Prietene la bine si la greu -74

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

salutare,
o de 's pentru toti fulgii (sau dovleceii, dupa cum e vremea) frumosi care au facut 1 an! Mihai, Dragos, Emil, Maria, Tudor, Andrei, Remus, James, Matei, Teodora!

am vazut si pozici frumoase de la petreceri, dar nu am avut timp de comentat. acum ca am putin ragaz ma bag din nou la vizionat si la felicitat fulgii.

noi am avut o petrecere in vechiul meu apartament de burlacita (nu ca acum as avea alta stare civila). cam neincapator, dar a iesit dragut, spunem noi. v-am pus si cateva poze, cam amestecate.

coque - se pare ca am avut gusturi similare in alegerea tortului. :) sa ne traiasca feciorii!

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mai fetelor, m-ati linistit! Va !
Intrasem intr-o panica cu Pinky care este tare certareata. Nu vrea lapte simplu, nici lapte lung cu cereale. Se preface ca vomita. Nu vrea si pace!
In schimb mananca la mancare ... . Ne oprim noi, de frica sa nu vomite! Mananca mancare de stinge. Multa! 250-300g de carnita cu legume la o masa. Asta e masa ei preferata. Prefara mancare gatita decat altceva. Cred ca este doar o faza de a ei. A avut manie pe mango, apoi para, apoi biscuiti, apoi rondele, apoi mix de fructe, apoi suc de portocale, apoi banana, acum are manie pe mancare gatita cu carnita.
Mananca foarte bine solide. Noaptea se trezeste si bea un pic de laptic, nu inainte de a ma certa ca nu am nimic bun pregatit. Se cearta cu mine si apoi ii sting lumina. Ofteaza, nu-si gaseste pozitia si pana la urma cedeaza. Aprind lumina si papa laptic cam 150ml de lapte si c'est tout! Nu o mai prind cu lapte toata ziua. Am mai pacalit-o cu cereale facute mai groase, ca un terciulet, pe care nu le putea suferii in trecut. Ii placeau numai alea lungi cu lapte, cat sa treac prin bibe.
M-am gandit ca poate nu mai vrea bibe de nici o culoare... Are deja tendinta sa-mi ia lingurita de mana sa manance singura. SI nu se poate masa, fara " sa se spele" pe mana ii cana cu mancare. O sa-i iau scaunul de masa de la mama si o sa-i pun tava aia in fata cu mancare, s avedem ce face. Deasemenea trebuie sa-i iau o babetica cu maneci, ca m-am smintit cat frec la pete. Daca se murareste la gurita se sterge urgent cu maneca. Este atat de rapida! Nu apuc sa iau servetelul cand s-a murdarit ca, pac, se sterge pe maneca.

Lumi, Padi ati incercat galuscute facute doar din galbenus? Cu astea nu dau gres niciodata. Le face mama ori in zeama de pui/vita sau legume. Binentels ca nu lipseste morcovelul.

Ajutati-ma si pe mine! Am cumparat "pudra de roscove" si ma uit la ea. Nu stiu cum sa o folosesc! Am, intels partea ca trebuie sa o folosesc precum cacao, dar nu-mi d aprn cap cum as putea sa o folosesc. Ceva idei? sarumana.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

La multi ani, Teo!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
Remus, alias Renus!
Nicholas!
Matei!
mami DOZZ!
Teo temerara!
Vin si eu cu o intrebare. Acum ca puiutii au (aproape) 1 an, dati miere la copii? Daca da, sub ce forma? Stiu ca are multe vitamine, unele dintre ele foarte indicate pentru anotimpul rece si ma bate si pe mine gandul, dar inca nu stiu sub ce forma.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Dankutza, povesteste, te rog, si la antitalentul in bucatarie adica moi, cum se fac galustele alea?daca ai si desen ar fi de mare ajutor (adica cu detalii, asa babeste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani, Teo! Sa cresti mare ,sa fii sanatoasa , vesela si fericita !

Diana sa-ti creasca sanatosi toti pruncii ,sa fie prieteni toata viata si sa fiti fericiti cu totii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Sper sa reusesc sa scriu si eu 2 vorbe cat doarme iubirea mea cea mica.
La multi ani micuta Teo,sa fii fericita si dregalita mereu de parinti si de cei 2 fratiori.
Angi eu galustile le fac asa:1 galbenus ou,o linguritza ulei de masline,putin patrunjel congelat/verde(asta pentru ca fi-miu e innebunit dupa patrunjel) daca am in casa pun si o linguritza smantana si gris cat sa fie ele nici tari nici moi.Eu pun la ochi grisul si incerc in supica sa nu se sfarame.Daca raman intregi sunt ok.Cand pui galustele le iei cu o linguritza si le pui in supa pe care ai dat-o de pe foc.Dupa ce le-ai pus,adaugi o canutza de apa rece si pui din nou la fiert.Le incerci si vezi cand sunt gata(grsul sa fie fiert).Sper ca ai inteles ceva.
Padi din cate stiu eu ce e cu otet=nu bun pentru bebei.Tarhon iau uscat la pliculete daca nu gasesc proaspat.Si Geo a avut o perioada cand refuza linguritza asa ca a papat bucatele de fructe,carnitza,legume si treptat am inceput iar cu linguritza.Bine-nteles a fost o linguritza noua.Acum le accepta pe toate.Iaurtul il dadeam cu canutza normala de plastic in perioada asta.Succes.
Lumi Geo nu accepta mararul asa ca observa la pisicuta ta daca nu ii place ceva gen patrunjel ,leustean.Poate fi asta o cauza a refuzului mancarii.
Raluci,Lyly ma bucur ca bebeii vostri sunt mai bine.
Laurici astept si eu cu nerabdare marea creatie.
Ralu succes la serviciu.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Meniul de azi:
-dimi:un kiwi+2 felii portocala
-la 12.30 :pastrav somonat+legume cu unt(broccoli,conopida,morcov)
-la 14.00: tzitzi si somn
-la 18.00; probabil ananas cu creale si iaurt.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angi_san

Dankutza, povesteste, te rog, si la antitalentul in bucatarie adica moi, cum se fac galustele alea?daca ai si desen ar fi de mare ajutor (adica cu detalii, asa babeste).

Le face mama. Nu stiu sa fac galuste. Si am si nesimtirea sa nu stau langa mama. CAt a fost mama bolnava, nu a mancat Pinky galuste. Acum, fierbe tataie carnita si vine mama repede si face galustele si termina tataie de fiert. Asa se fac galustele la noi.
O s-o intreb, dar tare imi e ca imi spune "pui din ochi" (dar eu nu am nimic in ochi ), "dai un clocot, doua". SUnt tamaie rau.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Tina ce inseamna pastrav somonat?

Angi am gasit in DM, sirop de agave si arata ca o miere. Este bio. este bun la gust. AM apelat rar la el. Am pus unt pe biscuiti si un bob mic de siropel. L-am mai folosit sa indulcesc papanasii un pic sau orezul fiert in apa. Asta, din urma a iesit odios. Trebuia sa-l fierb in lapte si nu in apa.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Poze din plimbare

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput