Protest anti-abuz Mircea Badea - Victor Ciutacu

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Si cand te gandesti ca alternativa la Mircea Badea e Dan Puric .

Aoleo
Tzociu, Puric, unu de prezinta niste blonde (n-am idee cine, nu ma uit la TV niciodata) - toti, oameni care l-ar putea inlocui pe Badea. Si tocusi nimeni nu o face, nici unu nu are longevitatea / audientia lui.

Emisiune dupa protest:
http://ingurapresei.a1.ro/emisiuni/In-gura-presei_1819.html

(ce voce are )

Edit: un punct de vedere interesant, ridicat in emisiune. "In gura presei" a fost etichetata de CNA drept cea mai violenta emisiune de televiziune si totusi, publicul admirator a lui MB a avut un comportament exemplar la miting. Uitati-va un pic la oamenii prezenti:
http://www.facebook.com/album.php?aid=27351&id=100000953665721
Vi se par(e) o adunatura de necivilizati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Edit: un punct de vedere interesant, ridicat in emisiune. "In gura presei" a fost etichetata de CNA drept cea mai violenta emisiune de televiziune si totusi, publicul admirator a lui MB a avut un comportament exemplar la miting. Uitati-va un pic la oamenii prezenti:
http://www.facebook.com/album.php?aid=27351&id=100000953665721
Vi se par(e) o adunatura de necivilizati?

Io nu pot sa vaz cum arata fanii fiindca n-am cont facebook :).

Apropo de cum arata . Cum puteti acorda credit unuia care umbla imbracat prin centrul Capitalei www.mircea-badea.ro/blog/" target="_blank">in bluza rosie de trening asternuta peste bustu' gol? :))))
Cum era aia, Rall? A, da, samurai modern .

oricum, e un hint acolosa, vaz ca si Ciutacu e la trening .

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

aaa, cred ca m-am prins. MB era pregatit sa faca sport, de aia era in trening. Nu stiu exact cum ii spune sportului ala de-l demonstra el la teveu. Ceva cu pumni si picioare .

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Badea face aceeasi emisiune de 6 ani, el cu ideile lui, singur la o masuta (dupa cum spune si el). Are audiente f mari, de obicei fiind lider pe ora difuzarii emisiunii. A fost votat 2 sau 3 ani la rand ca unul dintre cei mai iubiti si apreciati jurnalisti, alaturi de CTP.

Deci? Nu e celebru? Nu e realizator TV?

Crede-ma, nu vreau sa te necajesc. Dar cred ca faci confuzie. Daca ai timp, pune un link cu audienta de lider a lui Badea si zau ca tac. Si-mi cer si scuze. Daca se poate si cu aprecierile (cele mai bune) ca jurnalist.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Crede-ma, nu vreau sa te necajesc. Dar cred ca faci confuzie. Daca ai timp, pune un link cu audienta de lider a lui Badea si zau ca tac. Si-mi cer si scuze. Daca se poate si cu aprecierile (cele mai bune) ca jurnalist.

E adevarat, am putin timp acum (scuze!), pe scurt:
http://www.tolo.ro/2010/10/05/mircea-badea-ia-10-din-piata/
"Mircea Badea continua sa scoata o audienta impresionanta pentru o televiziune de nisa si pentru o emisiune care se bazeaza aproape exclusiv pe propria prestatie. 1 din 10 telespectatori care s-au uitat la televizor in ultima ora a zilei l-a urmarit pe Badea, privind inclusiv ironiile sistematice la adresa mea."

si www.realitatea.net/traian-basescu-si-mircea-badea--printre-castigatorii-zece-pentru-romania--vezi-lista-completa_691855.html" target="_blank">aici
Categoria Jurnalisti

10. Emil Hurezeanu
9. Mihai Gādea
8. Marius Tuca
7. Radu Moraru
6. Gabriela Vrānceanu Firea
5. Robert Turcescu
4. Ion Cristoiu
3. Cristian Tudor Popescu
2. Andreea Esca
1. Castigatorul este Mircea Badea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILoey spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

E adevarat, am putin timp acum (scuze!), pe scurt:
http://www.tolo.ro/2010/10/05/mircea-badea-ia-10-din-piata/
"Mircea Badea continua sa scoata o audienta impresionanta pentru o televiziune de nisa si pentru o emisiune care se bazeaza aproape exclusiv pe propria prestatie. 1 din 10 telespectatori care s-au uitat la televizor in ultima ora a zilei l-a urmarit pe Badea, privind inclusiv ironiile sistematice la adresa mea."

si www.realitatea.net/traian-basescu-si-mircea-badea--printre-castigatorii-zece-pentru-romania--vezi-lista-completa_691855.html" target="_blank">aici
Categoria Jurnalisti

10. Emil Hurezeanu
9. Mihai Gādea
8. Marius Tuca
7. Radu Moraru
6. Gabriela Vrānceanu Firea
5. Robert Turcescu
4. Ion Cristoiu
3. Cristian Tudor Popescu
2. Andreea Esca
1. Castigatorul este Mircea Badea

Foarte trist! Asta e de fapt sinteza culturii televizate din Romania. Mai jos decat subsolul!! Daca acest papagal a ajuns in top, asta nu inseamna ca e adorat - multi se uita la el ca la un nebun. In plus, audienta TV in Romania e determinata de tot poporul... care in majoritar e sub-cultural.
Ma astept la topuri de calitate nu de cantitate.
Rall, din pacate, ce dai tu nu e o dovada ca MB este un jurnalist de calitate, si manelistii si telenovelele cu tigani fac un rating infiorator in Romania. Ma asteptam sa vii cu ceva consistenta nu cu cifre de audienta.
Multi se uita la acest incult increzut din curiozitate. Tu crezi ca MB ar putea face altceva decat aceasta ciorba de invective la comanda pentru placerea patronului care il plateste? Eu una, nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ei, da, ratingul se refera la un anumit tip de televiziune, deci nu concureaza cu toate posturile nationale; de asemenea, e vorba de emisiuni de acelasi fel, cu care concureaza MB.
Dupa cum te-ai exprimat, se deducea ca, atunci cand Badea injura la tv, majoritatea romanilor se uita la el.
Si asta nu-i asa. De fapt se uita 1 din zece, dupa cum spune linkul tau.

Cat despre laureatii de la 10 pentru Romania, nu numai la categoria lui Badea, prefer sa nu ma pronunt.

Nu doresc prin asta sa-ti comentez gustul.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

rall, tu stii care este diferenta de tiraj intre Libertatea/Cancan si Dilema ?
Foarte mare! Iti spune ceva?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ce clasament trist!!! Banuiesc ca si Click e lider de piatza la categoria ziare, il face asta cel mai bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pai cine sa fie in top, emisiunile de pe TVR Cultural sau emisiuni gen Profesionistii? Credeti ca cei care le dedica timp din viata lor lui Ciutacu, Badea, Firea, Gadea sau Radu Moraru au auzit cumva de Eugenia Voda?

Mergi la inceput