Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ce frumos, tatal tau e "mucenicul" familiei. El se roaga pentru voi toti!

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Da, bunicii mei dinspre tata nu aveau nici o treaba cu religia.Asa ca nu si-au botezat copii, nu i-au dus la biserica, etc.
Bunicul meu era inginer de drumuri si poduri si avea o echipa, un muncitor din echipa a prins drag de tata si tata de el. Cum bunica-mea a fost o femeie tare rea si il batea de-l zvanta, taica-meu fugea de-acasa cate 10 km la 6-7 ani cat avea, pana la casa lui "nasu" pentru ca asa i-a ramas numele si statea acolo si zile intregi, pana venea bunica-mea sa-l recupereze.
Acolo era alta atmosfera, desi oameni simpli, erau atat de buni si de calzi, ca nu se mai dadea taica-meu dus de-acolo. Ei si nenea asta intr-o zi a luat hotararea sa-l boteze pe tata, fara sa-i anunte pe ai mei bunici, pur si simplu. Si iata ca asa s-a botezat si tata si chiar e o persoana foarte religioasa pana in ziua de azi. Dupa cativa ani, cand avea tata vreo 12 ani asa, s-au mutat de-acolo, insa tata a pastrat legatura cu ei. Toate vacantele ni le petreceam la ei si chiar pot spune ca si noi, eu cu sora-mea, am fost mult mai apropiate de ei decat de proprii bunici.
Daca nu erau ei, cine stie, poate ramaneam cu totii nebotezati, ca nici mama nu este prea religioasa de felul ei, toata familia e mai liber-cugetatoare asa. Tata insa merge singur la biserica in fiecare duminica, chiar daca nu l-a invatat nimeni de mic.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lili al meu nu sughita, nici Patrick n-a sughitat, nici in burta nici in afara.
Al meu loveste in col, zici ca sapa-n stanca. Eu il intreb, n-ai terminat de sculptat?

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Hai ca s-a oprit acu, incepuse sa-mi faca "pe creieri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Bai, bebele vostru sughite?
Al meu sughite, simt pe undeva pe la linia chilotului, e placut dar la un mom dat ma "nerveaza" ca-mi zgltaie burta de freo 10 minute...

daaa sughite la greu. am momente cand merge sa o potolesc dc tin mana acolo..dar nu mereu. dc stie cineva alta metoda de a opri

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Si al meu sighite tot asa in partea de jos a burtii si nu se opreste minute in sir.

Laura

30+ cu

Mergi la inceput

s-apotolit la tine LILI si a inceput la mine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.spuneti-mi si mie cele care aveti deja sau care intentionati sa va cumparati carucioare,de care luati sau aveti?

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

de_ea, noi ne-am gandit la caruciorul asta. Vroiam ceva gen 3 in 1, dar scoica auto am primit-o deja, asa ca asta e tot ce ne trebuie.
Nu l-am luat inca, asteptam baby expo, poate prindem vreo oferta, ceva.

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Roxx super carucioru crezi k la baby expo gasesti mai ieftin?? eu nu prea cred. de obicei am gasit preturi mai mari decat in magazine sau p net. dar incearca. poate ai noroc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am citit ca bebe inghite lichid amniotic si de aceea sughite..de oprit nu stiu cu ce se opreste.
Eu caut o dieta ceva - asa mare m-am facut in doua saptamani si ma doare mijlocul,spatele...
Inca nu am gasit nimik..acelea care am gasit indica cantitate mai mare de cat consum Eu
In cateva zile am pus 3 kg pe mine..si nu iau nici vitamine.
O dieta ca lumea..sa aiba si bebe de toate..ar face minuni ,cred.

VA SPUN NOAPTE BUNA
Ma pun in pat...

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput