Protest anti-abuz Mircea Badea - Victor Ciutacu

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Daca Badea si Ciutacu ar fi adus protestatarii cu autocarele, oare asa de prosti sa fi fost sa le parcheze in coada miting-ului?

Exact. Un creier care are sinapsele saturate cu injuraturi si vulgaritati nu mai are loc de corelatii subtile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sunt de acord ca oricine trebuie si are dreptul sa-si exprime nemultumirile, propriile pareri. dar sa o faca in mod civilizat, fara injurii si trivialitati, dispret chiar.
ma intreb ce public tinteste Mirecea badea? probabil cei ca el.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna
off topic: ne-am intersectat si pe aghe?

Ne-am.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

ma intreb ce public tinteste Mirecea badea? probabil cei ca el.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Dar l-am nimerit la o emisiune la radio, emisiunea lui cred unde mi-am schimbat parerea. Era plin de "aaaaa....", "baga,.... zi...." pauze lungi, emisiunea era total neprofesionista, cu totul altfel decat ma asteptam.

Aici te pot aproba, la unele emisiuni de la radio e slab, e lipsit de chef, il auzi cum tasteaza si nu baga in seama interlocutorii . Insa trebuie avut in vedere si ca are emisiuni zilnice (si la radio, si la TV cate una, doua) si se intampla ca omu' sa aiba zile proaste, pe langa cele bune. Nu poti fi mereu alert, amuzant, spontan. Asa ca eu ii gasesc scuza asta, desi te aprob.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui addinel

denizel, am nimerit eu din greseala la emisiunea lui badea din seara inmormantarii lui paunescu... i-a disparut un reper si s-a panicat chiar pe motiv ca nu va mai avea repere pe lume. asta pe scurt, asa :)

mama lu' maria

randuri pentru maria

Vai, nuuu!!! Nu pot sa cred!!! Badea???
Fanii nu trebuie sa se ingrijoreze totusi. Ciudatenii de geniu :)).

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

il auzi cum tasteaza si nu baga in seama interlocutorii .

Ce tasteaza? Asta?

"Jura-te pe ma-ta, activistule basist, ca la protestul anti-abuz au fost doar 500 de oameni!"

Primeste si laude la el pe blog, pentru emisiunea dedicata lui Paunescu :

"Felcitari pt. emisiunea de aseara! A. Paunescu merita un astfel de omagiu si cred ca s-ar fi bucurat mult mai mult daca il prindea..viu."

Alina? :D

Before
After

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

denizel, emisiunea cu pricina poate fi urmatita in reluare pe site-ul antena 3.

Nu ma pune sa-ti descriu in cuvinte durerea lui Mircea Badea.

Alina

22 +

Mergi la inceput

Alina, nu pot sa ma uit la emisiune :). Deci, pana la urma, Paunescu este sau nu reper pentru Badea? L-a omagiat sau nu in emisiune?

Before
After

Mergi la inceput

haha, ce am gasit in comentarii:

MIRCEA,tare imi este frica pentru ziua de maine….Sunt de acord cu tine si daca nu ar fi saracia asta lucie,multi am fi langa tine, din toata tara.Aseara in timp ce recitai din Paunescu am scris pe blogul tau, dar nu sunt sigura ca ai citit, asa ca revin…Iti sugeram sa citesti pe post poezia “Rugaciunea poporului catre stat”.Cred ca este foarte potrivita….
Multa lume te iubeste si este de acord cu tine!!!!!!!!!Mult succes maine, da-le o lectie asa cum stii tu(si Victor).Doamne…daca am avea mai multi tineri ca tine, cu siguranta, tara asta ar arata altfel..Poate se molipseste si binele!!!!!!!!!

:))))))))))) Mircea, imi e teama pentru tine!!! Inainte de a cadea rapus pe asfalt, am incredere ca le vei da o lectie asa cum stii tu :)))))

Si cand te gandesti ca alternativa la Mircea Badea e Dan Puric .

Gata, tre' sa inchid, ne vedem mai incolosa.

Semneaza

www.youtube.com/watch?v=9ALx_AiY9b8" target="_blank">emigrant USA .

Before
After

Mergi la inceput