Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

esme, de supa nu ma apuc. Too sofisticated for me.
Dar la tricotat, ai zis ca facusi cu andrele de 6 - ca asa cerea firul. Cu fir de 6, nu iese prea gros? CUm sta pe cupil? nu e rigid? Pe de alt parte, ma gandesc sa nu tricotez f. strans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Dar la tricotat, ai zis ca facusi cu andrele de 6 - ca asa cerea firul. Cu fir de 6, nu iese prea gros? CUm sta pe cupil? nu e rigid? Pe de alt parte, ma gandesc sa nu tricotez f. strans.

Deci supa nu e sofisticata, ba chiar e o supa taraneasca te rogs a nu sperii lumea!

Nu e deloc rigid, firul e 70% lana si 30% acryl ceea ce-l "inmoaie" si este oricum tricotat lejer (dupa standardele unora). Cum spun poti sa faci fustita si cu fir mai subtire=> andrele mai subtiri. Atunci doar ar trebui sa incepi cu 4+1 depilda in loc de 2+1. Te orietntezi tu, oricum dupa primele patru cinci randuri iti vezi pliul si evident poti folosii metoda (aia din clasele primare) esantionului . Miercuri merg in targ sa caut fir de matase ca mi-ati supe rridicat moralul cu remarcile da' nu va zic ce fac...va arat cand e gata.

Sunteti tare dragute!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Deci supa nu e sofisticata, ba chiar e o supa taraneasca te rogs a nu sperii lumea!

Nu e deloc rigid, firul e 70% lana si 30% acryl ceea ce-l "inmoaie" si este oricum tricotat lejer (dupa standardele unora). Cum spun poti sa faci fustita si cu fir mai subtire=> andrele mai subtiri. Atunci doar ar trebui sa incepi cu 4+1 depilda in loc de 2+1. Te orietntezi tu, oricum dupa primele patru cinci randuri iti vezi pliul si evident poti folosii metoda (aia din clasele primare) esantionului . Miercuri merg in targ sa caut fir de matase ca mi-ati supe rridicat moralul cu remarcile da' nu va zic ce fac...va arat cand e gata.

Sunteti tare dragute!

esme

daca gasesti fir de matase, ia si mie
glumeam, caut un fir mercerizat, astea pufoase se fac urate repede la spalari repetate.
Pe de alta parte, pot sa iau acryl, il pun in 3, iese mai gros dar pt o fusta closh nu cred ca e o problema daca sta mai rigid -cred ca are o alta tzinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Azi am fost trio DC in parc, LAURITA, PIGGY, si subsemnata impreuna cu plozii, saracul Luca nu mai facea fatza la atatea domnisoare Oricum superba zi, m-am simtit excelent fetele! LAURITA, pozici, please!!

Simonix, felicitari pt mieluselul scolaret, sa-i mearga bine si sa se adapteze rapid. Vb lui Esme, sa vezi dezvoltare pe el de-acum, iti dai seama cat va trebui sa se independizeze, mai ales o doamna la 25, brr, mi se pare extrem de putin. Deci, sa inteleg ca ei se sterg la fund, ei se vor imbraca/dezbraca singurei..ca nu vad altfel cum ar face fatza gagica.
Si eu mi-am dorit dintotdeauna sa ma pot transforma intr-o albinutza (nu chiar musca) si sa pot vedea cam ce face Vlady pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, plastilina aceea este de tipul Moon Dough la care am vazut reclama pe Minimax? Ca ma tenta si pe mine. In reclama este chiar cu o ferma, scoti forme de animalute cu chestia aia de facut forme.

Aseara l-a bagat tati la culcare pe Raducu, si daca va puteti inchipui, a uitat sa-i puna pampers, i-a pus la viteza pijamaua pe el si pampers nu. M-am trezit in mijlocul noptii cu balta sub noi. Si micutul mi-a zis o data pina sa adoarma "mama, hai sa spalam pipi asta odata" dar am crezut ca bate campii.

Si inca o perluta de-a lui Raducu: mergeam la plimbare prin cartier si vede o masina pe care era pusa o prelata. Intreaba: Mami, cine a pus masina in punga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alysh - sa va fie de bine parcul Cu doamnele, da, vor trebui ca piticii sa se independizeze rapid - la astia mici cica mai e o tanti din cand in cand care ii ajuta, dar la anul nu cred ca mai este. Am prietene cu copii mai maricei si da, imi zic ca singuri fac o gramada de chestii. Cu stersul la fund e delicat, deoarece le vin copiii murdarici dar nah, ce sa faci ... Am vazut copii de doi ani jumate care isi puneau singuri hainutzele, au un stil !!! Au un stil super practic la scoala, mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa imbrac paltonul asa cum am vazut ca face fetitza aia - perfect adaptat la varsta lor. O sa va arat poze

Nu m-am facut nici musca nici albina, dar am o prietena spioanca si ea l-a vazut pe Robert pe la 12, fusesera afara (aici sunt 10 grade, cica nici un pitic nu avea caciula si erau descheiati pe la geci - ce ii mai indesam eu caciulul in cap, cred ca o sa uite acum ca exista asa ceva ) si stateau frumos aliniati, se aerisea inca in sala de joaca, nu aveau voie sa intre pana nu terminau de aerisit doamnele. Se asezasera si saltelutele pe jos pentru somnic si madamele puneau si mancarica pe masa.

Cam astea sunt stirile LIVE Urmatoare transmisiune ... cand avem alte news-uri

ESME Ciorba aia pare super - eu cred ca ma bag in weekend, mai ales ca Robert e fan supe de genul ala

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Deci, sa inteleg ca ei se sterg la fund, ei se vor imbraca/dezbraca singurei..ca nu vad altfel cum ar face fatza gagica.

Lorelei deja face astea singura de cateva luni ca asa au invatat-o la cresa...nu e meritul meu si asa se asteapta la scoala sa le faca deja singuri desi ni s-a spus ca sigur va fi cineva cu ei la baie...

Esme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
Am vazut copii de doi ani jumate care isi puneau singuri hainutzele, au un stil !!! Au un stil super practic la scoala, mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa imbrac paltonul asa cum am vazut ca face fetitza aia - perfect adaptat la varsta lor. O sa va arat poze

Da da cred ca invata la scoala de educatoare cum sa ii invete pe astia sa se imbrace. Pun paltonul pe jos isi pun manutele in el de deasupra cum a veni si il trag peste cap. Faza ii ca sper ca pe Lorelei sa nu mi-o invete asa ca ea chiar stie sa se imbrace normal singura...Drept e ca sambata si-a pus doua perechi de chiloti una ca lumea si una trecut cu ambele picioare printr-un singur crac, apoi pantalonii cu fata in spate bluzita si deasupra tricoul si peste rochita si asta cu fata in spate. Si-a luat si doua sosete...din perechi diferite si doi papuci...defapt o cizma si o sanda...E hobbyul ei cel nou sa se imbrace, ca un pom de craciun...

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dada, Esme, asa facea si fetitza - mi-au dat si mie de la scoala niste planshe, sa exersam acasa cica. Al meu inca nu reuseste mare lucru singur, doar pe la ghetutze si sa dea pantalonii jos, cu greu. Uneori uita insa ca are si chiloti si dupa ce e bucuros ca si-a dat pantlonii, se aseaza cu chilotzii pe oala

Din pacate, la tanti nu prea a invatat chestii din astea el, nu cred ca ea avea timp sa stea atata dupa ei. Sunt insa convinsa ca va invata f repede, ii place sa se ia dupa altii (asta nu stiu inca cum sa o incadrez - la calitati sau la defecte )

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Dada, Esme, asa facea si fetitza - mi-au dat si mie de la scoala niste planshe, sa exersam acasa cica. Al meu inca nu reuseste mare lucru singur, doar pe la ghetutze si sa dea pantalonii jos, cu greu. Uneori uita insa ca are si chiloti si dupa ce e bucuros ca si-a dat pantlonii, se aseaza cu chilotzii pe oala

Acu' sincer nu stiu daca sa ma bucur ca a mea stie sa se dezbrace complect. Ii place la fel de mult ca si imbracatul si o face super rapid asa ca in uikendul asta lung s-a prezentat de multe ori la nudul gol...Si cu musafiri in casa.tzac pac si copchilu' gol pushca si apoi dai si roaga-te sa se imbrace ca nu se mai lasa usor imbracata de altii...

Bashca si noaptea daca i se scoala isi da jos pijamaua, bodyul si o gasesc la nudul gol (Odo facea asa? sau nu imi amintecs bine) dezvelita in cele 18-19 grade din camera ei.

esme

Mergi la inceput