""Buburuze de 2009 in actiune (33)""

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,haideti la ,perfuzabila cu nes ,ceai ,trabuce si vougue

simina
picky pentru partea aia cu treaba..,dar pentru parte cu lenea ,voi ce mai faceti?
getik vezi sa nu prea stati in preajma iepuroaicei in perioada asta cat inca sunt micuti puiutii,las-o cam 2 sapatamani si apoi poti sa si te joci cu eihai cu margelutele!!!!!

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la
cris stiu cum sta treaba cu iepurii, de un an crestem

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata

Multumesc de , Cris

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
abia m-am trezit....wow
revin eu, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor a reusit cez sa se angajeze vineri incepe munca:, si acu cand ma supara ii fac tomberonar

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui getik1

fetelor a reusit cez sa se angajeze vineri incepe munca:, si acu cand ma supara ii fac tomberonar

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Felicitari! Sunt f bucuroasa pt voi! DAR nu e bine sa-i spui "tomberonar" nici in gluma, te rog sa nu te superi ca-ti zic, e doar un sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Nu am mai avut ieri timp sa intru...azi la fel ma solicita Stefi intr-una nu pot sta 2 min jos sa citesc sau sa scriu ceva...si acum e lipita de mine cu mana pe burta mea si cu un deget in gura...

Incerc sa scriu cate ceva din amintiri..

Cris ai pus pozici cu holul? Ce naspa cu copii in parc..asa patim si oni zici ca usnte speriati de fug cand vad un copil asa mic...bine ca macar Miru s-a simtit bine in parc si ca impreuna ati profitat de vremea buna..aici e frig...ieri cel mult 5 grade au fost, azi la fel...
Anna cum mai e Vladut? sanatate multa..pai daca are dermatita atunci cred ca nu il poti da cu pulmex..sper doar sa se faca bine repede...eu zic ca ar trebui sa incepi sa-l mai las din cand in cand cu altcineva acasa ca daca e sa incepi munca o sa fie foarte traumatizant ptr el cat is ptr tine..mai ales ca aucm el e foarte dependent de tine.. parerea mea
Ema voi cum mai sunteti? cum mai stai cu oboseala?
Simina de abia astept pozicile de la casuta..cred ca de azi ai intrat in concediu..
Alic esti ocupata rau, nu? te solicita Nati?
Getik felicitari sotului ptr job si nasol rau cu iepurasii..eu pana anul trecut am avut un iepuras mascul dar am hotarat ca ar trebui sa nu-l mai tin in captivitate si sa-i dau drumul in natura..si oricum ii era destul de greu sa mai ma ocup de el, plus ca facea transee in gradina... spor la treaba cu margelutele, sa reusesti sa iti iasa ceva frumos.chiar vazusem la celalat subiect despre margelute unde ai scris tu ultima oara, dar nu stiu daca au raspuns..poze cu bijuteriile handmade, superbe si iar superbe...bafta multa sa reusesti sa faci ceva
Lavi voi ce mai faceti?
Ssabrya ma buucr ca ia mai intrat pe la noi si felicitari ptr a doua printesuca din burtica ...chiar si numele e foarte frumos..uite mi-ai dat si mie o idee ..sarcina usoara in continuare is te asteptam mai de sa ne spui ce mai faceti. Eu inca nu stiu ce ascunde burtica..e prea pudic bebe ca sa ne arate

Noi usntem ok, cu raceala spre sfarsit dar Stefi a inceput cu tuse noaptea...trebuie sa ma apuc sa-i fac sirop de ceapa..in schimb cu mancarea e dezastru..cere nu are rabdare pana se pregateste mancare si cand ii dau nu mananca..ne-a disperat la cap asta...dar mergem inainte.. cu lapte si fructe
Acum vreau sa merg sa o imbrac si sa o scot putin afara..poate udpa aceea i se face foame si imi va manca ...sper in minuni

Va pup pe toate si sper sa-mi treaca starea asta nasola sa revin la normal...Am o stare de oboseala, de rau, de nervi, combinate cu dureri de burta si stres.. .cred ca se datoreaza exploziilor solare ..da'mi revin eu..nu'i bai..
Hai ca nu mai pot sta ca fiica mea face deja crize de isterie pe aici...v-am pupat si ne auzim cand mai intru

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Picky, Vladut mai e inca racit, dar mai spre final. In schimb azi nu ma inteleg deloc cu el, numai obraznicii face, si le face special ca nu e voie, si cu cat ii repet ca nu are voie cu atat le face ma cu satisfactie, si daca ii iau obiectul cu care devasteaza se pune pe bocit, tipete, nervi, trantit...tot tacamul Sper sa fie ceva pe momennt doar, si sa nu fi inceput deja criza de 2 ani Eu sunt obisnuita cu el intelegator, din totdeauna am comunicat bine, dar azi parca vorbim alta limba Acum l-am pus la somn cu speranta ca nu se mai trezeste cu fundul in sus Ma bucur ca Stefi e mai bine, eu pt tuse si fluidizarea cailor respiratorii ii dau un sirop pe baza de miere, cu propolis, vit C, sirop de pin. mi se pare f bun, ii dau o lingurita seara si una dimineata si nu mai imi tuseste noaptea
Ai grija de tine si incearca sa nu te mai stresezi si enervezi ca de aici vine si durerea de burta Plimbare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

s-a culcat in sfarsit mandra
getik aaa,pai in cazul asta stii si ce buni sunt la cuptor cu vin rosu,nu?
ana ce faceti?
ema ce faceti fata?
getik ce fain ca a reusit cu jobuldar nu necaji omul..
picky si la noi e frig de ieri gata cu vremea drumoasapoate e de vina vreun dintisor de e mofturici

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Cris, uite, imi plezneste capul de cate prostii poate sa faca fi-miu azi Acum l-am culcat si incerc sa ma linistesc un pic

Ma bag la o asa ca va servesc si pe voi!

Mergi la inceput