Intrebare despre dcvotare

Intrebare despre dcvotare | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

dragi forumisti,

puteti sa-mi explicati si mie cum votati un subiect deschis aici, pe dc?

marturisesc ca nu mai inteleg nimic; iau un exemplu , de aici, de pe prima pagina , mai precis subiectul "a murit Adrian Paunescu " si imi permit sa citez
ariel_7000 5 stele
inaioana 1 stea
Sibylle 1 stea
silvi_2005 5 stele
diadaniela 5 stele
croco21 1 stea
Adrianaa 5 stele
mianna 5 stele
mistral 5 stele
My_Lady0091 5 stele

adica unii se considera fericiti ca a murit paunescu, altii nu ?! ce sa cred?

alt subiect , unul delicat

alinamoro 1 stea
Donia 1 stea
Bebe Beca 4 stele
anaemi 1 stea
capcaunul 1 stea
elizaj 1 stea
sissica 5 stele

adica nu va intereseaza consumul de marihuana? mie mie se pare chiar interesant.. insa dupa vot;;

zau, cum votati?

merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Votez un subiect in sine in functie de cat de interesant ti s-a parut. Atat topicul in sine cat si modul in care au decurs discutiile.
Degeaba tema de discutie e geniala daca degenereaza intr-o balacareala lipsita de sens, adica.

1 stea = > cine dracu m-a pus sa intru aici
5 stele = > e fain ce si CUM se discuta aici, uitati-va si voi.

Cat despre celelalte intrebari.
Da, e perfect posibil si probabil ca pe unii sa-i bucure iar pe altii sa-i intristeze moartea cuiva.
Si da, e perfect posibil si probabil ca unii sa fie interesati de un subiect pe cand altii sa il considere la fel de interesant ca "watching paint dry"

Da ce'ti veni?

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai eu una nu m-as fi gandit sa votez moartea lui paunescu, atata tot

si mi-am pus intrebarea asta adesea, la cat de ridicole sunt uneori voturile

dar interesante stelele tale , merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eu stiu ca stelutele date ar trebui sa reflecte cat de interesant/neinteresant ti se pare subiectul. De obicei insa, din pacate, votul reflecta : imi place sau nu autorul, sunt/nu sunt de acord cu parerea autorului, etc

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nu cred ca se voteaza continutul subiectului (ca si discutie) ci se voteaza initiativa de a deschide acel subiect.

Mai exact daca as fi votat 5 stele subiectul cu Adrian Paunescu pentru mine insemna "ce frumos ca s-a deschis un astfel de subiect" sau o stea- cine naiba a deschis un astfel de subiect de cacao. Deci 5 stele nu inseamna ca m-as fi bucurat ca a murit Adrian Paunescu.

La fel si cu subiectul delicat, 5 stele (dpmdv) inseamna- ma bucur sa vad ca se discuta un astfel de subiect, 0 stea inseamna "ce subiect nashpa". Nu inseamna ca cei care au votat 5 stele sunt de acord cu consumul de marihuana sau invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

adica unii se considera fericiti ca a murit paunescu, altii nu ?! ce sa cred?

ca nu-ntelegi nimic

vezi diferenta intre "A murit Paunescu - un ultim omagiu" si "A murit Paunescu - s-a dus si porcul ala comunist"? daca da, poate vezi si diferenta intre o stea si 5, chiar daca realitatea ramane aceeasi - Paunescu a murit.

Mergi la inceput

mianna merci pt raspuns

daca si tu vezi diferenta intre
poetul paunescu - 1 milion de stele si
politicianul paunescu - da-i cate stele vrei tu...

suntem de acord.. dar nu vorbeam aici de paunescu si de votarea moartii cuiva , asa se numea subiectul si alte exercitari de drept de vot virtual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu vreau sa stiu dc Mianna voteaza absolut toate subiectele puse de userul desprecopii cu o stea

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

not once again, avem destule topice despre el. intamplator n-am votat marijuana, asa ca acolo m-ai nominalizat, acolo ti-am raspuns.

daca as fi votat marijuana, n-o votam separat pe radacini si pe frunze, ci in ansamblu, toata planta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Votez in functie de calitatea ideilor generale si reactiilor degajate de discutii si a desfasurarii discutiei, indiferent de titlul subiectului in sine. Daca subiectul cu Paunescu ar fi fost strict despre faptul ca a murit (desi asta e un fapt- nu vad ce ar fi fost de dezbatut) atunci sigur ca orice fel de vot ar fi fost nepotrivit. Nu poti vota un asemenea eveniment.
De altfel, daca ai citit subiectul acela e destul de clar ca cei care sunt pentru omagierea lui P au votat 5 stele pentru ca subiectul a continut cel putin in prima lui parte multa omagiere si ridicare in slavi, cei care au considerat nepotrivita desfasurarea omagiala au votat o stea.
La subiectul despre marijuana la fel.
Recunosc ca mi s-a intamplat sa votez la inceput un subiect ca fiind prost (din considerentele mai sus mentionate) ca apoi el sa isi schimbe directia si sa se transforme intr-unul cu discutii echilibrate si inteligente, prin urmare m-am ofticat ca apucasem sa votez asa.
Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

foarte , multam

Mergi la inceput