Fluturasi de martie-aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deci BB_Yasmi secretul este sport intensiv...Mai eu la capitolul asta sunt cam lenesa,prefer sa nu mananc decat sa fac sport.Oricum in caz de urgenta sigur as face si sport.
Acum vom vedea cum ne vom prezenta mai incolo...de azi interzis sticksuri,fistic,biscuiti ..pe care ii rontaiam intre mese.Poate macar ma mentin la nr asta de kg 1-2 saptamani.

Cu cezariana nici eu nu stiu exact cum se procedeaza,dar cred ca tot asa cum zici si Lavi astepti pana ai contractii??Oricum sper sa nu le am de Pasti.. sa ma trezesc ca medcul meu este plecat cine stie unde si eu nasc ..cu altul...

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor si eu port ochelari dar nu am miopie sau ceva de genu'. port asa ca-mi obosesc ochii cand citesc, ma uit la tv. ]
oare nu am voie sa nasc natural?? doctorul nici nu stie ca port ochelari ca niciodata nu merg cu ochelari la el dar o sa-l intreb. sau mai bine sa intreb si oftalmologul??

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy calmeazate burtico....nu e cazul. eu am ochelari cu dioptrii destul de mari si cu cilindru dar nu ii port,, nu am purtat niciodata si de asta s a agravat asa, dar nu s a pus problema niciodata de cezariana. nici nu vreau sa aud...

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

lalely este bine sa te si poti abtine . eu degeaba zic, cand mi se pune pata sa mananc ceva uit de tot ce mi-am propus bine...nici nu mi-am propus vreodata ceva. am noroc ca si pot manca orice.
acum am 53,4 kg hai ca am mai pus si eu ceva.

Mergi la inceput

bb_yasmi si eu ii am tot cilindrici. deci nu trebuie sa-mi fac probleme? ce bine.

Mergi la inceput

roxy de la 49 kg??
eram si eu asa o perioada , manacam ca sparta si nu se punea pe mine ....apoi nu stiu ce s a intamplat m-am culcat pe o ureche in continuare, mancam ca sparta, orice, la orice ora, in special seara pe la 22-23 dupa ec adormea iasmi, ne uitam la cate un film si mancam si ajunsesem la 68 kg...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi si eu ii am tot cilindrici. deci nu trebuie sa-mi fac probleme? ce bine.

ce dioptrii ai tu??

eu acum mi-am dat seama ca nu am mai fost la un control de 5 ani!!!!! ultima oara aveam cilindrul -1,25 parca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

lalely este bine sa te si poti abtine . eu degeaba zic, cand mi se pune pata sa mananc ceva uit de tot ce mi-am propus bine...nici nu mi-am propus vreodata ceva. am noroc ca si pot manca orice.
acum am 53,4 kg hai ca am mai pus si eu ceva.

te astept sa ma ajungi....

Mergi la inceput

bb_yasmi eu am +0,75 si +1.
normal aveam 50 kg, apoi am slabit 1 kg in primul trim si deci am plecat de la 49 nu? asa se socoteste? de la 49 sau de la 50?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Roxy, nu cred ca miopia e o problema reala pt nasterea naturala. Poate miopiile grave, se spune ca se pot agrava din cauza travaliului.

Yasmi, nu stiu mare lucru nici eu despre cezariana, si n-am discutat inca detalii cu dr ca doar avem timp destul. O sa vedem atunci ce si cum. Banuiesc ca asteapta si ei ceva semne, asa ar fi normal. Sa scoata bebele cand vrea el cat de cat. Daca vrea... la cumnata mea de ex, nu s-a pus problema de cezariana, a avut si cerclaj facut. Doar ca atunci cand a venit timpul, nepotica ar mai fi stat. Avea aproape 41 de sapt si nimic, nimic, nicio contractie, dilatare 0, asa ca i-au facut cezariana. Atunci insa pe la noi nu exista epidurala de exemplu...

Lalely, Ionita il cheama pe medicul la care merg aici. La el merg de cativa ani, sigur plus Bucurestiul cand a fost nevoie de laparascopie si restul...

in sapt 16+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput