""Buburuze de 2009 in actiune (33)""
Raspunsuri - Pagina 12
anna-mama spune:
Simina, nu ti-ai luat concediu? Ce dulce Andutu ca ti-a adus floare
si ca imparte pupici, al meu nici sa-l pup nu ma lasa, de pupat m-a pupat de vreo doua trei ori de cand e si atunci cu rugaminti ...
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
offfffffffff,ma freca telefoanele astea 

si mi-e un somn de imi pica ochii in fasole,iar fi-mea bubuie nani de vreo ora..
ana sper doar sa fie ceva usor si sa nu va mai procopsiti iar cu un pui de raceala
..mama,sa mor de ras cu "pa-pa"si "bye-bye" 

simina parca trebuia sa fi in concediu
..uauuuu ce cavaler ai care iti da floricele

;stai asa sa nu intelegi gresit,nu clatitele au fost problema,ci continutul acela super gustos si dulce de dulceata de visine![]()
ema si eu la fel ca tine,dar la noi cauza sunt cei 2 dinti de jos care au intregit arsenalul de dintisori,acum avem si jos tot 4,la fel ca sus![]()
getik calm,calm...nu te grabi si fa cum spune ana,handmade cu tematica de craciun..sigur o sa iasa ceva fain
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
Simina1980 spune:
Anna,Cris-da trebuia sa fiu in concediu,numai ca ieri nu am avut net la munk si nu am putut sa termin ce aveam de facut asa ca a trebuit sa vin si azi.(noi avem programul de conta pe net).
Am pus tapetul in camera lu Anducu-a iesit f frumos-acum trebuie sa gasesc o perdea albastra cu stelute ca sa se asorteze.
Promit ca sapt viitoare pun poze cu casa!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
simina perdele de toate culorile si cu mii si mii de desene gasesti la halta traian,sus la etaj unde sunt covoare si tesaturi.Am laut eu de acolo super perdea pentru living si hol la 10 si 15 ron/m.Zilele astea sper sa cad la mica intelegere cu al meu si sa imi lase masina o zi sa merg sa-mi iau de acolo draperie neagra sau gri ,ca e singurul loc unde gasesc
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
cris_82 spune:
bai frate..dar voi trageti chiului pe bune..ia bagati tare si faceti un pas in fata cat inca imi doarme terorista ca pe urma m-am dus naibii,zboara si penele nu numai fulgii din mine![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
Simina1980 spune:
Cris-mersi mult!O sa dau maine o fuga pana acolo!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
eu sunt pe aici cu ary care este cam teroricii trebuie sa sparga dintele cu nr 8 si este cam chitait
acu este in curte cu tacsu taie lemnele iar eu cica tre sa ma apuc de curat si nu am chef sunt varza. din cauza rusilor:((
iepuroaica m-ia manca aproape totii iepurasi 1 a mai scapat dar nu stiu pana cand

, sper sa scape
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Salutare fetelor,
Sunt prin zona si eu dar mai greu cu scrisul ca sunt cam ocupata cu treburi..si plus ca am o lene...
V-am citit dar mai tin minte doar franturi asa ca daca mai tarziu voi avea chef si timp voi incerca sa recitesc si sa va scriu la fiecare in parte..
Intre timp urez sanatate buburuzelor racite 
Revin...
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
20+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
m-ia mai fatat o iepuroica
acu sa vedem poate asta o sa ii tina si nu o sai manance
eu am inceput la cate ceva daca termin pana diseara pun poze 

getik
mamika de