""Buburuze de 2009 in actiune (33)""
Raspunsuri - Pagina 10
getik1 spune:
buna fetele da cez ese bolnav cu mijlocu sa luptat ieriii in padure cu lemnele
si azinopte nu mai avea cne sa se intoarca as
ca l-am ajutat si de aceea zic ca este robotel ca nu se poate misca cum trebuie.
anna trim si mie link sa vad patutul tau pls.gata a plecat surioare, ce iia luat lu mami cadou?
piky eu cred ca mai bine lasatii lucrurile sa vina de la sine, ca asa este mai bine
ema pana la urma am facut placinta cu branza ca asa a vrut cez, branzoaicele pe alta data.dar am luat ingedientele de la branzoice si am facut coca pt placinta i a iesit delicioasa a mancat si ary.
lavinia ce face rares??
restul fetelo pup dulce
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...trezireaaaaaaaaaaaaa
haideti la o 
calda,perfuzabile cu ness
,ceai
,trabuce 
si vougue 

..
ieri a fost o super zi
am plecat la 11 de acasa si am mai ajuns la 3 si ceva dupa masa
am fost in parc unde era plin de copii ca nu aveai pe unde sa mergi,si cum fi-mea atipise in masina (ca se trezise la 6 si putin)a carat-o ta-su in brate pana acolo,si nu vroia sa se trezeasca,dar a auzit cuvantul magic "copii" si saraca se ducea dupa toti sa se joaca dar astia fugeau,asa ca s-a multumit sa culeaga pietricele de pe jos(argeoloaga o face mama
)si sa studieze boschetii de pe marginea drumului..apoi am fost la un restaurant si am papat acolo si a faxcut galagie cat pentru zece,deci a fost super
ana off saracul vladut,cred ca si timpul asta asa schimbator e de vina
multa sanatate
cum a fost la mama ta?ce i-ati luat cadou?si eu care ma gandeam ca sora ta sta mai mult
dar pana la urma si un weekenk e ok decat deloc
lavi si mai zici cu cine seamana raresul asa terorici..binenteles ca cu mami![]()

picky nu stiu ce sa zic cu bibliotecile,de cate ori trec pe alov vad o multime de lume(diferite categorii de varsta) care intra si iese de acolo,iar eu daca mi-ar da niste carti pentru o saptamana acasa,as merge si as imprumuta sigur,dar pentru cei care nu au domiciliul stabil in orasul in care este biblioteca,ne da la buci..trebuie sa mergem acolo si sa stam la coada pana se elibereaza o masa ca sa ai loc sa te cultivi
indiferent cum ar fi situatia cu Tony,sunt sigura ca la voi va gasi un climat ok,adecvat unei familii in care bunele si relele se impart impreuna si nimeni nu e dat la o parte
ma bucur ca a iesit ok pizza,si oul are menirea sa lege bine aluatul![]()
lavi dar si voi ati avut ieri zi plina vad
imi pare rau ca nu am raspuns la buzz,au sunat telefoanele in disperare,si de cate ori ma asezam la pc sa iti scriu,suna unul si nu am mai reusit nimica
iarta-ma..incercam azi?
da..asa am zis si eu..super educatie frate
,dar cel mai atre a fosr aseara cand o faza de genul asta s-a intamplat fix sub nasul lu' am leu si a luat el atitudine

getik mamicule,ieri fuse zi de familion si telefonul impricinat a ramas acasa la incarcat ca nu stiam eu de ce nu mai are baterie
sambata seara fi-mea l-a demufat de la incarcator ca a vrut sa vorbesca si ea si noi am uitat sa-l mufam la loc
am vazut apelurile cand am ajuns acasa..nasol cu spatele,l-ai dat cu ceva??un fastum gel sau voltaren??face minuni
fug ca imprastie fi-mea pampersii prin casa

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Din nou o noapte nedormita, de data asta din cauza de tuse, offf, si ma simteam asa incapabila ca nu aveam ce sa-i dau sa-i treaca, siropurile n au avut efect, am incercat vreo doua siropuri dar fara efect
. Pulmex baby nu putem sa folosim ca Vladut are dermatita atopica si reactioneaza urat pielea la caldura, iar crema respectiva infierbanta locul si e riscant sa o dam dintr-una in alta
Aaa, si ca sa-i dau lui Vladut siropel trebuie sa-l tin si eu si soata si tot imi varsa continutul, si urla, se zbate...nu am vazut asa ceva 
Nu ma mai lasa sa scriu acum, dar revin
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am intrat la cafea!Va pup!
Raspund mai tarziu la fiecare!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Asa, incerc sa mai scriu cate ceva... Ieri a fost bine de ziua mamei, au venit si bunicii mei si sora mamei, deci ne-am strans tot familionul... Sambata m-am dus sa-i iau mamei cadou, iar pt ca Vladut era racit l-am lasat acasa cu mama doar adormit. Dupa 20 min ma suna mama ca Vladut nu poate sa doarma din cauza mucilor si nu se mai intelege cu el ca plange in continuu dupa mine, il auzeam in telefon cu urla "mamaaa" Am vorbit cu el la telefon si s-a mai linistit, dar nu am mai putut sa stau sa caut cadou, asa ca i-am luat ceva de imbracat mai pe fuga, nu cine stie ce, dar ma revansez de Mos Craciun
Multumesc pt sugestii, flori i-am tot luat, dar acum are prea multe, deja iarna e o problema ca nu mai stie pe unde sa le tina in casa.
Cris, ce frumos ati petrecut ieri, super ca ati profitat de vremea buna
Si e cuminte Miru daca are rabdare la restaurant, eu cu Vladut prefer sa nu merg ca el sta 2 min locului si apoi vrea sa plecam 
Simina, cum sunteti? 
Lavi, si voi ati profitat de vremea buna, bravo! Ati avut super zi! Rareselu ce mai face? Ma bucur ca Ioana si Stefi sunt bine. Si eu i-am cumparat lucruri f frumoase de la bazar
Eu inca nu ma pot sa dau hainele lui Vladut, tot zic ca o mai veni un bebe sa le foloseasca ![]()
Getik, foarte frumos fulgusorul, mi-a placut tare! O sa caut si o sa-ti dau pm cu patutul.
Picky, cum a fost wkd-ul cu copiii, obositor? Cum mai e Stefi? Tu cum te mai simti?
Elena, te asteptam mai des sa ne scrii chiar daca nu apuci sa recuperezi! 
Ema, sanatate multa! Ma bucur ca Darius e mai bine 
Sora mea a plecat, a trecut asa repede timpul incat tot nu ne-a ajuns, off, reu cu distanta asta 

de
Simina1980 spune:
Anna-off imi pare rau ca Vladut e racit!Vremea asta tare inselatoare e si desi e frumos ca putem sta pe afara pe de alta parte nu e normal sa fie asa cald acum.Poate si de aici atatia copii raciti.La multi,multi ani ptr mami a ta cu intarziere!Sa fie sanatoasa sa creasca stranepotii!
Lavi-asteptam pozele pe care le-ai promis!Ce de hainute frumoase......le-as lua eu dar nu stiu cand vine bebe2 ca ptr Anducu sunt deja mici.
Si deci ati facut pizza?
Picky-ce povestesti chiar e o problema,as vrea sa pot sa va dau un sfat insa nu ma simt in masura.Mie sincer imi e groaza de acea perioda a pubertatii cand marea majoritate a adolescentilor sunt recalcitranti si greu de inteles......poate pana ajunge Andu la acea varsta mai invat si eu.....Deci,imi pare rau ca treceti prin asa ceva,mi-e mila de bietul baiat.Tu cum mai esti?Stefi?
Cris-asteptam pozele cu livingul.Super ati petrecut si ma bucur ca sotul a luat atitudine,si ale meeu face la fel-stie ca daca nu de dracu a dat cu mine.
Ema-bine ca e Darius mai bine.Despre farmaciste ca sa-ti zic-stiu cateva fete care au devenit farmaciste dupa niste cursuri de cateva luni si de aceea nu mai am incredere in nici o farmacista-mi se pare ca prea repede se dau calificari ptr meseria asta.
Getik-mi-a palcut fulgusorul colorat si mi-a placut mult si povestea lui.Sa ai mult spor in continuare sa faci multi bani!
Eu de maine imi iau concediu,sa strang bagajele de la apartament,sa fac curat in mansarda ca se apropie momentul cel mare-sa ne mutam!
Pupici!Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
ana saracul vladut
sigur e de la vremea asta neobisnuit de calda..sper sa scapati repede de data asta de raceala
oricum,nici noi nu am stat mai mult de 40 min,si pot sa zic ca a fost relativ cumintica pana sa ajungem si la desetul de clatite cu dulceata de visine,unde fi-mea s-a energizat in asa hal ca nu stiam cum sa o potolim
se credea pui si vroia sa isi ia zborul de pe scaun pe masa si apoi jos

simina na ca facusi poze cu toate cele,dar nu pot sa le secarc din cauza ca tero a supt bluethoot-ul si al meu a instalat nu-stiu-ce program care nu ma lasa sa mai descarc cu cablul de date
deci se pare ca zilele astea o sa cotizezi la pusculita euroica![]()
spor la treaba si sa nu ne uiti cu pozicile
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
anna-mama spune:
Simina, cum a iesit zugraveala? Dar camera lui Andutu? Spor la impachetat, ce frumos ca mai e putin si va mutati!
Abia astept pozici
Cris, ai facut poze si nu poti sa le pui, offf, sper sa reusesti cand vine sotul Ce dulce Miru cum facea ea ca puiul
Al meu a declarat greva foamei azi 
de
anna-mama spune:
Ia uite ce mai chiulesc fetele!
Sper ca nu aveti probleme de sanatate si chiuliti doar de lene, ne-am inteles, da?
de
getik1 spune:
fetele salutare azi a venit soramea dimineata la mine la cafea si nu am mai avut cand sa intru sa va salut, asa ca acum am recupeerat si sa incepem:
cris nui nimik rezolvaram problemele, super tare miru cu clatitele

ema ma bucur ca darius este mai bine sper ca si u ai inceput sa te odihnestii
anna eu am chiulit motivat am fost in oras la mama si am fost cu ary la nisip uta uta uta si a fost bine pana la un punct pana cand a intrat in actiune gurita ei tipatoare
, ms mult de link dar maine dimineata sau mai incolo intru sa il stuiez ca dimineata l-am vazut dara a cazut netu si a mai si trebuit sa plec, pop vladut sa se faca bineee.
piky unde esti?? te obosit sf atsa de sapt cu copii la u? cum esti cum mai este stefii??
simina felicitarii
i de concediu si mutarea in casuta sa fie cu noroc,asteptam pozeeeeeeee, asa ca acu tre sa gasesti cab
lu, si o iei si pe mamaie cu voi??
.
fetelor eu ma cert cu rusiii ca ma chinuie am niste dureriid e burta si de mijloc de imi vine sa urlu ibalginu nu are efect, si simpt ca ma anemiezzzz, urlu nu mai pot, si de facut nu ma ce face.
azi am fost cu ary la mama ca a trebuit cez sa ii sudeze ceva la garaj cca la inchiriat si am mers si eu cu ary ca era lesinata de doru ei, si cu ocazia asta am fost 3 ore plecata in orasssssssss la plimbare cu ary,am fost la uta, nisip si tobogan unde a fost delicioasa si am fost prin magazine sa cautam margele chiar am gasit cate ceva la preturi destul de ok acu astept sa vina si restul sa ma apuc de treaba intre timp exersez cu ce am si va arat ce iese dar maine dupamasa.
acu va pup si ma bag la vizionat patuturi de la ana
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar