricum...limita max este de 300 ron / reteta, din care se compenseaza 50%.
Pt ca Puregonul pen este f scump si totusi e pe lista de compensate si nu pot sa sparga fiola sa-ti dea numai 150 ron compensare, la acela se da.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
claris spune:
Fetelor spuneti-mi va rog stiti doctorii greci la ce clinica lucreaza in Grecia si in ce oras ?
catalina2307 spune:
claris -in Atena, la mai multe clinici. Dr. Diakoumakos are cabinet privat, daca doresti iti pot da datele de contact.
claris spune:
Da Catalina trimite-mi te rog datele de contact,daca diferenta nu e mare de pret pt fiv,m-ar bate gandul sa ma duc acolo
Arianna_M spune:
Buna seara ,
anunt inca o reusita a echipei , D-zeu sa aiba grija de ei pentru k sunt niste oameni minunati.
azi ziua 11 dupa ET - avem un beta de 80
in ziua 9 am avut 24.6
Viitoare
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
catalina2307 spune:
Bravo Arianna, sarcina usoara si la termen.
Este timpul sa schimbi semnatura din viitoare in actuala.
Si tare cred ca ai primit ceea ce ti-ai dorit. Gemeni
Doamne ajuta!
claris - PM.
Arianna_M spune:
Sa te auda D-zeu !
Felicitari pt Anastasia ....nu am apucat sa iti spun
da na....noi nu am mai vb de anul trecut
Viitoare
Arianna_M spune:
Gata
Iulia ....imi pare rau , am vorbit amandoua in ziua testului de cateter. . Puiutii tai te asteapta.
Ingeras .....imi pare rau
3 +
Gabi_B spune:
Bravo, Ariana!!!
sa fie intr-un ceas bun! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
URAAAA!!!!
Gabi+23
placenta previa centrala