""Buburuze de 2009 in actiune (33)""

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky cu sindicatele cam asa si doar sistemul de stat are sindicat

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Ma pregatesc sa merg sa-i dau papa lui piticot, dar am zis ca inainte sa va salut, sa nu ma dati absenta

Revin mai tarziu. Va pup

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina multam de cafelutacred ca ai citit deja PM-ul
getik chiar,fetele au dreptatae,incerca si la bazar sa vezi de-un patut-tarc
picky iara treaba?? nu stiu ce sa zic de bubite,stii ca puca e mai sensibila..dr. ce spune??dar nu m-a lovit decat scleroza cronica momentanstai asa ca nu ma pregatesc de craciun,asta e asa..ca s-a luat fi-mea dupa ema si a vrut sa sape in piramida dupa comoara si nu a reusit decat sa manjesca tot pereteleasa ca a fost necesar sa fac ceva rapid..am impartit holul in 2 si l-am vacsuit juma cu roz si juma cu caramiziueheeeeeeeeee....ciresul e in living si fi-mea il iubeste,in schimb s-au dus dracu piramidele mele..lasa,nu dispera ca si eu tot pe ultima suta de metri i-am pus numele Miruna la terorista,ca initial era Maya,dar m-am cam ciondanit atunci cu al meu ca-si bagase masa-mare coada reped ca ce nume e asta??pai e ok treaba la voi cu sindicatul,aicea e frectie la picior de lemn,nu te gaba nimeni in seama si toate se fac numai in pur interes propriu
ana gata,stiu fac pizza pentru deseara

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cris scuze am incurcat ciresul cu piramidele..deci vina e a Mirunei, ea te pune la treaba vei face altul sau nu mai merita efortul?
Anna pai te asteptam sa intri..ati fost la uta?
Getik nasol cu sindicatul in tara...te-ai mai gandit cu tarcul? ce vei face?

L-am trimis pe sot sa puna fata la somn...deja o aud cum plange.. o vad prin monitor...ieri mi-a adormit singurica..azi sa vedem ce sanse avem...

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 20+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

dau de baut cafeaua e pt mine...l-am luat, ma mira si pe mine dar am luat....sarumana fetele mele de urari si de pumni stransi....
m-am dus zombie....asnoapte iar noapte alba si cand am avut putina liniste sa dorm nu am putut, cred ca iar m-am obisnuit cu lipsa de somn...in fine...nu ma intrebati cate puncte am facut...22 sau 23 , iaca nu mai stiu, iar a gresit la banalitati dar macar acu nu mi-e ciuda
Darius....cam la fel e...parca incepe sa se vindece...cu nasul nu stiu ce sa fac, curge continu...asta e si unul din motivele pt care nu doarme...merem inainte...ceai de ceapa lavi...bleahhhhhhhhh e scarbos....in fine i-am taiat o ceapa rondele si al lasat-o la macerat cu miere ...ii dau deseara putin din siropul ala si om vedea ca ceai nu bea daca nu ii place
va pupacesc acum, nu pot sa recuperez ca nu-s in stare, sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ema felicitari sa-l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de experienta la volan.
Imi pare rau ca Darius e la fel, speram sa fie mai bine..dar vorba ta..mergeti inainte...

Am culcat fata pana la urma..eu..ca singurica nu a vrut...doarme pe pat..ce noroc am cu babyfoon-ul ca o vad..
Am vrut sa o dau cu pulmex baby dar dupa ce i-am vazut bubitele mici si multe de pe piept si burtica parca nu am vrut sa risc..chiar nu stiu cu ce ne confruntam...a mai facut astfel de bubite cand a facut alergie la capsuni si galuste din gris..e adevarat ca i-am facut supa de galuste din gris dar nu a luat nici macar o lingurita..deci nu cred ca ar fi alergie...si tot cand a fost racita i-a aparut pete rosii si mici pe piept si burtica..dar parca nu asa multe..in fine maine daca e sunam doctora si mergem pana la ea..daca se poate..

Aici ploua se anunta furtuna peste 100 km/h...deci vreme de stat in casa..numarat banii si facut copii..la noi nici una nici alta nu se poate asa ca ne ramane doar pc-ul si tv-ul

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 20+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna gagicile! Multumesc de sfaturi si de gandurile bune, drept urmare am uitat pt moment de gandurile rele si incerc sa rezist eroic vremurilor din tara asta, tot ce ma alina este Rareselul meu scump care azi noapte m-a tinut treaza de la 2.30 pana pe la 4 si ceva...sesi nu?
Cris, Simina,Pickymersi de cafea, nu stiu sa zic a cui a fost mai buna
Criswow spor la redecorat, dar nu acuma l-ai terminat de desenat?sau nu mai tin eu bine minte.....poi Cris ai de ce te umfla ca papagalul, ai cu ce
Fetele eu dc n-am mai intrat nu v-am uitat sa stiti, vroiam sa intru si sa va scriu dar nu am putut, n-am fost in stare, dar recuperez acuma
Apropo de bucatareala eu am facut supica de cartofi cu afumaturamama ce bunatate a iesit...se pare ca mi-au murit laudatorii
Getikma bucur ca Ary nu e racita
Pickyofff offf ce bolnavi sunteti...asa era si Rares nici lapticul nu-l putea bea ca nu putea respira bine si obosea repede.Cu pulmex baby l-am uns si eu pe spatic si pe pieptut si s-au vazut efectele si asa se distra cand il ungeam, e tare gadalicios si radea de mama focului.Multa sanatate va doresc ...si gata m-am imbarbatat
Crispizza zici las ca pun si eu soata sa faca ca se pricepe de minune, multam de idee
Annacitisem in capitolul trecut ca trebuie sa cotizez in euroi absenta meadar sper ca se intelege de ce am lipsit dulci..cum a fost afara?
Emafelicitari fata, sa-l stapanesti sanatoasa....sper sa se faca bine Dariusica repede
Pickynu stiu ce sa zic de bubite n-am avut de aface cu asa ceva pana acuma
Merg sa ma intind umpic, pana mai doarme piticul ca acus se trezeste si el.
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Getik asa ceva cauti? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7873&n=Patut-Bertoni-Arena-1-nivel-Roz-Verde-sau-albastru-125-ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavinia.p

Getik asa ceva cauti? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7873&n=Patut-Bertoni-Arena-1-nivel-Roz-Verde-sau-albastru-125-ron

ms mult iubita nu este ce caut e deoarece este mik maxim 10 kg, si eu vreau sa il tina pana pe la 3 ani

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Am intrat sa recuperez ca apoi raman in urma In noaptea asta vine sora mea si azi am facut treaba ca sa fiu mai libera in wkd.

Lavi, ce ma bucur ca ai venit! Ai absenta motivata, asa ca nu trebuie sa platesti penalizarea in euroi De ce nu mergi la un alergolog sa vezi care e treaba? Ma bucur ca ai iesit din borcanul cu melancolie, te pupam cu foc sa-ti treaca de tot! Toate avem momente din astea, dar le trecem noi ca suntem puternice Nu au fost 36 de grade, asa am scris?? , au fost 26 de grade, dar tot a fost super bine! Sunt mai bine acum, cred ca mi se facea rau de foame, v-am zis ca mananc cat 7 de cand am nascut, acum am schimbat ora de masa si vad ca in seara asta mi-a fost mai bine. A fost f bine afara, Vladut are niste zile ff bune, este plin de energie si se afla intr-un bum de vorbire, spune tot timpul cuvinte noi si nu-i mai tace gurita!
Cris, ce tare, spor la redecorat! Sa faci poze sa ne arati finalul. Buuun, cum a fost pizza?
Simina, multumesc, ma descurc eu cu toate, desi cred ca ceva odihna in plus nu strica, dar uite si tu ca e 12.30 si eu stau pe forum in loc sa dorm
Getik, dar eu nu cred ca Ary o sa doarma in tarc pana la 3 ani, sa stii ca deja pe la un an jumate copii incep sa invete sa ridice piciorul si sa sara din tarcuri. Gandeste-te bine la asta inainte sa faci investitia
Picky, sanatate multa lui Stefi, cum mai e? Ar fi bine sa incep sa iau niste vitamine, dar de mine nicodata nu ma ingrijesc. Mi-au iesit analizele si sunt ok. Iti place noul interfon? Ti se pare util?
Ema, felicitari pt examenul luat! Sanatate multa lui Darius, iar tie rabdare multa ca va trece si asta!

Gata, am recuperat Noapte buna!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput