Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ralu;avem o problema..nici dupa nu putem dormi pe burta din cauza la titi..o sa fie mari si tari de la laptic..

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ralu, poti sa imi spui cand nu se poate face botez la anu' (postul Pastelui)? Noi parca nu am face botezul la 6 sapt pt ca e iarna si bebe e mic, si am astepta sa vina primavara.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde..dc sunt obosita moarta iti zic eu k numai tin cont k sunt tatili umflate..dar asa, mi-e mila de buba sa dorm p ea. asa k trebuie sa ma abtin.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Asa este, pot mai devreme insa mi s-a pus in vedere ca daca vreau sa mi se pastreze postul sa stau cat mai mult la munca si sa ma intorc cat mai repede.
Si inca o data stiu ca legea spune altceva dar si eu cunosc ce se intampla exact in astfel de cazuri aici, loco.

26+

Imi pare rau sa aud asta. Deh... Macar ai grija de tine. Incearca sa te ridici sa te plimbi 5 minute la o ora, sau 10 minute la 2 ore, hidrateaza-te, incearca sa te stresezi cat mai putin.

24+
Bebe

Mergi la inceput

Mada...deci....botezu se poate face oricand. nu e ca la cununii unde se zice clar k nu ai voie sa faci in post decat cu binecuvantarea celor de la episcopie.

noi facem botezu in ultima duminica dinainte de post. si asta pt ca vom avea invitati multi preoti care tin post. si nu pot sa fac 2 feluri de meniuri unu de dulce si unu de post. sau sa fac numai de post. k nu prea am ce sa pun.
voi puteti face oricand. chiar dc e post, chiar dc nu e.
ganditi-va k in cazu in care Doamne fereste bb e bolnavior si trebuie botezat de urgenta, nu il botezi k e post? nu are nici o treaba.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Un an.

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Lili voi cat timp stati aksa dupa nastere?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Multumesc mult, Ralu. Din pacate, asa s-a intamplat la primul copil: fiind prematur, l-am botezat in spital desi era postul Craciunului. Acum speram sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa il botezam in biserica, atunci cand vom dori.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, fetele!
Am vazut ca vorbeati de botez. Si noi am avut deja o discutie de principiu la restaurant (ieri) si suntem multumiti ca am gasit o locatie eleganta foarte aproape de casa. Oricum detaliile le stabilim in ianuarie, dar am vrut sa ne facem o idee cat de cat.
Pt restul detaliilor mai este timp, stim clar doar ca nu mai vrem funde, baloane si huse pe scaune, am ajuns la concluzia ca sunto cheltuiala inutila. Chiar zilele trecute am facut ordine prin acte si am gasit factura de la decoratiuni pt nunta...mama, ce risipa de bani

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Roxx noi doar am stabilit data cu ei. in rest nu am vb de mancare, aranjament nimic nimic..doar k am nevoie de ei pe 27 feb si atat. restu, atunci in februarie. k nu are rost sa vb de acu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ralu, noi am zis ca facem un pic mai tarziu, in martie, poate se mai incalzeste putin. Eu mi-am dorit de mult timp ca botezul sa fie undeva in aer liber, dar asta se poate vara, in feb-martie e putin mai greu...mor invitatii de frig!

Hai ca am deviat acu, avem noi timp sa vorbim si despre botez!

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput