BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sarrah, ce faci? cum esti?

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

ingeras - la fel ca si in dec anul trecut cd am facut primul FIV la Biogenesis si a fost nereusit !
rezultatul la betaHCG primit astazi 0,1. deci, din cei trei embrioni care au rezistat la decongelare dintr un pachet de 5 embrioni de 3 zile, de 6,7 si 8 celule, calitatea A nu s-a prins niciunul !

bafta multa celorlate fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah

ingeras - la fel ca si in dec anul trecut cd am facut primul FIV la Biogenesis si a fost nereusit !
rezultatul la betaHCG primit astazi 0,1. deci, din cei trei embrioni care au rezistat la decongelare dintr un pachet de 5 embrioni de 3 zile, de 6,7 si 8 celule, calitatea A nu s-a prins niciunul !

bafta multa celorlate fete !

Sarrah

Imi para rau,sincer!

Imi poti spune cit a fost pina la urma endometrul tau?Si eu ma pregatesc de FET ,dar am aceleasi probleme,nu creste decit fff greu.Ce doza de estrofem ai avut?

---------------------------------------------------------------------------------
gena MTHFR A1298C-genotip heterozigot,2 ET-1 sarcina biochimica,1 sarcina cu gemeni pierduta la 5,respectiv 8 saptamini sub tratamnent fraxiparine 0.3

Mergi la inceput

endometrul a fost de 9 mm, masurat cu 3 zile inainte de FET. estrogen am luat f mult.am inceput cu 4 plasturi de climara, apoi cate 6 plasturi climara si 4 climen pe zi, pana in FET iar apoi cate 8 climen/zi.

mult noroc

Mergi la inceput

Citat:

endometrul a fost de 9 mm, masurat cu 3 zile inainte de FET. estrogen am luat f mult.am inceput cu 4 plasturi de climara, apoi cate 6 plasturi climara si 4 climen pe zi, pana in FET iar apoi cate 8 climen/zi.

mult noroc

Sarrah

Daaaa,bun endometrul.Ce o fi fost de nu s-a prins niciunul,ciudata situatie,avind in vedere si calitatea embrionilor.

Multumesc mult de tot.

Mai ai embrioni congelati?Nu am cuvinte,in asemenea situatii mereu ma blochez.

---------------------------------------------------------------------------------
gena MTHFR A1298C-genotip heterozigot,2 ET-1 sarcina biochimica,1 sarcina cu gemeni pierduta la 5,respectiv 8 saptamini sub tratamnent fraxiparine 0.3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sarah

Mergi la inceput

nu stiu de ce nu s-au prins. am facut tot ce se putea face...o sa vb cu dr sa vedem ce parere are...mai am embrioni congelati, un pachet de 4 dar nu mai fac FET pentru ca nu mai am putere. in acesti 6 ani de incercari am "reusit" sa "acumulez" mai multe afectiuni...am bagat muuulti prea multi hormoni in mine si imi e frica sa mai continui...

Mergi la inceput

Citat:

nu stiu de ce nu s-au prins. am facut tot ce se putea face...o sa vb cu dr sa vedem ce parere are...mai am embrioni congelati, un pachet de 4 dar nu mai fac FET pentru ca nu mai am putere. in acesti 6 ani de incercari am "reusit" sa "acumulez" mai multe afectiuni...am bagat muuulti prea multi hormoni in mine si imi e frica sa mai continui...

Sarrah

Aceasi frica o am si eu legat de hormoni,mai ales ca nu-s tocmai tinerica,insa pe de alta parte nici nu as fi atit de cautata in toate partile daca nu as face fiv.

Nu stiu cu ce te-ai ales,ia o apuza si voi 2 ve-ti hotari ce e mai bine in continuare.Multa,multa sanatate si de ce nu si un bebe in cele din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Sarrah, imi pare rau ca nu s-au prins! saracii omuleti de zapada, inghetati, dezghetati, of..

dar, ce sa zic, eu la nici unul din cele 3 FIVuri n-am produs atat cat sa am si ce congela! a trebuit sa o iau de la capat, si de fiecare data cu doze mai mari...cred ca FETurile sint o sansa de a reincerca fara sa te injectezi cu asa de multi hormoni!...

eu zic sa-ti tragi sufletul, sa te bucuri de sarbatori ...si apoi, peste cateva luni sa mai incerci o data! doar n-o sa-i lasi acolo!
cel mai bun exemplu e Catalina, care nu s-a lasat si acum se bucura de minunea ei. M-a emotionat cand am citit ce a scris o data, ca atunci cand se uita la fetita ei, i se pare ca a meritat fiecare minut din lupta asta nenorocita!

Gabi+23
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

sarah - imi pare rau.....

Gabi - cresti pe zi ce trece.Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit.

Fetelor donez 6 fiole merional.

Mergi la inceput