Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)
Raspunsuri - Pagina 3
MaraAnisia spune:
Bun venit fetelor noi, sa ne aduceti vesti bune cat de curand 
honeys, te-am "urmarit" si la FIV. Doamne ajuta sa fie bine bebe in burtica
. sa ai in gand mereu faptul ca Dumnezeu ne vrea intotdeauna binele si ca tot ce ni se intampla are un sens in viata noastra 
pogonici 
Aristica, f bine ca nu ti-ai pierdut speranta si credinta in Dumnezeu, El e cel care ne ajuta sa ne ducem crucea si sa gasim solutia problemelor noastre care uneori este chiar in fata noastra dar nu suntem poate pregatiti sa o vedem. asta apropo si de ceea ce scria xor - intr-adevar pare doar o secunda aceea in care ni se schimba viata si devenim in sfarsit parinti si,din proprie experienta pot spune ca sentimentele minunate de a fii parinte si bucuria, iubirea, chiar si nazdravaniile micutilor nostri (mai) sterg din "intristarea" anilor de lupta cu infertilitatea. 

Noce, ce frumos ca ai venit "in pelerinaj" in Romania, bravo tie 
O zi frumoasa tuturor!
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
noce spune:
MaraAnisia, nu suntem noi chiar asa vrednici. Ne-au lipsit mult bisericile noastre, numai ca n-am venit special. Vom sta o vreme acasa.
Ce-ti mai face fluturasul?
Anaomaria, ma bucur ca ai scris, frumoasa intamplare!
Honeys, esti in Bucuresti? a o fuga la Sf Mina sau la Sf Nectarie! Doamne ajuta!
Aristica, te asteptam cu veste buna! Doamne ajuta!
Pogonici, la multe lunite sanatoase si fericite printesei tale!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
Lili_g spune:
Sfantul Nectarie ne-a salvat,
pe mine #351;i pe copilul meu!
Ma numesc Mija Constantin si sunt preot în comuna Crucea, judetul Constanta. Ceea ce urmeaza sa cititi este povestea nasterii fiului nostru Nectarie-Emanuel care are acum 8 luni. Am promis Sfantului Nectarie ca vom spune aceasta poveste tuturor celor care sunt deznadajduiti si care nu mai au puterea s#259; cread#259; în ajutorul lui Dumnezeu #351;i al sfin#355;ilor. Sotia mea, presbitera Mihaela, este cea care a scris povestea.
„Trebuia sa-mi vina sorocul sa nasc în perioada 3-6 iunie 2008, dar am hot#259;rât impreun#259; cu doamna doctor Belcin Anca de la Spitalul Municipal Medgidia, jude#355;ul Constan#355;a, sa nasc (s#259;-mi faca opera#355;ia de cezarian#259; - a treia) pe 22 mai. Cu toate acestea, baietelul meu s-a hot#259;rât s#259; vina pe lume mai devreme cu 9 zile.
In seara zilei de 11 mai, dupa o duminica linistita, deodat#259; a inceput sa-mi creasca tensiunea (cu toate c#259; nu am avut niciodat#259; probleme cu tensiunea). Eram în saptamana a 37-a de sarcin#259;. Norocul meu a fost ca in casa aveam un tensiometru, iar când so#355;ul meu mi-a luat tensiunea, o aveam 15 cu 10, asa am hot#259;rât sa mergem la spital. Ajun#351;i acolo la 4.30 dimineata, tensiunea mea era 16.
Mi-au fost administrate medicamente, pentru a-mi scadea tensiunea (tensiunea cand imi scadea la 13 cu 8, cand imi crestea la 17-18), ins#259; medicul vazand c#259; organismul meu nu r#259;spunde medicamentelor respective, a hotarat ca marti, 13 mai - tensiunea era 20, s#259;-mi faca operatia de cezarian#259;. Totul a fost o minune. Sfantul Nectarie ne-a salvat, pe mine #351;i pe copilul meu! Toat#259; sarcina eu si sotul meu am citit acatistul Sfantului Nectarie si ne-am rugat la Maica Domnului.
De ce Sfantul Nectarie a f#259;cut o minune? Pentru ca primii doi copii mi-au murit la na#351;tere fara sa aiba nimic. Primul a avut 4 kg, iar al doilea 3,5 kg. Amandoi erau baieti, iar doctorul mi-a spus c#259; îl depaseste situa#355;ia. Este cel mai bun doctor din Constan#355;a. Cel pu#355;in la al doilea m-a trimis acasa cu tensiunea 15, sa stau linistita ca a doua zi nasc. A doua zi mi-a murit copilul. Cel mai tare m-a durut ca nu au fost boteza#355;i. Dar Dumnezeu m-a înt#259;rit si am incercat si a treia oar#259;, si am reusit. Am reusit sa nasc un baietel de 3,3 kg. O minune de baietel, pe care îl cheam#259; Nectarie, ca pe sfântul lui ocrotitor. Sfantul Nectarie m-a ajutat pentru c#259; era s#259; mor, deoarece prin uterul meu se vedea parul bebelusului. V#259; scriu toate acestea, pentru ca asa i-am promis sfântului, ca toate mamele care sufera ca nu au copii sa nu deznadajduiasca.
Sa se roage la Sfântul Nectarie si sigur le va ajuta.”
(P#259;rintele Constantin #351;i Presbitera Mihaela Mija - jude#355;ul Constan#355;a)
sandaa spune:
Buna fetelor
http://www.crestinortodox.ro/sfinti/sfantul-mare-mucenic-mina-facatorul-minuni-122206.html
pogonici1977 spune:
azi fetita mea a implinit 1 lunaaaaaaaaaaaaaaaa
nu am cuvinte de multumire lui DD ptr minunea facuta
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
deeva73 spune:
pogonici ma bucur nespus pentru tine. Felicitari! Ioana Nectaria este norocoasa cu o mama ca tine.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Theiuta spune:
Buna la toate fetele!
Pentru toate prietenele care s-au ostenit sa ma sustina printr-o vorba buna si o incurajare atunci cind am avut probleme de sanatate, mi se pare de bun-simt sa revin cu o postare si sa spun ca la ultimul control si la ultimul Papanicolau a iesit colul curat.
Cu ajutorul Maicutei Sfinte si al Sfintului Nectarie, problemele de sanatate si-au gasit rezolvare.

Mult succes aspirantelor si staruinta in credinta!
Theiuta
Mami si Nicolas[bobocel de clasa I
]
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
Livsy spune:
Doamne ajuta!
Theiuta, nici nu-ti inchipui cata bucurie mi-a adus in suflet vestea de la tine, multumesc ca ne-ai scrissi Dumnezeu si Maicuta Domnului sa iti ajute in continuare!
Mara, cuvintele tale mi-au mangaiat nespus inima, cat de frumos scrii!
Pogonici, multa sanatate si la multe luni si multi ani fetitei tale!
Pup cu drag toate fetele, dau fuga sa citesc ce ati mai scris, ca am ramas in urma.......
Maicuta Domnului sa va acopere pe toate! 

Doamne ajuta!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Lili_g cu adevarat o minune a Sfantului Nectarie!
Comuna Crucea se afla langa noi (Vulturu).
Sa-i ajute Dumnezeu si Sfantul Nectarie, sa aibe putere sa-l creasca pe baietel si de ce nu, sa aibe si surioara/fratior. 
pogonici
La multe lunite si anisori, Nectariei!
Sa fie sanatoasa si cuminte.
Vorbeam azi cu sotul, de o vecina unde stau parintii mei, ca una din fete nu poate avea copii si a hotarat sa invieze o fetita de 3 luni , pe care o au.
La care i-am zis si de tine..ce frumos!
deeva ne gandeam si la tine (voi), daca nu reusesti sa ramani
sa infiati un bebelus
E o parere! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Trimit si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1289538000" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI! 
Merg sa-i dau Justinei sa pape, ca s-a trezit si gangureste de zor in patut.![]()
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!