Recomandare ORL-ist Bucuresti
Va rog sa-mi recomandati un ORL-ist in Bucuresti. Care consulta copilul bine, are rabdare sa asculte istoricul problemei si este bun in punerea diagnosticului.
Juniorul are mai mult de o luna de cand este mucos si a luat deja de 2 ori antibiotic, plus tot felul de siropuri, picaturi, puf-uri, i-am facut aerosoli, insa nu ii trec.
Am fost cu el la doctorita lui, si la alti doctori la 2 spitale, insa nici un tratament primit pana acum nu a avut efect.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Raspunsuri
maminuta spune:
Dr Dan Balta.Medlife Unirii sau PM si iti pot da tel mobil.Super medic!
Dariuca mea merge la ORL cu maxima placere si nu zice nici pis la nicio operatiune!
boticelina spune:
Kid, eu dupa 2 luni de muci continui, plus 2 otite, i-am luat Coryzalia de la Boiron, e sora cu Oscillococcinum, recomandataa fix pt rinite. In 3 zile s-au uscat mucii, n-au mai durut-o deloc urechile si vad ca rezista, avem deja 10 zile de muci-free, sa dea DD sa ne tina tot asa...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Crisu-mami spune:
Dr. Gheorghe de la Budimex. In fiecare dim. de la 7:30 e acolo. Nu face garzi, deci doar dimineata e de gasit. Este super!!!
gabitza2005 spune:
Noi am trecut pe la doamna Samuila -intr-o criza cand o alta doctorita ma trimitea cu copilul sa ma internez in spital ca ar avea sinuzita. Chiar mi-a placut de doamna doctor plus ca i-a dat o diploma ca e curajos si sa nu te superi ca mituieste copilul cu bomboane si alte nebunii ca sa stea cuminte.
A tratat cu seriozitate totul, ne-a ascultat , l-a consultat , tratament eficient si ce mi-a placut cel mai mult ca ne-a invatat ce sa facem ca sa nu ajungem la operatia de polipi ca ea nu prea este de acord cu asta decat in cazurile extreme.
Domnul Gheorghe de la Budimex imi pare un pic cam dur in cazul tratamentelor alese , ne-a facut un pomelnic cu medicamente , pufuri si picaturi plus ca ne-a zis ca daca mai raceste copilul odata sa ne ducem sa-l operam de polipi si toate astea acum doi ani - dar noi ergand petratament alternativ nu am ajuns la operatie.
Cred ca este un pic cam radical in diacnostic si tratament.
Oricum eu te sfatuiesc sa ceri parerea mai multor medici si sa nu intri in panica, toti copii racesc.
I-ai facut exudat si antibiograma , poate il tratezi cu ce nu trebuie exista unii streptococi care dispar numai cu anumite antibiotice.
ILONA_21 spune:
Doamna doctor Toader Miorita la medlife sau spitalul grigore alexandrescu cel mai bun medic
somalc spune:
Iorgulescu Adelaida super medic lucreaza la sp. Grigore Alexandrescu si o data pe saptamana merge si la Sanador. E un medic bun si un om deosebit! Eu am fost f. multumita.
Sanatate multa!
Adriana73 spune:
Noi mergem la dr Alexandra Voda, la Clinica Nova. Cabinetul este la Policlinica Globului, in spatele cinematografului Gloria.
Sunt f multumita de dansa, singurul dezavantaj este ca se asteapta destul de mult, chiar si daca ai programare.