Fluturasi de martie-aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pai eu in pat doar stateam. nu le-am numarat dar au fost mult mai multe. si daca pun mana pe burta, o mangai ma lasa....

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Merci Yasmi de informatii, eu chiar nu ma interesasem....
Si imi imaginam ca e mai scump...

Waiting for a miracle !!! 20 sapt

in bucuresti e mult mai scump..parca 2000-3000 eur...exista euroclinic, cmu regina maria, medlife, si altele..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

2000-3000 eur e chiar mult... orice diferenta de salarii ar fi... cam pica din start ideea, lasa ca si la Elias e bine
Daca erau preturile de care spunea Yasmi, ma mai gandeam....

Mergi la inceput

Eu sunt la prima sarcina si nu prea stiu cum e cu contractiile, nici nu cred ca am avut inca...
Seara baietelul nostru este foarte activ, de imi intoarce toate matzele pe dos, si incepe sa ma deranjeze deja asta... cate o ora cel putin stau intinsa si el da si da... cateodata mi-e greu sa si adorm, dar vorbesc cu el, il mangai si se mai linisteste.
Voi aveti sau ati avut asa miscari intensive? Mie o dr mi-a spus ca in cel mai rau caz poate sa nu-i ajunga oxigen... Dar dr ginecolog a zis ca e normal sa se miste... nu stiu ce sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

svetlana eu nu gred ca e pb cu oxigenul si da si la mine bb se misca ff mult ,chiar e mult mai activ decat era Naty

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Eu va las curand caci trebuie sa se trezeasca puiul meu, ma duc sa-l pupacesc putin

Mergi la inceput

Alina, merci de raspuns, ma mai linistesc..
Off, nu se mai face ora 5 sa plec acasa, nu mai pot sa stau la serv asta... e foarte cald la noi in birou, parca suntem in sauna, nici vara nu am transpirat asa ca acum...

Mergi la inceput

svetlana nu ai pt ce
la mine si in casa e parca prea cald..eu cred ca imi e cald si de la sarcina caci sotul zice ca nu este asa cald

Mergi la inceput

acum chiar plec va

Mergi la inceput

Fetelor, mi-am facut programare pt maine la med de fam, sa scot un concediu medical ceva...
Acum va pup, va zic la revedere pana maine

Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutari burtici!!..vorbarete ca de obicei...nu pot tine pasul cu voi deloc..
simona sa-ti traiasca baiatul 1000 de ani ,sanatate si fericire...
pupici multi la celelalte burticite..
sa va spun si eu de ale mele ofuri....ieri va spuneam cat de fericita sunt ca mi-au iesit analizele bine....si asa in fericirea mea ieri era sa cad pe strada...stau la nici 5 min de mers pe jos de munca si am plecat putin ametita,dar nu credeam ca v-a fi asa urat sau ca se v-a agrava in 5 min de mers....ei bine s-a agravat, am ametit atat de tare incat simtem ca fuge pamantul de sub picioare..si m-am oprit sa stau jos pe o bordura...la un min mi-a trecut si cand am ajuns acasa si am papat si o mandarina am fost ca noua...dar s-a intamplat si nu stiu care-i cauza...voua vi s-a intamplat vreodata asa ceva????

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput