""Buburuze de 2009 in actiune (33)""
Raspunsuri - Pagina 11
getik1 spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6691&n=Vand-patut-tarc-pliabile-pt-0-4-ani-NOI-NOUTZEBONUS
ana uite exact asa am gasit cu 240 lei in oras la magazin pentru copii
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
alic spune:
trecem in goana sa pupam fetele!
la noi e program full, doar la orele astea reusesc sa mai intru, doar ca sunt tare obosita sa va scriu mai mult!
sanatate multa la copilasii bolnaviori!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">va asteptam sa ne votati frumoasele Clipe de vara - ali1 si ali2

SSABrya spune:
Felicitari Picky pt noua sarcina! N-am mai int5rat de mult si abia am vazut.
\ce este?
Eu am 19 saptamani, ar trebui sa nasc in jur de 14 aprilie, dar tinand cont ca fac cezariana, cred ca va fi pe 7 aprilie si o va chema Ayanna stefania.
Bryanna
cris_82 spune:
neata,va dau 
,perfuzabile cu nes
,ceai de fructe
,trabuce 
si vougue 

Fi-mea e treaza de la 6:15 si eu sunt praf
ba din inertie,in loc sa ii pun lapticul cald acum de dimineata in biberon,l-am pus in cana mea de nes
ce a iesit??o chestie dubioasa ed la care al meu a zis ca azi o sa-mi petrec juma de zi pe buda..asa sa fie oare

ana soata a venit relativ tarzior,si cu putin inaintea lui si tratele meu si ne-am intins la vorba si joaca cu sectorista si rapoarte si toate cele ca am si uitat sa-i spun sa-i gagile si mie pozele ca sa le pot descarca
acus a pus monopol pe baie,dar cand iese il iau in primire![]()
getik asa eram eu inainte cu rusii astia,certata rau..si dupa ce ca veneau si faceau ravagii si se instalau ca nesimtitii cu cortul si cate o saptamana,imi dadeau niste dureri de ma urcam pe pereti..asta pana cand am fost la medic si am spus probleme si mi-a dat niste anticonceptionale
acum le-am scurtat sederea la rusi pana la maxim 3 zile si ioc dureri
spor la treaba si sa ne aratai ce ai mesterit
ssabrya voi ce faceti??cum te simti??
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Am venit la cafea!
Vladut e mai bine, mai are tuse, dar e spre vindecare. In schimb va ca mi s-a reintors mie raceala...vai, cred ca jucam leapsa cu ea 
Cris, asa deci, aseara v-ati distrat cu Miru, cred ca a fost mare chitaiala in casa
Si la noi au venit ieri niste copile si nu mai putea Vladut de incantare, se invartea in mijlocul lor, topaia...nu mai stia cum sa le impresioneze
si apoi a obosit in asa hal incat a inceput sa le zica "pa pa! bye bye!" si le lua de mana sa le conduca la usa
Getik, foarte frumos pare patutul si convenabil la pret pt cate are, acum cat de calitativ e tu stii mai bine ca l-ai vazut in magazin. Sper sa-i placa lui Ary! Ce e rau e ca platesti lucruri pe care voi nu le mai folositit acum cand Ary e deja mare, poate exista ceva mai simplu fara etaj superior sau jucarele...asta daca nu mai asteptati un bebe 2 ![]()
SSABrya, bine ai revenit! Felicitari pt sarcina, o sa ai 2 printese
Sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos! Te mai asteptam 
Alice, ma bucur ca sunteti bine, mai intra si mai povesteste-ne de Naty
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am venit la cafea cu voi ca apoi ma apuc de treaba!
Anna-ma bucur ca Vladut e mai bine!Ce tare cum le conducea el pe fetite la usa.Andu ieri a fost cu mamaia la gradinita(gradinita eeste peste drum de noi) si a fost vedeta acolo-toate fetitele i-au dat flori iar el le dadea cate un pup.Mi-a adus si mie o floare,prima floare pe care am primit-o de la puiul meu.
Cris-tare Mirunici cu saritul ca puiul.Si zici ca s-a energizat de la clatite?
Getik-v-a prins bine deci o iesire la oras!spor la facut decoratiuni/bijuterii.
Picky-voi cum sunteti?
Alice-
Lavi-voi ce faceti?
Mai intru mai tarziu!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
neata fetele am venit la
am inceput sa ma joc cu margelele sa vedem ce iese spre pranz dupa ce fac curat.
acu tre sa plec la bucatarie sa o las pa ary sa adarma ca nu o ia deloc somnu cu mine in camera

getik
mamika de
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
neata fetele
eu is cam flenduri de oboseala....cred ca ma ajung noptile nedormite. suntem mai bine....mult mai bine. revin eu cand ma simt in stare.
va pupacesc 
getik1 spune:
fetelor ma omoara bilutele spersa nu fi dat bani de pomana si sa nu fiu in stare sa le fac nu iese nimik 

getik
mamika de
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui getik1 fetelor ma omoara bilutele spersa nu fi dat bani de pomana si sa nu fiu in stare sa le fac nu iese nimik ![]() ![]() ![]() getik mamika de mika minune ariana-ioana 29.12.2009ary poze si ary povestea unui aricy poze nunta am produse la bazar |
Eu zic sa faci acum ornamente de Craciun ca s-ar vinde, si nu numai din margelute ci si din alte lucruri ce le gaseste prin casa sau curte, de exemplu am vazut ca se cauta stelute din paie cu ata rosie...fii creativa! Sunt o multime de materiale ce ar putea fi folosite!
de
baietel nazdravan (09.02.2009)e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR