""Buburuze de 2009 in actiune (33)""

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Sa-mi fie rusine,am un capitol si ceva de recuperat...va pup si va doresc o noapte usoara.

Eu am avut niste zile mai aglomerate...copiii muta raceala de la unul la altul...vestea buna este ca am mai slabit.

ANNA,PICKY,GETIK,SIMINA,EMA (felicitari!),LAVINIA,DANA lui Bubu si DANA lui Denis,CRIS ...si toate fetele,va pup si sper sa imi revin la normal (copilasii astia au boala pe calculator,unul vrea jocuri,iar cealalta vrea pe Gummybear..numai sotzu e cuminte)

Multa sanatate tuturor buburuzelor bolnave,sa se faca repede bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna dimineata,

Va las [cafeaua], ceai pt Picky si tot ce va mai trebuie sa aveti o zi buna!

Piticul meu nu prea a aviut somn si s-a trezit de dimineata

Pup

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu kinderi terorici

ana multam de cafeluta
picky ce??imi bag ambele picioare in ele de piramide ca de 2 zile tot dau la pensula cu culoare pe pereti si mai am tavanulunde mai pun ca trafaletul pe care l-am luat e de kk-o si mi-am sacrificat pensula mea de prajituri la vacsuit,va dormi si singurica,numai ca trecerea la un al mod de a face nani e mai dificila..dar e fetita mare si o sa vezi ca nu o sa tina mult perioada asta cu plansete
ema bravos asa te vreau fatacand dai traseul??bestiuta ce face?
picky vezi ca ai sarit o varianta la partea cu furtuna...sa numeri banii,sa faci copii si...........sa programati pe urmatorulcred ca daca vede Nicu ce scriu ma belestereste pana la Paste
lavi nuuuuuuuuu,toate erau desenate si pictate k lumea,dar le-a stricat fi-mea asta teroristaacum dau cu lavabil tot holul ca sa repar "opera" ei
getik pana la 3 anisori??nu se merita mamicule..stai sa mearga ea singurica si sa vezi cum o sa sara din tarc..fi-mea deja vrea sa-l escaladeze si ii ramane cate un crac suspendat,dar vreau neaparat sa imi iau naibii odata canapeaua aia cu fotolii in living ca sa o desfac si sa o sculc acolo ca nu as vrea sa o vad placintutza intr-o zi in incercarile ei disparate de a evada din tarcasa ca nu da banii aiurea,nu o sa vrea ea sa stea atata timp acolo
ana ce faindeci o sa intrii mai putin la noi,dar e super ca-ti vine sorao sa fac si poze acuma,pot eu sa ma cert cu voi?pizza a iesit buna cred,sa o intreb pe fi-mea care a bagat in ea ca o sparta o felie jumate odata
elena ce?ai slabit?de unde?ca si asa esti o mana de om?..dar ati scapat de raceala pana la urma?eeeeeeeee,e bine ca macar sotul e cuminte

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Ema-felicitari,sa-l folosesti sanatoasa!Darius cum mai e?
Picky-nu stiu ce e cu bubitele,Andu a avut odata insa era o alergie la ampicilina. sa treaca repede.Deci esti multumita de babyphone?Sa-l folositi sanatosi!
Cris-ms de pm!Spor la redecorat!
Anna-sa stai cat mai mult cu surioara ta!Ma bucur mult ca Vladut e bine,plin de energie si cu chef de vorba!
Lavi-ce bine ca ai mai iesit din starea aia urata!A facut soata pizza?Sau o lasati pe week-end?
Getik-asa zic si eu ca nu va sta Ary in tarc pana la 3 ani,de fapt nu va sta nici pana la 1 an si jumatate.Eu iti zic dupa cum vad la Andu,asa ca nu da banii aiurea!Cum stai cu invatatul despre margelute?
Hai ca va las,mai intru mai tarziu!
Aaaa si ce bine ca vine week-end-ul!!!!!!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
sarumana mult fetele insa nu sunt inca posesoare de permis....pe 8 decembrie am orasul...sa ne rugam sa nu ningaaaaa
Darius parca e mai binisor....macar nu mai curg mucii chiar ca la robinet dar de tusit tot tuseste....se pare insa ca e pe trecute, om vedea
eu is lemn de raceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am veni la , ana multam a fost delicioasa
fetelor nu stiu ce sa zic sunt nevoita chiar daca il mai tin 6-7 luni ca din asta care il am acu este ff greu sa o mai tin daca pune piciorul pe o paturica sau un maimutoi sare, cand ma duc sa il cumpar intai il incerc cu ari in el si vad daca imi place cat este la inaltime il iau daca nu nu:
cris asa zici a mancat o felie jumate taroricea , inseamna ca a fost super buna, apropo mi-ai facut pofta trim si mie pe pm cum faci blatu sa iasa moale si pufos.
simina da am citit, rascitit si sunt ff varza de atatea informatii si acu am gasit un magazin ieftin pe net astept sa intru sa vad cu comanda cum se face
revin mai incolo
nicuratze, ema, lavinia

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimi fetele, ma bag si eu la o cafea cu voi dar n-am timp de stat, trebuie sa iesim afara ca a iesit soarele si la noi in sfarsit, revin dupa ce venim de afara.
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

hellooooooo..abea pe pag.2 v-am gasit

eu sunt in bucatarie,dar voi??
simina multam,multam imi pare rau ca nu am pus pozica la bradut,dar e dihania aia de turbaciune de caine a lu socru-mea si nu pot sa trec de el ca se da la copil nu gasesc antigelul ca ii faceam eu de petrecanie pana acuma
ema multa sanatate sa va faceti bine amandoilasa fata ca pe timp nasol sa stii ca politatii sunt mai ingaduitori
getik nu e nici un secret..1 ou,1 plic de aluat pentru dospit,1 cana apa calda,1 praf sare,3 linguri uleui de masline sau unt,si faina cat cuprinde.Toata smecheria e sa framanti coca pana iti dai sufletul ca la cozonac..adica mult,si iese o bunatate de blatsa fi atenta la conditiile de livrare si costurile care le implica firma respectiva
lavi azi nu am masina la dispozitie,asa ca stam in casa si bucatrim de zordar maine si poimanine scot familia la plimbare in parc si pe malul laculuipiticot ce face?

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor minune azi ma ajutat cez cu ary adica a hranito si sterso la guritaaaa
revin cu detalii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am culcat piticul. Azi nu stiu ce a avut de nu prea mi-a mancat, sper ca e doar o faza si nu o luam de la capat cu vreo raceala.

Picky, cum sunteti? Cum e Stefi?
Cris, sa inteleg ca in wkd ao planuri de plimbare si de relaxare! Super! Eu maine trebuie sa ajung sa-i cumpar mamei in cadou ca duminica e ziua ei, si nu stiu ce sa-i iau si mai trebuie sa-i iau cadou si unui prieten ca e si ziua lui, iar saptamana viitoare e ziua nasului
Lavi, cum a fost in parc? Ce mai face Stefi si Ioana?
Simina, am stat cu sora mea pana acum, a fost cu noi la uta, acum a plecat in oras cu niste prietene. Vladut desi a vazut de f putine ori o stie din poze si de la telefon, aseara ii spusesem eu ca vine si mergem cu ea in parc si el tot zicea "Aii (Ali) vuuu uta!", iar de dimineata cum a vazut-o a luat-o de mana "Aii haide uta!" Cum mai e Andutu? Ce planuri de wkd aveti?
Ema, sanatate multa lui Darius si iti tinem pumnii de pe acum la traseu

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput