Fluturasi de martie-aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

ce-i cu linistea asta? motzaitzi? :))

pe mine ma arde stomacul de ma urc pe pereti deja :( nici nu mai stiu ce sa fac, am mancat niste biscuiti din faina integrala, dar calmeaza arsura fix cat ii inghit, nu au nici un efect :((

am vazut ca se discuta de preturi la spitalele private. vedeti ca o parte din suma este suportata si de cas, la spitalele cu contract cu ei. cel mai bine e sa va interesati direct de oferte si de preturi. eu am gasit de ex un articol complet aiurea in presa ca nasterea cea mai ieftina la spitalul unde vreau eu sa nasc este 1700 euro (fara epidurala). cand colo e undeva la 1300 cu tot cu epidurala, din care se scade si nu stiu cat la suta cas-ul ca au contract.
deci...cel mai bine e sa va interesati direct, nu din auzite :)

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Stefy eu am patit de doua ori pana acum in ultima luna. Eu nu sunt o fiinta slaba cu duhul sau sa fi avut vreodata stari de lesin, dar deja am patit de doua ori ca am vazut negru in fata ochilor si pur si simplu nu ma puteam tine pe picioare. Prima oara am baut vreo doua cani de apa si am inceput sa ling o lamaie, a doua oara eram in parcare la metro si am dat iama intr-o ciocolata (un Happy Hippo de la Kinder sa fiu mai exacta ) ca aia aveam la indemana.
La mine a durat cateva secunde/minute, dupa care m-am simtit perfect :)

17+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy . ai grija.

ama, eu oscilez acum intre president si athena. sa vad cum fac si cu dr... pa president e cu 200 euro mai ieftin. din 1300 cat e naturala cu epidurala nu se mai scade nimic. este pretul final, cu totul scazut :(

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumphitza cuma fost la eco???

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Stefy eu am patit de doua ori pana acum in ultima luna. Eu nu sunt o fiinta slaba cu duhul sau sa fi avut vreodata stari de lesin, dar deja am patit de doua ori ca am vazut negru in fata ochilor si pur si simplu nu ma puteam tine pe picioare. Prima oara am baut vreo doua cani de apa si am inceput sa ling o lamaie, a doua oara eram in parcare la metro si am dat iama intr-o ciocolata (un Happy Hippo de la Kinder sa fiu mai exacta ) ca aia aveam la indemana.
La mine a durat cateva secunde/minute, dupa care m-am simtit perfect :)

17+ Natalia

si la mine tot asa s-a intamplat...cateva sec-min...apoi totul bine,dar m-am speriat fiindca eram singura pe strada...si nu imi e de cazatura pt mine,dar mi-e teama pt bebe...soacra-mea dintr-o cazatura a dat in nastere prematura cu fffff multe proble si ffff mici sanse de supravietuire si a ei si a bebeului...dar a fost norocoasa si l-a nascut pe ubi meu de 1.200...(acum are 1.86 si 110 kg)

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara !

Vai cat sunt de fericita , cred ca se intreba si lumea pe strada de ce zambesc continuu, nici babele care se impingeau in mine in autobuz sau prin magazine nu m-au suparat azi

Acum mananc o salata ceasar ca nu am mancat nimic azi pana acum, dimineata inainte sa merg la spital numai cappuccinoul ala l-am baut si mancat 2 patratele mici de placinta si am o foame de lup acum

Acum sa va scriu in mare asa, ca in detaliu o sa scriu mai tarziu dupa ce dau gata salata

E fetita 100% , are 370 grame si are de toate pe unde trebuie Am vazut iar 3 liniute deci nici un cuc , la tati in pantaloni canta cucu atata si ma bucur enorm, de fetita , dar si de cuc ofcourse ca fara cucu ala nu iesea pasa asta mica scumpa

Am si pozici, vreo 7 ... am dat de un doctor super de treaba dupa ce spitalul o imbulinase rau iar ca mi-e si frica sa ma gandesc oare data viitaore ce naiba se mai poate intampla dar sa trecem peste , va spun eu mai tarziu ce si cum

Acum sa termin salata ca dupa aia e prea tarziu si gata nene suntem la regim , nu mancat deloc dupa 5-6 seara

Revin sa va mai spun povesti sa sa va arat pozici cu pasa asta mica a mea

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna seara !

Vai cat sunt de fericita , cred ca se intreba si lumea pe strada de ce zambesc continuu, nici babele care se impingeau in mine in autobuz sau prin magazine nu m-au suparat azi

Acum mananc o salata ceasar ca nu am mancat nimic azi pana acum, dimineata inainte sa merg la spital numai cappuccinoul ala l-am baut si mancat 2 patratele mici de placinta si am o foame de lup acum

Acum sa va scriu in mare asa, ca in detaliu o sa scriu mai tarziu dupa ce dau gata salata

E fetita 100% , are 370 grame si are de toate pe unde trebuie Am vazut iar 3 liniute deci nici un cuc , la tati in pantaloni canta cucu atata si ma bucur enorm, de fetita , dar si de cuc ofcourse ca fara cucu ala nu iesea pasa asta mica scumpa

Am si pozici, vreo 7 ... am dat de un doctor super de treaba dupa ce spitalul o imbulinase rau iar ca mi-e si frica sa ma gandesc oare data viitaore ce naiba se mai poate intampla dar sa trecem peste , va spun eu mai tarziu ce si cum

Acum sa termin salata ca dupa aia e prea tarziu si gata nene suntem la regim , nu mancat deloc dupa 5-6 seara

Revin sa va mai spun povesti sa sa va arat pozici cu pasa asta mica a mea

BB on board!!! 20+

felicitari pt pasarica!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Multumesc stefy

Cum nu pot manca pana nu am schimbat si semnatura , ia sa vedem cum arata acum deci proba de semnatura

BB on board!!! 20+ Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce fac burticile?

strumphitza ce ma bucur ca ti-ai vazut bebelina, de data asta asa cum ti-ai dorit, si cu pozici cu tot asteptam detalii daca mai ai

stefy si eu am patit de vreo 2 ori sa am stare de lesin. si cum zice ama ,nici eu nu sunt o fire asa molateca sa lesin, niciodata n-am patit-o. dar acum in sarcina , da, dar doar cand merg sau stau prea mult in picioare. simt asa ca ma ia cu calduri si parca vad picatele in fata ochilor,cam asa ceva. si imediat simt nevoia sa stau jos, sa beau apa si sa mananc ceva. si imi revin repede mai ales daca sunt afara la aer.

miki ai vazut ce bune sunt legumele crude?

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Strumphitza - felicitari! si semnatura arata superb :))

Stefy eu citisem ca starile astea de lesin sunt normale pana la un punct. acum eu de fiecare data am gasit ceva de care sa ma sprijin si ma concentram doar sa nu ma lase picioarele ;))

Yasmi din cate stiu eu la Athena se accepta ca la nastere sa vina si doctorul pacientei, chiar daca nu este pe lista de colaboratori (vezi ca lista de colaboratori e pe site-ul lor).

17+ Natalia

Mergi la inceput