Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Dani sapatamana asta am inteles ca se hotaraste ce si cum; da, e vb de reducerea la 1 an ...si pe mine ma intereseaza. Ce-i cu avertismentul ala???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Habar nu am !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Dani sapatamana asta am inteles ca se hotaraste ce si cum; da, e vb de reducerea la 1 an ...si pe mine ma intereseaza. Ce-i cu avertismentul ala???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Habar nu am !

Ai primit un avertisment "usor" pe forumul desprecopii.com pentru urmatorul motiv:

SPAM

Sunt in ceata, nu stiu care-i faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Netaza',

Poate ne explica si nou ceva admin sau moderator cu mai mult timp de ce a primit Dani avertisment...

Lorich o juma de ceas e ok!

Hai ca ieri am facut alti biscuiti pentru noua saptamana, de data asta cu coaja de portocala si ciocolata. Din nou cantarit ca deh...facem cu Lorelei si e amuzant sa folosesti cantarul.

200 g faina, 60 g amidon (bun si cu 250g faina), 125 g unt moale (la temp camerei de-o vreme), un ou, 100 g zahar, coaja rasa de la o portocala mare, o lingurita rasa praf de copt, vanilie. Astea se maesteca formand un aluat. 100 g ciocolata se taie marunt (eu folosesc cu succes blenderul cu vas de sticla pentru taiat ciocolata). Se adauga la aluat, se framanta cat sa se incorporeze ciocolata (toata framantarea merge si cu robot de bucatarie, dar acu' nu pot ca ii fur fetei placerea). Aluatul rezultat se ruleaza in folie de nylon (ca salamaul de biscuiti) mie mi-au iesit doua rulouri de vreo 25 cm lungime si sa zicem 5 cm diametru. Se da la frigider, o juma de ceas, un ceas. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180C. La iesirea din frigider daca vreti margini mai interesante se da ruloul prin zahar cristal fin (nu pudra dar nici cristale prea mari). Apoi se taie felii "egale" de cam un cm grosime. Se pun in tava suficient de distantate, sa zicem cam 2 cm intre biscuiti, ca se latesc usor. Si se dau la cuptor 15-20 minute. Miros senzational si sunt si buni tare. Astia deci se fac si mai usor insa copilul este ceva mai putin implicat, in cazul in care nu are voie cu cutit, Lorelei are voie cu cele de peste si carne moale ...nu din alea cu tais serios. Dealtfel de o vreme se straduie si chiar ii iese uneori sa isi taie carnea.

Esme

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Netaza',

Poate ne explica si nou ceva admin sau moderator cu mai mult timp de ce a primit Dani avertisment...

Lorich o juma de ceas e ok!

Hai ca ieri am facut alti biscuiti pentru noua saptamana, de data asta cu coaja de portocala si ciocolata. Din nou cantarit ca deh...facem cu Lorelei si e amuzant sa folosesti cantarul.

200 g faina, 60 g amidon (bun si cu 250g faina), 125 g unt moale (la temp camerei de-o vreme), un ou, 100 g zahar, coaja rasa de la o portocala mare, o lingurita rasa praf de copt, vanilie. Astea se maesteca formand un aluat. 100 g ciocolata se taie marunt (eu folosesc cu succes blenderul cu vas de sticla pentru taiat ciocolata). Se adauga la aluat, se framanta cat sa se incorporeze ciocolata (toata framantarea merge si cu robot de bucatarie, dar acu' nu pot ca ii fur fetei placerea). Aluatul rezultat se ruleaza in folie de nylon (ca salamaul de biscuiti) mie mi-au iesit doua rulouri de vreo 25 cm lungime si sa zicem 5 cm diametru. Se da la frigider, o juma de ceas, un ceas. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180C. La iesirea din frigider daca vreti margini mai interesante se da ruloul prin zahar cristal fin (nu pudra dar nici cristale prea mari). Apoi se taie felii "egale" de cam un cm grosime. Se pun in tava suficient de distantate, sa zicem cam 2 cm intre biscuiti, ca se latesc usor. Si se dau la cuptor 15-20 minute. Miros senzational si sunt si buni tare. Astia deci se fac si mai usor insa copilul este ceva mai putin implicat, in cazul in care nu are voie cu cutit, Lorelei are voie cu cele de peste si carne moale ...nu din alea cu tais serios. Dealtfel de o vreme se straduie si chiar ii iese uneori sa isi taie carnea.

Esme

Esme, saru'mana de reteta, ma apuc si eu sa fac, abia astept, dar sa vina Vladuc de la gradi sa ma asiste . Te imbratisez cu drag. Un lui Lorelei, fetita scumpa si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Gabita sa fii fericita si iubita de voinicii tai frumosi. Accepti si azi urari, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belleane, o urare in plus nu strica niciodata, multumesc

Dani, ai trimis mai multe mailuri cu vreo rugaminte unor persoane de pe forum, care sa fie considerate spam? Altfel nu inteleg de ce e avertismentul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Belleane, o urare in plus nu strica niciodata, multumesc

Dani, ai trimis mai multe mailuri cu vreo rugaminte unor persoane de pe forum, care sa fie considerate spam? Altfel nu inteleg de ce e avertismentul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Gabitza, mail nu am trimis insa azi am pus cosuletul Andrei la vanzare in bazar si am pus 2 linkuri : unul de pe picasa unde am mai multe poze cu el si un link cu magazinul de unde l-am cumparat. Cred ca de acolo mi se trage. Ah, am postat la mai multe topicuri, cu trimitere catre link-ul din bazar. Undeva am gresit insa nu stiu unde, am trimis mesaj persoanei care mi-a dat avertismentul, sper sa-mi spuna si sa repar greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 179

Mergi la inceput