Fluturasi de martie-aprilie 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
lalely, si nu iti mai fa atatea griji ca tu esti slabuta!!!!
mami x2 , de fetita cu codite si s 25
bb_yasmi spune:
miki la tine cum mai e burtica??? a mai crescut??
azi trebuie sa puna si roxy pozici cu burtica
catank gata deplasarea???
laura esti bine?? tu erai asa activa...
happy tu ce mai "coci" bun??
alina.n inca asteptam pozici cu burtica mare!!!!
mada sa ai pofta mare azi!!!
iony, andreea, ailed,msBB,copiloi, ruxandra, roxanda, salo, dya, stefy, ina, danaMi, spiridusha, koko, alina06, anaxena, magnolia, lauriciu, pisucmic, viss, millie, stefana, svetlana, ally, danielle, cami, antguess, cris, ama, monas, kmy, scrish, leeloo, bulina mica, dinora, si restul burticilor
[b]
lalely07 spune:
BB-Yasmi..eram slabuta ,dar am o tendinta de ingrasare..belea!!
Nu o sa ma abtin,adica sa m apuc de cure,dar renunt la sticks,si alte balarii care le serveam intre mese.Incerc sa mananc un fruct si gata.
Acum nu este grav ca am luat 5 kg,dar ce ma fac in continuare???Daca incep sa ma uflu din ce in ce???
Incerc sa tin cont de ce ai zis tu...sa vad daca functioneaza!
16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
lalely, la mine functioneaza fff bine. dar poate secretul e ca nici nu mananc seara (decat cu mici exceptii) sau doar un mar sau iaurtel.
lalely07 spune:
Lavi la mine ultima masa este la ora 18.00.Mananc un fel mancare ..dar apoi nimic....Mi se pare exagerat 1 kg in 2 zile
16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
eu ti-am pove cum am pus eu la prima sarcina , dar, macar mancam ca sparta poate nu ai mai pus in ultimele zile/sapt si s a pus acum deodata 1 kg.
lalely07 spune:
Lavi nu stiu daca ai povestit pe aici..poate nu am fost eu pe faza,dar cum ai reusit sa slabesti atunci?Ai tinut o cura drastica,ai facut mult sport??Ma gandesc ca ne poti ajuta cu detalii..eu le salvez caci dupa nastere trebuie sa luam masuri..
16+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi miki la tine cum mai e burtica??? a mai crescut?? azi trebuie sa puna si roxy pozici cu burtica catank gata deplasarea??? laura esti bine?? tu erai asa activa... happy tu ce mai "coci" bun?? alina.n inca asteptam pozici cu burtica mare!!!! mada sa ai pofta mare azi!!! iony, andreea, ailed,msBB,copiloi, ruxandra, roxanda, salo, dya, stefy, ina, danaMi, spiridusha, koko, alina06, anaxena, magnolia, lauriciu, pisucmic, viss, millie, stefana, svetlana, ally, danielle, cami, antguess, cris, ama, monas, kmy, scrish, leeloo, bulina mica, dinora, si restul burticilor mami x2 , de [b]fetita cu codite si s 25 |
neata,
bbyasmi, e maaare..mai ca nici nu-mi mai vine sa o pozez..mai astept, poate mai da inapoi
simona, inca o data La multi ani pt baiat ai o burtica tare frumoasa..tuguiata, mai ca mi-e dor de burtica de baiat
la mine la sarcina asta e f diferita, e rotunda pe toate partile, parca nu mai am talie deloc.. si ma omoara retinerile de apa ca mi se umfla picioarele..si oboseala..seara abia ma mai misc..
mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu
alina06st spune:
Neata, si eu sunt la capucino
Multumesc fetelor pentru felicitari. E tare bine sa vezi ca bebe e ok. Multumesc si pt modificarile de pe prima pagina . Tare frumos arata.
Lalely, acum am vazut ca noi doua si millie avem aceeasi data la UM: 16 iulie. Mie mi-a zis medicul, in functie de UM, DPN 21-22 aprilie. Vad ca si la tine e 22
Miki, am priceput cum stau lucrurile cu analizele. O sa ma duc azi sa iau Magne B6 ca l-am terminat si iau si captafer.
pt toate burticile
in sapt 16+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lalely07 spune:
Alina06...avem aceeasi UM si data nasterii si la mine este 21-22 aprilie...Deci suntem in acelasi timp.Numai ca eu o sa fac cezariana si probabil nu va ramane data asta...Nici nu stiu exact cum este faza cu cezariana,cat poate fi decalajul..
Iti dai seama?Gravidutze in acelasi timp plus ca ne conversam pe forumul de endometrioza...si amandoua din Pitesti.
16+