Plange si nu vrea la gradi
Raspunsuri - Pagina 2
simali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_a simali ca fiecare doamna de acolo are la randul ei o casa unde merge la copilul ei...etc... Povesti lungi si dese, fara a pune accent pe "ce frumos este acolo la gradinita". |
Da, si asupra acestui aspect mi se pare important sa insistam. Copiii pot sa creada ca noi vrem sa le-o bagam pe gat pe doamna de la gradi pentru ca ne-am saturat de ei si le-am adus un soi de inlocuitor. Cred ca acesta era si motivul pentru care o arunca baiatul meu in "prapastie". El nu voia un surogat de mama.
sebuta spune:
deocamdata am hotarat de comun acord cu educatoarea sa il tin acasa o perioada pana se mai linisteste , mai ales ca tot plangand in fiacre dimineata si la gradi , venind si frigul mi-a racit si a facut o pneumonie de toata frumusetea.Am fost la serbare de craciun , isi invatase poezia si cand a trebuit s-o spuna a inceput sa planga (ar fii vrut sa merg si eu cu el sa stau langa el in fata), dar educ se grabea si a spus ca o s-o zica mai tarziu si pana la urma nu a mai spus deloc .In timpul serbarii (a celorlalti copii ca el daca nu a fost) avea mereu emotii se juca cu degetele mereu si il vedeam ca e stresat si zicea mereu sa stau cu el . Eduucatoarea noastra are si o voce mai tipatoare , patrunzatoare si poate si asta il sperie. Acum mai incerc sa mergem mai spre primavara ca nu vreau sa mai raceasca iar asa tare si sa vad din toamna poate il duc la alta gradinita ca poate si perceptia lui despre educatoare conteza. Acum vorbim mereu despre colegi de cei mai mici spune cuvite urate de cele mai multe ori, in schimb de cei mari (grupa mare) vorbeste tot timpul frumos.Va multumesc de raspunsuri, in multe dintre ele am regasit gesturi si trasaturi comportamentale ale copilului meu.Mi se pare cam speriat si prin casa nu prea sta singur in camera , vine mereu dupa mine sau maica-mea crec ca ii e frica dar nu spune de ce.Va mai tin la curent cu evolutia noastra in socializare.V-am pupat !Pa!