Prietene la bine si la greu -74
Raspunsuri - Pagina 7
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Mai fetelor cum pot face sa vad pozele voastre(de pe contul comun) fara sa ma deloghez de pe contul meu picasa? exista vreo posibilitate sau nu? ------------------------ www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2 Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
nu merge draga mea din pacate....sau eu nu am reusit
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
nu merge draga mea din pacate....sau eu nu am reusit un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
trebuie trimis din fiecare album invitatie
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
dana n. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lylyana.ion
trebuie trimis din fiecare album invitatie Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
Atunci cred ca este mai practic sa ma loghez
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
krelia spune:
Dragos & Emil
Maria
Tudor
Dragos
Remus
Nicholas
Matei
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! mamicile din dotare
La multi ani Dozz! ...sanatate si impliniri!
ps. multumim pentru urarile de onomastica si pentru cele intarziate
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009) "Children make you want to start life over."
Muhammad Ali
dankutza spune:
citat din mesajul lui ariadna33
sigur e vorba de cel blondut cu fata de fetita, nu? Dragos e si preferatul Dankutei |
Dragos are lipici mama-mama. Nu mai pot dupa el.
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 merci pentru comentariile la poze |
Poti sa trimiti linkul cu poze. Le-am ratat.
Dana, mama lu' Pinky
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui dankutza
Poti sa trimiti linkul cu poze. Le-am ratat. Dana, mama lu' Pinky |
gemenasii Dragos&Emil
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
laviniablaga spune:
[/b]Bon anniversaire monsieur Capishon Junior.
Je te desir que ton existence etre accompagnee par saute, succes et le plus important, beaucoup d`amour! Madame Capishon, que ton petit Matei vive![/b]
Scuzati franceza de balta...