Protest anti-abuz Mircea Badea - Victor Ciutacu

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mult spus "omagiat".

A vorbit despre el de bine, dar...nuantat

Alina

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cred ca din punct de vedere moral (cel putin) libertatea de exprimare a unei persoane (referindu-ma la limbajul trivial, suburban, sub limita minimei decente) trebuie sa inceteze acolo unde incepe dreptul la imagine si intimitate a celeilalte persoane.

Nu am sa-i inteleg niciodata pe partizanii lui Badea de ce se bucura/exulta cand incriminatul arunca trivialitati asupra persoanelor publice pe care acestia nu le plac, le urasc, ledetesta etc.
Oare se simt razbunati?

Ma intreb ce raspunsuri as primi daca as deschide un topic: "protest anti-abuz, anti-libertate de exprimare triviala si grobiana?

Sau poate as deschide un topic "protest pentru libera exprimare pe DC":
"As dori sa obtin o autorizatie speciala pentru ca as vrea sa urlu, pana mi se descarca bateriile, sa scriu cat ma tin degetele si pana mi se tocesc tastele, impotriva administratorilor, ce dau amenzi virtuale, ce impun o anumita conduita morala si decenta in exprimare.
Eu nu doresc decat sa mi se respecte dreptul la libera exprimare conferit prin Constitutie.
In virtutea acestei libertati doresc sa ma pot exprima grobian si trivial la adresa celor care nu imi plac, la adresa celor care au alta parere decat a mea.
Doresc sa ma exprim liber fara sa tin cont de decenta in exprimare si de sentimentele adresantului.
Cred ca numai in acest fel pot dovedi ca intr-adevar ne-am castigat LIBERTATEA."

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

se vede ca e criza si in imperiul antenelor. i-a trimis felix pe cei doi starleti sa protesteze, doar-doar or mai scapa de cateva amenzi si si-or mai consolida budjetul.

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

se vede ca e criza si in imperiul antenelor. i-a trimis felix pe cei doi starleti sa protesteze, doar-doar or mai scapa de cateva amenzi si si-or mai consolida budjetul.

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

Ori le-a pus in vedere sa plateasca amenzile date de CNA din salariile lor Si ma intreb daca "genialii" nu vor mai avea la indemana limbajul suburban, ce rating vor mai avea? Cati se uita la Badea pentru continutul emisiunii si cati se uita pentru circ, "combate bine domne', ii injura pe toti", fiindca doar mahalagismele sunt pe intelesul lor ? :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Laura, un pic mai sus mi-am cerut scuze ca am facut confuzie intre dl Emil Hossu si dl Bogdan Hossu.
Dar, daca citesti articolul din evz, a sa vezi si legatura dintre protestul lui Badea si PSDul ... vezi si autocarele si legatura cu dl Dragnea de la PSD.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Acu imi cer eu scuze, ca ieri am dat replay imediat ce am citit acea postare, abia apoi am vazut raspunsul tau de pe pagina urmatoare.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Si inca ceva,aici,pe site-ul asta sunt o multiiime de Mircea Badea!Cititi pe la barfe,cum emitem judecati despre niste persoane pe care nu le cunoastem,cu care nu ne-am intersectat vreodata macar!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Diferenta majora e ca pe DC oamenii se exprima decent si in contextul unor subiecte superficiale/triviale, nu ca ultimii mojici.

Eu personal lui MB nu-i reprosez continutul afirmatiilor, nu ma obliga nimeni sa ma uit la emisiunea lui (si nici n-o fac) dar s-o faca fara vulgaritati. Sau sa vorbeasca cum vrea pana la urma, daca atata il duce capul, dar sa nu mai dea ochii peste cap ca ce mare victima e el, vezi doamne amenzile CNA-ului ii ingradesc libertatea de exprimare obscena.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui rall

il auzi cum tasteaza si nu baga in seama interlocutorii .

Ce tasteaza? Asta?

"Jura-te pe ma-ta, activistule basist, ca la protestul anti-abuz au fost doar 500 de oameni!"

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Asta-i din ciclul "te iubesc sa moara mama, tu esti proasta nu-ti dai seama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Citat:

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

Ori le-a pus in vedere sa plateasca amenzile date de CNA din salariile lor Si ma intreb daca "genialii" nu vor mai avea la indemana limbajul suburban, ce rating vor mai avea? Cati se uita la Badea pentru continutul emisiunii si cati se uita pentru circ, "combate bine domne', ii injura pe toti", fiindca doar mahalagismele sunt pe intelesul lor ? :):)

Ouch! Nu-ti place de Badea ca jigneste, dar e ok sa jignesti "mai cu bun simt" sau "mai cu perdea"?

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Mult spus "omagiat".

A vorbit despre el de bine, dar...nuantat

Alina

22 +

Ups. Dissidentia? :))

Serios acuma, nu stiu in ce nuante ai putea colora afirmatia ca ti-a disparut reperul Paunescu. Vorba lui Xeno (voua nu va e dor de el? ), nu trebe sa mananc tot oul ca sa-mi dau seama ca e alterat (sper ca pe asta chiar Xeno o zicea :)).

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Citat:

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

Ouch! Nu-ti place de Badea ca jigneste, dar e ok sa jignesti "mai cu bun simt" sau "mai cu perdea"?

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Repet :), nu-mi place Badea fiindca este vulgar, nu pentru ca jigneste. De altfel, unul ca el nu-l poate jigni pe Liiceanu; ar trebui sa fie amandoi la acelasi nivel si nu e cazul.

Crezi ca i-am jignit pe fanii lui MB spunand ca o parte din ei se uita la el doar pentru mahalagisme? N-am inventat eu expresia "panem et circenses", e mostenita la de Rîm :) si din pacate e inca de actualitate.

Mergi la inceput