""Buburuze de 2009 in actiune (33)""

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Eu mi-am culcat fata nu am scos-o inca la plimbare..ca deh era plina de fitze de la oboseala..ce vrei de la 7 joaca bambilici cu mine ..iar pe noapte inca vreo doua ture de fize...
Asa ca acum sa stau putin linistita imi fac de cap..mananc biscuitii de vanilie a lu' fiica mea cu nutella...ma apuc la ore fixe

Anna de as gasi si eu siropurile astea pe aici..Stefi de la siropurile din farmacie se irita la fundulet..Asa ca-i dau sirop de cepa.. Sa stii ca la fle mi-a facut is Stefi azi, chiar a si fost pedepsita..ca am zis gata de acum incep sa o pedepsesc cand nu ma asculta...o pun pe scaunel intr-un colt..ea crede ca ma joc si se amuza..nu sta.at o avertizez ca daca nu sta pe scaunel o pedepsesc in patut..si uite asa incepem cu pedepsele ..mai devreme am si tipat la ea dar nu as vrea sa devina o obisnuita acest lucru..nici bataia nu vreau..asa ca mai bine pedeapsa ...Si trebuie musai ca doarma si singurica in patut noapte ca daca vine bebe mic eu ce ma fac?! deja sunt super obosita, iar ziua nu pot sa dorm..chiar m-am luat is de tacsu aseara, ca el tot imi mai zice..da mai las-o cu noi in pat putin..si uite asa apropae toata noaptea doarme cu noi ca ma chinui de cateva ori sa o pun in patut si are senzor ca imediat se trezeste si incepe sa planga...

Cris gata a venit frigul si la Cta? pai era de asteptat...aici se anunta inghet..si sotul trebuie sa ridice zidul ca altfel ingheata tevile cu apa care duc la calorifere...asa ca weekend-ul asta e bagat in priza

Aici duminica in Brussel a fost o tripla crima...2 avocati ucisi plus fiul lor plus ranirea grava a prietenei fiului lor. Si-a pus omul masina de vanzare pe net(mercedesul fiului sau) si au venit unii sa i-o cumpere dar cu bani mai putini..nu s-au inteles la pret si unul din cei 3(ca atati se presupune ca au fost) a scos pistolul si i-a impuscat in cap pe cei 3 plus, iar pe fata decat au ranit-o. Au fugit si cu cele doua masini ale avocatilor. Pe unul l-au prins in Luxemburg, mai sunt ceilalti de gasit...Na, vrei sa iti vinzi masina pe net si te omoara ca nu esti de acord cu pretul pe care ti-l dau ei ...doamne in ce lume traim...

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu cred ca buburuzele noastre sunt conectate telepatic unele cu altele, ca prea dand nu doarme una bine noaptea, nu dorm nici celelalte, cand raceste una racesc toata, acum sunt teroriste Ce ne face noi cu ele?

Picky, voi nu gasiti acolo produse homeopate? ca eu lui Vladut ii iau mai mult de la plafar siropele... Ce oribila crima, Doamne ce de oameni nebuni in lumea asta

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Cris, ai descarcat pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele mele
eu is terminata....am un copil fantastic de energic si vesnic pus pe pozne...nu sta locului o secunda, mai nou tzipa de imi sparge timpanele, scoate haine din dulapuri, pandeste dulapurile cu tacamuri si farfurii ....etc....is vraiste de oboseala, toata ziua se tine dupa mine, bodogane pe limba lui...offffffffff...deci ano ce ai trait tu azi cu Vladut eu traiesc zilniccccc
in rest suntem bine....eu mai sunt putintel infundata, ca un canal, el e ok....am intrerupt azi si tratam cu antibiotoc, mai avem inca 3 zile de tratam cu siropul pt gatut si gata
picky sarumana de intrebare, suntem bine cu sanatatea....cu oboseala eu in schimb stau ft prost....sper sa ma pun repede pe picioare ca simt ca m-a ajuns rau de tot o fi si de la maselute ceva???? ca si eu am descoperit in gura lui Darius una iesita , jos si cealalta gata sa pocneasca. cat despre lumea in care traiammmm...mda, e o lume complet ciudata si intoarsa pe dos....si aici curg impuscaturile ziua in amiaza mare, seful politiei iese in presa si tv si ia apararea mafiei....deci, n-ai treabaaaaaaa
ano lasa draguta sa vezi si tu cum e sa ai un pitic vesnic nemultumit
getik felicitari pt job....si asculta sfatul fetelor...nu da cu batuta in balta zicandu-i asa....eu una m-as supara tare de tot, nu pt ca m-as simti jignita sau altceva ci pt simplu fapt ca sotia mea rade de mine pt ca eu fac orice ca sa imi intretin familia....deci mare grija pt ca ceea ce tie ti se pare inofensiv pe altii pot sa ii raneasca tare
cris suntem bine fata....acu am alungat bestia afara, cu bunicasa si iaca am reusit sa raspund si eu cat de cat....voi ce faceti? da, se pare ca vine iarna....ceea ce nu e rau...era si timpul sa isi intre anotimpurile pe fagasul normal
va pupacesc

Mergi la inceput

Anna produse homeopate se gasesc tot in farmacie..asa am vazut magazine bio pe aici si am intrat acolo sa intreb de una de alta si nu aveau..
La farmacie pot lua sirop homeopat fara reteta, cred, dar trebuie sa-i spun de care si cum si habar nu am sa le explic...plus ca ma intreaba daca-i tuse uscata sau umeda..da' eu stiu? nici nu stiu cum se deosebeste intre ele ..Asa ca acum incerc siropul de ceapa si vom vedea ce efect a avea.cu pulmex nu o mai dau si i-au trecut bubitele...mucisorii nu mai ma lasa sa ii scot din nasuc dor ser ii mai bag si ma chinui sa aleg dupa ea sa-i sterg mucisori cu servetelul ca nici la asta nu mai sta... iar altceva nu ma ce-i mai face ..sa speram ca va trece raceala asta odata

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky tusea uscata e aia enervanta si seaca fara expectoratii...cand o auzi clar, adica doar tusea...la tusea umeda se expectoreaza flegme sau la pitici auzi un harcait, cum ar veni....adica e ceva acolo care ar trebui eliminat dar ei nu stiu cum sa o faca...cam asta e deosebirea.

Mergi la inceput

Ema i-a trecut raceala si s-a pus pe pozne...cat despre dulapuri vezi ca la Ikea (cand ajungi acasa, daca face asta si aici) se gasesc incuitori speciale ptr dulapuri in interiorul lor sa nu le poata deschide copii (am vazut la cineva) ..Stefi mai nou ajunge la sertare, ca se ridica pe varfuri si cauta cu manuta sa prinda ceva..si ce crezi ca prinde..cutitele de masa...si are pe alea boala sa le scoata si din masina
Sa speram ca si la tine trece raceala odata si incepi sa te pui pe picioare si cu oboseala..cum doarme noaptea? tot asa prost? La noi nu e nici o maseluta/dintisor..inca nu se ingramadesc sa isi faca aparitia...asa ca sunt doar fitze...chiar zicea tacsu ieri "de mancat nu mananca da burtoi a facut in fata" azi-noapte mi-a baut inainte de culcare 2 sticle de lapte de 270 ml plus pe nopate pe la 2 jumate inca una plus dimineata la 7 inca o jumate de sticla ...va zic ca am trecut la pameprs nr 5 ca deja de la nr 4 se uda toata ..doar ziua ii mai dau nr 4 ca face mai des la olita decat in pameprs..dar e musai cu hupa langa ea (cu puzzel)

Vad ca incepe sa dea semen de trezire, ca is-a bagat degetelul in gurita ....gata s-a trezit..s-a ridicat in fundulet...acum ma striga..

V-am pupat ..o imbrac sa iesim afara

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Ema, ma bucur ca sunteti mai bine amandoi! Pe mine m-a capiat azi, nu-s obisnuita, nu am nici copil din ala sa stea locului, si nu ma deranjeaza asta, dar energia cu facutul prostiilor sunt doua lucruri diferite, copilul meu are energie de fel, tipa, canta se cocoata, alearga....dar cand nu e voie ceva intelege de vorba buna si nu face daca i-am explicat de ce nu e voie...eeee, azi nu stiu ce-a avut, ca sigur nu s-a comportat precum copilul de pana acum
Picky, asa e, ti-a explicat bine Ema cum e cu tusea, de obicei prima e aia seaca si apoi da in cea umeda si se vindeca... Dar si siropul de ceapa e f bun, pune-i si miere, si mai e f bun siropul din muguri de pin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gata si mancarica..acus sa bag tare ca sa nu raman in urma
ana adica eu sa ma astept la mai rau din partea lu' fi-mea??nu de alta dar la noi e o normalitate sa arunce cu toate ce,sa cotrobaie unde nu are voie si sa nu ma inteleg cu ea decat daca o bag la originisper ca la voi sa fie doar o toana de 1 zi
picky tu te-ai facut reavezi sa nu ..cred ca doar azi pui in aplicare pedepse ca stiu eu ca nu te lasa inimaam auzit si la noi la tv despre crima,odios dar adevarat
ana cred ca trebuie sa cautam semnalul de comunicatie intre ele si sa le taiem firul ca sa avem si noi putina linisteca sa nu mai zic ca ieri nu stiu cu cine lua fi-mea legatura prin intermediul chilotilor meiii facuse cocolos si i-a pus la ureche si se plimba prin casa si bolborosea de zor si radea fortatcica vorbea la telefonnu pot sa descarc pozele inca ca pc-ul asta nu-mi recunoaste cablul de date si uite asa stau cu pozele in telefon
ema stiam noi de ce ne inrudimnu de alta dar fi-tu e idemtic la nazdravanii si terorism cu fi-meaadica a venit bunica??ce fain fata ca in sfarsit ai bona la bestie
pichy a descris ema foarte bine diferenta intre tusea seaca si cea productivaacus vezi ce ceri la farmacie si sa scapati repede de ea ca e tare pacatoasa
picky ca de obicei fi-ta e mortal de delicioasa cu toate poznele si fitzele ei
ana calm..calm...nu te stresa ca faci riduri.Are el ceva de e asa..

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor si noi suntem pe aicii nu margilim ci am bucatarit, curatenie ary a dormit pe reprezi trezinduse urland si acu ma musca de genunchi si incearca sa se urce pe un cub sa ajunga in pat la laptopu meu.
fetelor tomberonar este expresia lui nu a mea el a ziso eu decat l-am citat, trebuia sa va specific
piky lasa ca ai mai zis u ca o pedepsesti dar tia trecut, si tusea uite eu i-am facut lu ary sirop din ridiche neagra si a lasat-o tusea, da si eu o cert pe ary si ea rade la mine.asa ca m-am lasat pagubasa.
anna pai cred ca au telepatia bine dezvoltata buburuzele noastre ca na si ary a fost cam agitatta azi. lasa ca trece vladut peste starea asta si revine la normal.
ema ma bucur sa aud ca este bine daariusica si u, si cu oboseala o ora cat este dariusica cu bunica la plimbare dormi si u sa iti revii.
crisule visezi cu ochii deschisii cum sa taiem legatura lor telepatica si noi apoi despre ce mai discutam??
eu nu am margelit sa culc zana si ma bag la una alta la margelit, bine dupa ce in bucatarie ,dupa ce vecina din bucatarie aeu o sa le .
azi am avut circ cu socramiu asta ma baga in pamant cu zile, nu ma lasa sa traiesc buna zicala pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiestii, mi sa luat de el nu mai pot azi dimineat era inorat logic am aprins lumina nu?? i sa pus pata ca de ce nu sting lumina si nu fac economie, spre pranz tot la fel era lunima aprinsa ca era inorat in timpu ast a mai iesit sorele am fost plecata cu ary la magazin am stins becu, la sunat pe cez sa ii spuna sa sting becu sa nu mai consume deparca plateste el ce il fute grija de banii mei da el ca tine toata noaptea televizoru aprins nu mai zice nimeni nimik. fug ca sa culc fata

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput