Protest anti-abuz Mircea Badea - Victor Ciutacu

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ca sa fiu si eu la subiect, egalul pus intre MB si geniu...este cel putin exagerat! Apreciez de o mie de ori mai mult un om care vorbindu-ti frumos te face sa intri in pamant de rusine ca ai gresit, decat unul care te face albie de porci! Din punctul meu de vedere MB intra in a doua categorie...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Rall, cand aud 'un om complex, plin de frustrari si angoase" ma gandesc in primul rand la unul fara muschi. Daca dai atata importanta muschilor, nu ai cum sa fii complex :)).

Adica 'ntelectualii trebuie sa fie toti cate o scursura de grasime? Miscatul fundului te opreste cumva din a fi inteligent si nefrustrat? Te rog, explica-mi asta. Mi se pare SF

Pe pielea mea, e exact contrariul. (vai ce fel suna asta , zici ca e o injuratura, dar nu, eu spuneam la propriu ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Rall, eu nu am vazut o emisiune cap-coada cu Badea.
Seara, cand ma mai foiesc prin Dolce , dau la un mom. dat de Badea, dar nu il pot asculta mai mult de 10 minute. Nu spun doar asa, ca sa ma dau printesa, pur si simplu imi repugna genul ala de discurs :).
Si imi displace foarte tare si fizic, si cum se piaptana si cum rade prosteste si camasile alea scrobite, TOT :)).

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Adica 'ntelectualii trebuie sa fie toti cate o scursura de grasime? Miscatul fundului te opreste cumva din a fi inteligent si nefrustrat? Te rog, explica-mi asta. Mi se pare SF

Aaa, nuu, nici vorba, Rall .
Spuneam doar ca modul in care isi etalaeaza muschii e cat se poate de golanesc, sa zicem :).

Io merg la sala, ar fi culmea sa il condamn pe el ca o face :).

Before
After

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:

Rall, eu nu am vazut o emisiune cap-coada cu Badea.

Hmmm

Citat:

Si imi displace foarte tare si fizic, si cum se piaptana si cum rade prosteste si camasile alea scrobite, TOT :)).

Despre ce vorbim noi aici?

Mergi la inceput

Before
After

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Ellej, CNA-ul ar trebui sa vegheze la instigari de rasism, xenofobie, ura de orice fel pentru un grup social, prezentarea favorabila unor activitati ilegale (droguri, pedofilie etc) si..cam atat. Un organism de stat care sanctioneaza grobianismul este o eroare grava si un atac la dreptul la libera exprimare. Am explicat si in mesajul meu trecut cu ceva pagini in urma.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Poate ai dreptate, n-am studiat legea audiovizualului; din cate stiu sunt anumite ore in care sunt permise emisiunile cu limbaj vulgar (nu stiu exact daca emisiunea lui MB respecta sau un aceasta plaja orara).

Insa eu una nu gasesc ca sanctionarea limbajui de mahala la televizor este o greseala. Raman la parerea ca oricine se poate exprima decent. Daca se da pe un post un interviu in care o persoana foloseste un limbaj obscen auzi o gramada de bip-uri. Aici nu se mai aplica dreptul la libera exprimare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Natasa, cate emisiuni cu Badea ai vazut? Denizel?

Comparatia cu Tzociu e asa de... ca-nuca-in-perete ca nici nu se poate comenta. Adica, din nou, vorbim despre lucruri diferite, din universuri paralele

Din pacate pentru timpul meu, am vazut muuult prea multe, asa ca stiu exact despre ce vorbesc. Era haios pe vremea cuplului cu Teo, destul de placut la inceputurile revistei presei si apoi din ce in ce mai grobian, mitocan, frustrat, exagerat pe masura ce i s-au urcat talentele la cap (si a primit voie de la stapinire, e clar). E genul de om mediocru care s-a ridicat prin mult tupeu. Nu inteleg de ce va place ca spune "adevaruri", dar nu sesizati in ce mod grosolan le spune, cum jigneste pe oricine care are alta idee...

Denizel, apropo de tinuta lui, culmea ridicolului a atins-o in seara inmormintarii lui Paunescu, imbracindu-se ca un cioclu si luind o figura dramatica (sincera, as zice). Aveam un profesor in facultate, un mare om de cultura si domn care ne-a explicat cit de indecent este doliul afisat de persoane care nu fac parte din familia defunctului. Afisarea ostentativa a unui doliu care nu te priveste, un soi de priviti-ma cit sufar nu e o dovada de mult bun simt. SI eu am suferit atunci cind oameni tare dragi mie au murit, ma refer la Adrian Pintea si la Florian Pittis, dar nu mi-a trecut prin minte sa ma imbrac in negru sa vada lumea ce durere am!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Denizel, apropo de tinuta lui, culmea ridicolului a atins-o in seara inmormintarii lui Paunescu, imbracindu-se ca un cioclu si luind o figura dramatica (sincera, as zice).

Auch!!!! Naspa raaaau :D.

(Poate ca i-a placut mult Ruga pentru parinti, un poem pe masura genialitatii sale :)).

Before
After

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Oricum, daca se dovedeste ca Badea e geniu, atunci e primul geniu care s-a dezbracat de camasa in direct pentru a arata cartierului ce muschi lucrati are!

Mergi la inceput