Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Simonix si noi suntem innebuniti dupa astfel de masinute, anul asta poate de mos Nicolae sa vina cu ceva betoniere, excavator, o macara, astea ii plac tare mult si nu stiu de unde sa-i iau astfel incat sa le aiba pe toate, plus masina de politie( are una de ia luat-o soar-mea dar sta prin masina mea ca nu mai poate de focul ei, trebuie sa il insoteasca si la gradi), asa ca daca se poate comanda de unde comanzi tu un astfel de set da-mi un pont pls.
Asa sunt cei mici cu toane referitor la pampersi, noi inca nu am scapat de asta de noapte dar pan vine sora-sa sper sa scapam.
Belleanne, felicitari pt casuta , stiu cum e cand faci ceva de felul asta, te canm strangi la cheltuieli, oricum e mare lucru, pe criza asta nu multi fac lucruri de felul asta.Am avut si eu o astfel de perioada cand nu mi-am putut lua mai nik, nu ca acum ar fi total diferit insa tot ce prind iau pt casa, ce sa fac asta e.......la cupil in schimb nu am pus restrictii el trebuie sa aiba di tate cum se zice, cat se poate, acum ca vine si aia mica, eu mai am ceva lucruri de la el insa tasu zice ca ei ii trebuie lucruri noi asa ca.........nu pot folosi mai nimic.Sora-mea a fost ,mai vrednica si ia cumparat doua plase deja de rochite si alte alea pe care mi lea- si adus si le-am dosit sa nu le vada al meu ca face spume zice ca sa nu luam nimic la cupil ca nu e bine.
Am nume pt piticania 2: Antonia Theodora, la fel ca pe tasu Anton , daca mai si seamana cu el, am zis eu ca dansatoare la Moulin Rouge o fac.
Cleo, nu am mai facut rost de bilete la teatru dar mai am trei luni deci mai e timp de 2-3 spectacole , dau tel cand e sa fac rost. Am inceput cursul de patchwork, nebunieeeeeeeeeeeeeeeee ce tare e , pana vine asta mica termin primul quilt sperrrrrrrr.Sunt innebunita dupa curs e f. intersant.
Lori, super intersant cu cartile de la Girasol , am comandat si eu de la ei , nu stiu cand vor veni. Felicitari pt nume, f. frumos, aveam o colega in scoala gen Izabela, o tipa f. inalta, voleibalista, umbla mereu cu Anca Neacsu de la tv fosta Asia, erau f. bune prietene, au fost amandoua colegele mele de clasa.
Ma gandesc deja la cadou pt pitic de mos Niculae, sa vedem, cercetam,.....
Acum sa va zic si eu perle de la fiu-miu: cand ii zic sa fac cate ceva de gen sa duca pampersul la cos dim sau altceva, zice : NU zau?
Apoi eu ii zic tu stii ca tu esti papusa mea vie si el zice: Nu mami testi papusa mea........
Ieri a gazit intr-un bol cu chestii de interior o tija parfumata mai groasa care semana cu o tigara se duce la tasu si zice: Tigara tati nu e bun!!!!
Si mai are niste faze tare expresive de teatru , cand aude un zgomot pe afara zice : usa........ tati, iar fata e ca la teatru, la capitolul mimica sta f. bine.
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara!

Gabitzam, iti multumesc si aici pt colaje, arata super, abia astept sa fac surpriza!

Laurita si eu ma bucur mult ca ne-am vazut. Ieri m-am vazut si cu Laura pe care o stii, naste intr-o luna, abia astept! Ne vedem cu siguranta saptamana viitoare, sper sa prindem timp acceptabil, daca nu frumos! Sambata fac poze la intalnirea de 10 ani sa ti le arat. Abia astept si pozicile din parc, cand ai tu timp! Pupici tie si copilasilor!

Desiree, nu mai stiu ce sa spun! Cred ca in locul tau le smulgeam parul din cap. Aveti grija de voi si putere multa sa va dea Dumnezeu!

Iulia, bine ai revenit si sa auzim numai vesti bune!

Cleo, vb LAURITEI, sa nu fie cu ochi

Dani, sanatate multa! Si eu m-am confruntat cu o sinuzita pacatoasaaaaa, cu niste secretii de n-am avut de cand mama m-o facut, aveam senzatia ca nu se mai termina. Am mai luat paracetamol sinus si aspirin C dar pana nu si-a facut ea damblaua nu s-a lasat.
Despre agresivitatea lui Vladuc, poti fi sigura ca e doar o etapa, si noi am avut-o , am depasit-o deja. Sambata chiar m-a surprins ca nu vroia vara-su sa-i dea o jucarie si a ridicat mana sa-l cafteasca si cand a ajuns cu mana la obrazul lui l-a mangaiat, extraordinar mi s-a parut ca s-a putut autocontrola. Trec toate, vin altele, asta e cu copilasii. Rabdare si sanatate sa ne dea Dumnezeu!

Simonix, indraznesc sa-ti dau un mic sfat. Parca spuneai ca acasa il tineati fara pampers dar cand ieseati ii puneai pampers. Cred ca il debusolai putin si de-asta ati regresat. Lasa-l fara pampers si cand plecati indiferent unde: parc, magazine, vizite , dar ai grija si pune-l cat mai des sa faca. Noi mergem mereu sa udam copacel, flori, iarba, sa creasca mari E prea micut sa stie cand are si cand n-are pampers, cand are voie sa faca si cand n-are voie sa faca. Asa, daca se obisnuieste 100% fara pampers va stii sa ceara cu siguranta. Eu i-am scos si pampersul de la somnul de la pranz si nu mai face deloc, deci nici chiar cand nu e constient. A ramas doar cel de noapte si aici am gresit eu f tare pt ca la putin timp dupa ce am inceput procesul de olitizare Vlad s-a trezit noaptea si mi-a spus ca face pipi, vrea olita. Imi era f somn si i-am zis sa faca , are pampers. Ei bine, de atunci nu s-a mai trezit, face linistit in somn noaptea, asa ca imi fac mea culpa.

Va puuuuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor sunt happy !!! NU credeam ca un WC imi va starniatatea emotzii Azi ajung la scoala si il gasesc pe pitic singur pe holul de la WCuri - bucuros nevoie mare tragea de mine. M-a dus la WCul mic de pitici si ce sa vad - si-a dat singur pantalonii, fara sa traga prea mult de ei, deci chiar cu tehnica !! si s-a asezat pe WC singurel si zicea: mami, pipi!! Doamna ingrijitoare a venit cu o gramada de copii si il aplaudau de zor pe Robert si mi-l laudau - azi a avut doar un accident, in rest a facut singur la WC toata ziua De altfel era asa amorezat de WC ca nu mai voia sa plece, am stat juma de ora langa WC.

Uf, mi-au dat lacrimile sa il vad acolo asa tzantzos si mandru, cum isi dadea singur jos pantalonii, statea, se ridica, tragea pantalonii pe el si apoi o lua de la capat Sper ca va fi bine in continuare.

Alyshule - da, si eu m-am gandit la asta si probabil asa este, ar fi ajutat. Insa el stia sigur cand are pemparshi si imi spunea si cu pemparshi: Mami, pipi, pot? Am pempars. Uneori ma punea sa ii dau jos si facea la olitza. De-asta am zis ca poate nu-i asa debusolat. Cred insa ca de fapt a fost WC-ul cheia El nu mai facuse niciodata, probabil ca la scoala tanti l-a luat si l-a pus acolo fara sa ii spuna ce si cum, el a simtit la fund ca e altfel, a avut impresia ca o sa cada, s-a speriat... Probabil ca Madama era grabita, nu a fost prea blanda, stiu eu... si gata blocajul. Asa ca azi dimineata Bogdan a fost cu mine sa il lasam pe pitic, el s-a dus cu Robert la WC si i-a tot explicat, s-a jucat cu el pe acolo iar eu am vorbit cu Madama. Dimineata l-a invatat Bobo pe Robert sa stea si i-a aratat ca nu pateste nik si ca e fun

Acush i-am lua reductor si nu va zic cat a stat pe tron A facut si pipi si kk si era tare mandru Uf, sper ca asta sa fi fost cheia ...

Magne - nu stiu daca e site, o sa mai trec pe acolo si ma uit exact, daca e cumpar eu de aici galeata si ti-o dau de Sarbatori (vin insa pe 23) Sau iti fac pachet inainte ;) Dar cel mai bine iti dau detalii cand mai trec pe acolo, ma uit exact la masinile alea dinauntru.

Dolores ai grija de bebeloi si de tine Sa iti priasca concediul si sa ii uimesti pe doctori cu o sarcina la termen ;)

Desiree - eu nici macar cu retete nu te pot ajuta, doar cu un gand bun de aici

Noapte buna, ma duc sa visez frumos (poate il visez pe fiu-miu pe WC)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Multumesc mult simonix , m-ai salva de umblat de nebuna dupa asa ceva prin magazine sau online, si in plus nu stiu unde as gasi.
Felicitari pt abordarea frontala a toaletei!!!!!!!!! vezi tot raul spre bine!!!! Acum ai scapat si de olita!!!!
Fetele, gabitzam, am gasit plastelina si formele, sunt de mai multe tipuri pe toyplex, vezi ca au multe variante acolo, voi incerca si eu la pitic sa vedem ce face cu ele.
pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Magne - uite aici o galeata, nu mai tin minte daca asta era efectiv, dar ceva in genul asta :) Costa 24 de euri asta:

http://www.collishop.be/ecom/dbad/5/695658_5.jpg

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Esme, am salvat reteta, saru-mana! Si da, am incercat si smoothies... :( si tot nu. I-am facut eu acasa cioco cu lapte si tot degeaba... ce e cu lapte refuza categoric... in fara de cereale si alea le mananca doar cand are ea chef...

Asa e super greu, da'nu ai voie sa ii ridici glicemia cu biscuiti sau alte chestii dulci, nu neaparat lapte? Adica pana la urma de la 2 ani pana la 16 nici io nu am mai atins laptele decat sub forma de orez in lapte ca altfel aveam impresia ca imi moare stomacul. E drept ca problema mea era cu laptele fiert si astia nu intelegeau ca ar trebui sa nu mi-l fiarba.

Esme

Esme, as putea sa ridic cu cioco, biscuiti, etc. dar problema e ca se absoarbe f repede si atunci ar trebui sa i le dau tot la o ora-2. Laptele se absoarbe incet, pe termen lung, si atunci nu e hipoglicemica peste noapte... sau, ma rog, nu ar fi, daca l-ar bea... Si eu lapte nefiert... de unde? Ca aici nu gasesti asa ceva...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Salutare; deci, sa va pove rapid, cat mai doarme Victoria. Am fost la clinica azi si am inceput ciclul de citostatice, ceea ce asteptam d e vreo 3 saptamani. Am asteptat vreo ora dupa rezultatele de sange, care ar fi trebuit sa le avem in 2 minute dupa care a venit asistenta si a zis ca li s-a stricat masinaria la laborator si tre sa asteptam pana o repara asa ca am stat pana la 12 dupa rezultate... macar au fost bune si am reinceput tratamentul.
Acu sa va pove (sa barfesc ) despre cea mai nesimtita mamica pe care am intalnit-o eu vreodata! Avea Victoria niste biscuiti pe care i-am pus deoparte, langa papusa ei (Ana) ca mancam cartofi prajiti, pe care Victoria ii vrea de cate ori mergem la clinica. Vine mamica asta si se pune langa noi, fetita ei se intindea dupa Ana; a luat-o si i-a dat-o fetei (si mie una nu-mi convine, ca Victoria nu are sistem imunitar si ea doarme cu Ana-n brate!) i-am spus ca aia e papusa Victoriei, i-a trecut pe langa urechi si mie, personal imi parea rau de fetita sa i-o iau... in fine, termina fata de jucat cu Ana, si se intinde dupa biscuiti; ii zic mamicii sa isi toarne! cativa in mana (adica sa nu bage mana-n punga!) si sa-i dea fetei, la care ea a luat punga si i-a dat-o fetei!!! Fata (normal, la 21 de luni, ce stie ea, micuta?!) a luat punga, a mancat din ea a suflat in ea... si cand au plecat cica sa-mi dea ce a ramas... am zis "Nu, e ok, ia-i!"... am zis ca uite, oameni din-astia te fac sa fi nesimtita si sa nu mai oferi nimic. Ca oricum, Victoria nu i-ar mai fi vrut ca deja ii spusese lui daddy sa-i cumpere altii...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Esme, am salvat reteta, saru-mana! Si da, am incercat si smoothies... :( si tot nu. I-am facut eu acasa cioco cu lapte si tot degeaba... ce e cu lapte refuza categoric... in fara de cereale si alea le mananca doar cand are ea chef...

Asa e super greu, da'nu ai voie sa ii ridici glicemia cu biscuiti sau alte chestii dulci, nu neaparat lapte? Adica pana la urma de la 2 ani pana la 16 nici io nu am mai atins laptele decat sub forma de orez in lapte ca altfel aveam impresia ca imi moare stomacul. E drept ca problema mea era cu laptele fiert si astia nu intelegeau ca ar trebui sa nu mi-l fiarba.

Ma rog...trecem la altceva...ma gandeam la urmatoarea masa de seara, e evident ca nu am nici o idee daca functioneaza. Budinca dulce de paste cu branza. Are carbohidrati la grue, lactate, proteine din ou si zahar sau glucoza. Crezi ca ar functiona? Evident ca ar trebui sa ii placa si Victoriei si eu o cred ca e deja satula si ea de toate cele...Va imbratisez cu mare, mare drag!!!

Esme

Iubita, budinca aia suna bine! Si pe cuvant ca ar suna si mai bine daca as si stii sa o fac imi dai si mie reteta? Stii ce ma innebunesc astia? Amidon! Deci, as fi super-duper recunoscatoare ptr. retete pe care normal le ingrosi cu faina (ca ciulamaua, ca acolo o sa incerc) si inlocuiesc eu faina cu amidon.

_

Mergi la inceput

Doloress am vb. cu nutritionistu' a zis sa-i dau fibre. asa ca acu suntem la cura de fibre. ce are mai multe fibre aia cumparam.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

desiree, uite asta e singura reteta unde am fol. eu amidonu:
http://www.bucataras.ro/retete/3269/pui-cu-ananas-mancare-chinezeasca.html

Avantaje:
1. se gateste repede
2.place f. mult la unii cupii - datorita gustului usor contrastant intre carne si fruct. mentionez ca nu am pus sos de soia + sos dulce picant, ghimbir ca nu aveam, doar 1 lingura boia dulce, ca aveam, si surs putina lamiie
Si i-a placut si lui Vic. - care este monument de mofturozitate.

Apropos, o sa mai iau anananas azi.

Mergi la inceput