Intrebare despre dcvotare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

... da, si eu stiu ca Mianna imi da imediat cate o steluta, dar m-am obisnuit cu asta si sunt cool.

exista si-un motiv ? ca vad ca mie nu mi-a raspuns si sunt foarte, foarte curioasa

unde, unde? intelegeti-ma si pe mine, are si timpul meu liber o limita, nu pot studia tot forumul sa vad cand si unde v-a mai casunat pe stelutele miannei faceti-mi un topic si promit sa keep it update, ca vaz ca-i de maaaare interes subectu'

da, mirela, apreciez ca te-ai imunizat si ca nu mai e nevoie de 5 mailuri/steluta ca sa nu mearga paranoia prea departe, da si altor useri dreptul de-a umple prima pagina dintr-un subforum cu topicuri sticky atat de interesante incat reusesc s-adune doo reply-uri in 5 luni, si promit sa-mi diversific aria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

voila .. am luat si voturi ha ha

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Pai sigur c-ai luat, ca mai erau si altiicuriosi despre insemnatatea stelutelor de la subiecte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

In cazul meu, la subiectul “A murit Adrian Paunescu” am votat cu o stea atat subiectul ca atare cat si omagiile exagerate pe care le-am citit acolo. In general mi se pare aiurea sa se tot deschida subiecte din astea in care sa citesti un sir nesfarsit de condoleante si rugaciuni. Mi se pare mult mai bun subiectul Adrian Paunescu – controverse. Cine a cunoscut personal decedatul poate sa transmita condoleante direct familiei sau sa se faca util in vreun fel la organizarea inmormantarii.

Mergi la inceput