Protest anti-abuz Mircea Badea - Victor Ciutacu

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Eu doar intreb ca un om nestiutor: prin ce se manifesta GENIUL lui Badea?

Inteligenta, o putere fantastica de analiza fina, de a se pune in rand cu oamenii. La el e mereu "noi l-am votat, noi am gresit, noi suntem niste prosti si ne meritam soarta", nu se diferentiaza superior de gloata, desi nu face parte din ea. E sincer, are dreptate de prea dese ori, se pune in situatii periculoase pentru public, desi, vorba lui Denizel (haha), ar fi genial si daca ar vorbi despre blonde.

Are cumva personalitatea unui samurai modern, drept (dar orgolios), cu convingeri greu de urnit, dar in acelasi timp cald in relatia cu oamenii

Si gata compunerea mea de clasa a5a cu descrierea personajului principal din opera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Lasind gluma la o parte (pentru ca evident nu astept sa mi se explice de ce e Badea genial), mi se pare extrem de trist ca tara asta nu mai are valorile adevarate drept repere. Versificatorii la kil se inmorminteaza cu onoruri militare si cu galerii fotbalistice (nici Eugen Ionescu n-ar fi putut sa-si imagineze ceva mai absurd), un golanas mediocru si mitocan este considerat genial...Cine mai urmeaza? Sa fie de vina anii de comunism in care doar mediocritatea era apreciata sau anii de dupa 1989 cind educatia si bunul simt au inceput sa fie considerate inutile si cei care au urlat la tare au ajuns mai sus??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Inteligenta, o putere fantastica de analiza fina, de a se pune in rand cu oamenii. La el e mereu "noi l-am votat, noi am gresit, noi suntem niste prosti si ne meritam soarta", nu se diferentiaza superior de gloata, desi nu face parte din ea. E sincer, are dreptate de prea dese ori, se pune in situatii periculoase pentru public, desi, vorba lui Denizel (haha), ar fi genial si daca ar vorbi despre blonde.

Are cumva personalitatea unui samurai modern, drept (dar orgolios), cu convingeri greu de urnit, dar in acelasi timp cald in relatia cu oamenii

Vaaaai, ce inseamna sa-ti placa de cineva.... .

Cred ca nu gresesc daca spun ca (cam ) orice femeie din lumea asta, daca ar vedea descrierea de mai sus, ar zice "il vreaaau, il vreaaau, e al meeeu" :))))
Ooooo, dar cand l-ar vede in actiune... Si cand i-ar vede freza neclintita in timp ce cladirea se clatina de grobianismele lui :D. Si cand l-ar vedea facand flotari si dand cu picioru' in sacu' de box ca sa-l sperie pe colegu' Huidu .

P.S. Rall, in nici un caz nu am zis ca ar fi genial daca ar vorbi despre blonde. Am zis ca e la fel de genial ca ala care face emisiunea despre blonde .

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddaas spune:

ok, uitati-va la nasu ca are invitati "de seama" foarte des.
a mai aparut ci turcescu pe acolo in ultima vreme.

Astia da oameni de tv.

Mergi la inceput

Culmea, denizel, ca eu nu l-as vrea deloc, cred ca nici ca prieten. E un om complex, plin de frustrari si angoase, are mood swings puternice, e radical. Vorbeam despre omul de televiziune, nu despre barbatul Mircea.

Denizel, stiu ca nu ai spus ca ar fi genial, de unde si haha-ul. Dar da, cam prost "frazata" interventia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Pai, Alina, daca nu ar fi avut dreptul la libera exprimare ar fi fost inchisi. Sau li s-ar fi interzis emisiunile.

Pai asta urmeaza, daca totul decurge asa cum vrea Baselu

Un prim pas a fost www.agenda.ro/news/news/31783/basescu-loveste-in-presa-prin-csat-exista-campanii-care-atenteaza-la-siguranta-nationala.html" target="_blank">asta.

Alina

22 +

Nasol...
Pentru ca, daca intr-adevar Basescu asta urmareste (sa sugrume libertatea de exprimare) va avea toate sansele sa o faca.
Eu m-am ingrozit de ce am putut sa vad/aud cu ocazia mortii lui Paunescu :(. Muulti romani sunt dispusi sa inghita muuulte...
E a doua oara in viata mea (prima data a fost acum 10 ani) cand ma gandesc serios la emigrare.

Before
After

Off topic: Ha! Te-am prins! Sa ma anunti cand te decizi, ca nu m-ar deranja sa facem gasca mai mare!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu pot sa inteleg ca pe unii Badea ii face "sa se rida", dar asta fac si Tociu si Palade. Eu n-am nimic cu motivele de ris/plins/admiratie ale unora, dar sa-l numesti pe Badea "geniu" e de-a dreptul trist!

Mergi la inceput

Natasa, cate emisiuni cu Badea ai vazut? Denizel?

Comparatia cu Tzociu e asa de... ca-nuca-in-perete ca nici nu se poate comenta. Adica, din nou, vorbim despre lucruri diferite, din universuri paralele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

adica exista persoane carora referirile la adresa lui Madame Udrea li se par OK si o dulce exprimare? Mie mi se pare o jignire crunta la adresa oricarei femei sa nu poti comenta despre ea decat unde e pupabila si alte chestii, sau ca e proasta pt ca e femeie blonda. Glume de santier ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Rall, cand aud 'un om complex, plin de frustrari si angoase" ma gandesc in primul rand la unul fara muschi. Daca dai atata importanta muschilor, nu ai cum sa fii complex :)).

Aaa, stati un pic. Da' Gadea? Gadea unde-i, maica? A aparut in direct pe blogul lui Badea?

Before
After

Mergi la inceput