Prietene la bine si la greu -74

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata si de la cluj!!!

e o vreme super pe la noi ,asa ca spun repede ce am de spus si plec la plimbareee!!!

cu intarziere...LA MULTI ANI,MATEI alias CAPISHON JR!!! SA FII SANATOS,DESTEPT,VOIOS SI SA UMPLI CASA DE CHICOTE SI RASETE SI SA AI PARTE DE CELE MAI FRUMOASE ANIVERSARI,ASA CUM SI LE DORESC PARINTII TAI PENTRU TINE!!!
coque,sa-ti traiasca feciorul si iti multumim de pontul cu fructele uscate..nici eu nu m-am gandit ca ar putea fi 'cu probleme' cele din hypermarketuri...shame on me...tocmai ce ma gandeam sa rehidratez niste caise..

LA MULTI ANI ,TEODORA DE SUPERMUMMY DI!!! SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA TE BUCURI DE COMPANIA FRATIORILOR TAI MINUNATI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

TEODORA

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Multa sanatate 'burticilor bolnavioare' si 'muciosilor'!!

Licurici, superbe creatiile tale like usually..

Ava scumpi tare bubulacii tai ...eu nu am nici o preferinta..sunt deosebiti amandoi!! sa va traiasca si sa va bucure mereu!!

gabitza nici cu "mucosii" tai nu mi-e
rusine;sunt minunati ,fiecare in felul sau!! sa va traiasca!!!

lumi felicitari ptr.maselutza!! mult succes cu noua abordare; sa stii ca si David manca mai putintel cand bea laptic intre mesele principale,acum si-a mai marit cantitatile dar nu surprinzator;cand refuza si el papa (lingurita)incerc si eu tot felul de tertipuri ca de exemplu : ii pun pe cate o rondea de orez papica si asa mananca..va

cam atat ..for now...o zi frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna

Aseara ne-am intors din deplasari. Cat de curand pun si ceva pozici ( am facut putine)

Urez si eu La multi ani sarbatoritilor nostri dragi, si cum nu mai stiu cui am spus si cui nu... o iau sistematic de la plecarea mea la munte:
Dragos Andrei
Remus Andrei
Nicholas James
Matei
Teo

Mihnea e bine, s-a comportat exemplar la munte.
Vestile despre munca lui tati pot fi spue cam asa: un timp, tati va sta mai mult cu noi si , intre timp vom vizita tribunalul . Financiar prost... dar asta nu e cel mai grav lucru care ni se putea intampla. Sper ca timpul impreuna sa ne foloseasca mai mult decat ce pierdem la banuti.
Sunt putin trista ca lucrurile nu sunt chiar ok. Imi revin eu. Oarecum eram pregatita pentru asta.... si, ca sa fiu sincera... cam 5 % am rasuflat usurata ca incepusem sa simt ca eu numai pot asa, la distanta. Acu' sa vedem cum o fi impreuna in conditii din astea.... Sper eu acceptabil.

Va pup pe toate, astept zile mai bune.
Ma gandesc la fiecare fulgusor bolnavior si la mami Lavi sa fie bine cat mai curand .

nu mai stiu ce voiam sa spun, dar voi ma scuzati, sunt zapacita

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ma chinui de azi-noapte de cand am modificat titlul capitolului, sa-i urez lui Teo, asadar:

La Multi Ani Teo Temerara !!!

Di, sa va traiasca sanatoasa si frumoasa mezina dragalasa si voi toti ceilalti pe langa ea!

Raluci, Bubu, nu a facut febra deloc si nici nu i-am dat "preventil"

Dozz, Alex a luat 500 de gr intr-o luna, dar tot mai are de mancat

Chiar am intrebat dr aseara de mazare si mi-a zis inca NU, sa mai astept vreo 3 luni, dar ca pot sa pun putina sare in mancare, sa-i dau branzica si cascaval nesarate.

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina
Lumi,Padi cand le gatiti la bebei incercati sa le puneti putin tarhon sau nucsoara.Stimuleaza apetitul.Cand am facut ciorba de vacutza pentru Geo am pus putina nucsoara ca nu aveam tarhon si a mancat-o cu mare placere.

Tina,tarhon proaspat? Eu nu am decat conservat in otet. Oare asa e bun?
La noi problema nu este neaparat gustul ci: REFUZUL LINGURITEI. O sa incerc si variantele tale, poate am succes.
Lili, cam rar intr-adevar (nu am dispozitia necesara). Laura este racita: rosu in gat, tuseste, curge nasul si am avut si febra. Totul a inceput saptamana trecuta, pe sambata a fost mai bine - dar m-am imbolnavit eu (asa raceala nici nu stiu cand am mai facut) si a luat-o din nou de la mine. Din pacate avem tratament cu antibiotic (off stiu, as fi vrut sa nu i-l dau ...) si sper sa ne revenim cat mai curand.
Laura multumesc de PM. o sa studiez link-urile. Chestia este ca eu stiu doar sa tricotez (nu sa crosetez). La crosetat poate o pun pe bunica.

La multi ani, TEO!!!

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Ielou girls,

LA MULTI ANI TEOOO!! Sa iti bucuri zi de zi parintii, sa te evidentiezi in toate, sa iubesti, sa fii iubita!

Mamaliga o fac din ochi..la inceputuri, pt ca si eu vroiam cantitatile, mama mi-a spus ca de ex la 4 cani de apa, 2 de malai..pt bebei banuiesc ca e cantitatea mai mica de malai pt ca trebuie sa iasa mai moale.

Si Matei incepe si se screme/plange cand ies pe usa sa duc gunoiul, cu toate ca ii spun pe un ton ferm dar prietenos ca revin imediat..in rest nu e f mamos, in schimb toata ziua ta-ta si se intinde dupa el (spre marea mea bucurie, tati petrece tot mai mult timp cu el). Spune pfff si flutura manuta pe la nas cand ii spun ca a facut kk si pute, face brrr ca masina si e fascinat de animale.

Ca si raluci, si eu am vazut-o pe dr. Bilic azi de dimi la tv. A spus ceva privind diversificarea si instant m-am gandit la Lumi: ca daca bebele vrea numai laptic si mancarica mai putin, sa incercam sa introducem langa alimentul preferat treptat si la inceput in cantitatui mici si grupele celelalte de alimete..recomanda laptele de vaca dupa 1,5 anisori, spunea ca varianta UHT e f ok, mai buna decat incalzirea si fierbera o perioada mai lunga de timp; ca sucul de orice fel e cah, ca se pierd fibrele..iar despre cele carbogazoase: ca la un pahar de suc sunt adaugate 7 cuburi de zahar ceea ce e enorm; ca fasolea boabe e f buna si sanatoasa, nu-mi mai amintesc pe moment.

Azi voi face cu Matei o vizita pe la munca..mi-e dor de fete si in plus, tr sa discut putin despre posibila mea revenire la birou de la inceputul anului. Sa-mi tineti pumnii

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

TEO !

Ariadna33, pai da, Rares a mai pus ceva pe el cu tactica "mananca ce vrea el" dar eu tot mai sper ca va veni si ziua in care va manca ce trebuie (in special legume, care acum sunt "nuuuu!!!", indiferent sub ce forma i le prezint)

Felicitari posesorilor de masele!!! Noi ne laudam inca doar cu "vechii" nostrii doi dintisori.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

nici daca i le amesteci cu carnita sau cu galbenus de ou?
cum i le gatesti?
ai incercat si comdimente (busuioc, cimbru)?
trebuie sa-l pacalesti cumva sa manance si legume

pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

padi, imi pare rau de micuta ta ca tuseste si e nevoie de antibiotic pup sa se faca repede bine, stiu cum este... in 2 luni si ai mei au luat de 2 ori de la sotul si ultima oara au tusit tare...

lauriciule, eu sunt numai ochi si urechi la ideea ta! sunt si curioasa, recunosc, dar am asa un feeling ca o sa dai lovitura cu ideea asta!

pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ionela, asteptam cuminti pozele!

Ralu, tinem pumnii!

Padi, sanatate Laurei

Licurici,

Coque,

luniversatei Miruna

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput