Prietene la bine si la greu -74

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Cuscri ce mai face Sabi ? Am vazut aseara poze de la party si de la o prezentare de rochite ,pup iu

uf ,nu mai pot sta ,o zi frumoasa

neatza fetele

Cuscri, Sabi e cu putina febra, scaune multe si moi, stare de moleseala , nu mananca ... nu stiu ce are

cu rochitele, intr-adevar au fost cam multe , cu una a fost imbracata miercuri, de ziua ei, iar cu celelalte 3 sambata si duminica... le-am cam schimbat ca s-a facut neagra de la mozolit masline

colac peste pupaza, suntem si singurele ca sotul e la team-building pana sambata

va citesc , dar nu sunt in stare de mai mult

ba da, mai pot sa spun Matei si Dozz

va pup pe toate, fara exceptie

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lyly sanatate multa, succes cu locul la dr, pupam alexu

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Noapte linistita, insa ne-a palit iar viroza aia la stomac, a facut aseara 38.6 a scazut, dar are scaune moi si multe asa ca din nou enterol si ceai de menta, si parca se daduse pe brazda cu mancatul

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

hai cu bb2

vad ca si micutul Bubu e cu noi in trend, sanatate multa si merci ca ai scris ce ii dai ca sa pun si eu repede de un ceai de menta si sa merg si pan' la farmacie

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Mai fetelor cum pot face sa vad pozele voastre(de pe contul comun) fara sa ma deloghez de pe contul meu picasa? exista vreo posibilitate sau nu?

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

acum un an, Capison senior scria:
"... sper ca in aceasta zi, peste cativa ani, casa sa fie plina de prieteni si colegi care sa sufle si ei in lumanarile de la tort, sa misune pe aici, sa cante La Multi Ani! :)"

Dragi Capisoni, uite ca a venit prima zi din multele pe care vi le doresc asa cum vi le-ati imaginat! Sa va traiasca puiul, sa fie sanatos, fericit si norocos si voi la fel!

MATEI

DOZZ

sa ai un an minunat, plin de realizari si sa te bucuri de Ana! Te pup cu mare drag!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Nu-mi vine sa cred ce program frumos si-a facut Rares zilele acestea, perfect "asortat" cu cel de gradi al Iarinei. Daca mai era si un mancacios de legume, ii dadeam 10 cu felicitari!
Surioara insa este foarte obosita de noua sesiune de gradinita...mai dureaza sa-si intre in ritm.
Am primit de la o prietena care ne-a vizitat asta vara o super poza cu Iarina si fratiorul gandacel extraterestru.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

MATEI, FULGUSOR FRUMOS SI ASTEPTAT, SA CRESTI MARE, VOINIC, VOIOS SI SANATOS

P.S Mi-a placut tare mult mesajul dat de tati de Matei

Mami DOZZ, MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI

Raluci, Lyly sanatate puiutilor

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Dozz! Sa ne traiesti mamica draga!

La multi ani Capisonut mic dulce si dragut! Madam Capison sper ca macar azi ati renuntat la capot si egrete, si ati asat opaitul langa pat sa luati rochia si papucii de bal si sa aprindeti candelabrul mare din sala de intampinat oaspeti . Distractie placuta la familia capison!

Dana, poti daca iti trimite vreo fata logata pe contul comun invitatie pe adresa ta de mail.

Vazut poze, pupam mamici si pitici, timp de comentarii sa-mi fie cu iertare dar nu mai gasesc...

Teo a facut vaccinul, super maraici de 2 zile deja, febra, lipsa de pofta de mancare, varsaturi prin toata casa si toate paturile azi vad ca are scaune moi.
Se maraie, va pup.

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Capison micut si drag Sa-ti fie viata plina de fericire! Mami Dozz Si viata ta sa fie minunata, sa te bucuri de frumoasa Ana!Nu pot sa pun comentarii la aniversarea de Bubu, pot la aniversarea de Lila, de ce oare? (de pe contul comun). Sanatate multa puilor bolnaviori!Fetelor, exista vreun studiu / carte despre psihicul copiilor de un an? Tare ma framanta niste chestii pe care as vrea sa le inteleg. Multumesc daca primesc raspunsuri Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

acum un an, Capison senior scria:
"... sper ca in aceasta zi, peste cativa ani, casa sa fie plina de prieteni si colegi care sa sufle si ei in lumanarile de la tort, sa misune pe aici, sa cante La Multi Ani! :)"

hai na ca m-ai facut sa plang

deci sa mergem la capisoni sa cantam....zic

hai cu bb2

Mergi la inceput