Recomandare ORL-ist Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
kid spune:
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri
N-am avut timp sa ma mai documentez, caci a racit iar jr si am mers direct la spital. Din cate vad, am avut noroc, am ajuns la d-na Iorgulescu Adelaida. Iar avem de luat antibiotic, de data asta azitromicina.
Vom merge in continuare la ea, sper sa fie bine.
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Kid, eu dupa 2 luni de muci continui, plus 2 otite, i-am luat Coryzalia de la Boiron, e sora cu Oscillococcinum, recomandataa fix pt rinite. In 3 zile s-au uscat mucii, n-au mai durut-o deloc urechile si vad ca rezista, avem deja 10 zile de muci-free, sa dea DD sa ne tina tot asa... Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Cum i-ai dat pastilutele? Pe prospect am vazut ca trebuiesc dizolvate in apa si date din ora in ora.
ariel_7000 spune:
Chiar am vrut sa ti-o recomand si eu. Sunteti pe maini bune. Sanatate piciului!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
boticelina spune:
Kid sunt mari ai nostri, nu mai e nevoie sa le dizolvi. I-am zis ca-s tic-tac si a supt la ele nevoie mare, era asa fericita ca primeste bomboane... si nu i-am dat chiar din ora in ora ci cam 4 pe zi ca mergea la gradi si ii dadeam una de cum facea ochi-cand presta la oala, una cand ajungeam la gradinita (deci dupa vreo ora), una cand o luam de la gradi si inca una mai pe seara. N-am incredere sa las pastilute la gradinita, chiar si homeopate...
Amu... rau n-au ce sa faca, pe noi chiar ne-au pus pe linia de plutire, credeam ca nu se vor termina niciodata mucii ca sa nu mai zic de antibioticele luate cu ocazia celor 2 otite...
5 zile am luat, deci 20 pastilute. Dar tu ai facut ceva analize mai amanuntite? Sa nu fie vreun bacil vicios daca sunteti asa doborati...
Sanatate multe, greu a mai fost si la noi, acu ocazia asta am luat termometrul de ureche, ii luam temperatura din juma in juma de ora fiindca copilul era ca o carpa si gemea continuu
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
kid spune:
boti Jr n-a mancat niciodata tic tac, nu stie sa le plimbe in gura, doar sa le crantane. I-am dizolvat una in apa, a luat o gura, nu i-a placut(nici mie de altfel), asa ca i le voi da sa le mestece.
Eu ii iau termperatura axial, are deja 2 zile de antibiotic si tot mai face 38
Ce analize mai amanuntite as putea sa-i fac?
I-am facut analizele (exudate, sange, urina) inainte sa inceapa gradi, in septembrie, au fost ok.
Le-am mai facut o data pe la sfarsitul lui octombrie, nu au iesit bine, infectie, la exudate iar nu iesise nimic, am luat antibiotic pt otita seroasa.
Acum tot otita seroasa + faringoamigdalita
boticelina spune:
Kid si rontaite e foarte bine, iti dai seama ca nici fi'mea nu le tine sub limba sa se topeasca...
Imi pare tare rau sa aud ca inca mai face febra si sub antibiotic, Nancy a patit asa cand a avut o amigdalita provocata de un streptococ. Noi atunci am facut antibiotice injectabil, of, of, of
Poate ca ar fi bine sa mai stati un pic acasa dupa ce trece acest episod de otita, pediatra noastra mi-a recomandat calduros ca toata iarna asta sa-i dau in fiecare dimineata in sucul de capsuni (natural, facut de mama) 12 picaturi de vitamina C, plus o lingurita de propolis cu echinaceea, si 1/4 lingurita de probiotice. Par multe dar uite-asa ne-am tinut bine pana acum, nu a lipsit f mult de la gradi, maxim 4 zile pe luna, desi a mucit in draci pina la vacanta acum...
Eu la exudate ma gandeam cand am zis de analize amanuntite dar daca deja le-ati facut, nu stiu ce sa mai zic
kid spune:
boticelina Ce fel de propolis ai luat? Si de unde? Eu am cautat, insa nu am gasit decat cu alcool.
Nu m-am lamurit prea bine cum e cu exudatele. Banuiesc ca le poate face azi, sa nu iasa nimic, iar a doua zi sa ia un microb, o bacterie ceva, nu?
Azi e ceva mai bine. Vom lua o pauza de la gradinita de cateva saptamani, daca totul decurge bine, peste 2 saptamani il vom opera de polipi.
devoska spune:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Adelaida Iorgulescu zic si eu. E minunata. |
Copila mea a fost operata de dansa de polipi acum 6 ani. (Mai avem la activ si doua timpanotomii, tot la dansa.) Acum 3 zile am fost la control aici in Viena si doctorul ne-a zis ca a fost foarte bine operata si ne-a intrebat unde am operat-o.
Si eu o recomand cu caldura pe doamna Iorgulescu. E draguta, amabila, calda cu copiii. (Mi-e mi-a fost recomandata chiar de directorul spitalului.)
boticelina spune:
citat din mesajul lui kid boticelina Ce fel de propolis ai luat? Si de unde? Eu am cautat, insa nu am gasit decat cu alcool. Nu m-am lamurit prea bine cum e cu exudatele. Banuiesc ca le poate face azi, sa nu iasa nimic, iar a doua zi sa ia un microb, o bacterie ceva, nu? Azi e ceva mai bine. Vom lua o pauza de la gradinita de cateva saptamani, daca totul decurge bine, peste 2 saptamani il vom opera de polipi. |
Kid e sirop, uite-l www.propolisc.ro/2/3/Propolis_C_Echinacea_Kids.html" target="_blank">aici si l-am gasit in orice Plafar am intrat pana acum. Pe langa asta, noi mai luam si probioticele Jarro Dophilus Baby + FOS. Dar Nancy are probleme destul de mari cu echilibrul intestinal, orice afectiune ii da si burtica peste cap...
jucarii educative pentru sacul mosului