Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 racusoru, multumesc mult! Dragi mamici, Stodal ati dat vreodata la copilasi? A dat rezultate? Sau imi recomandati altceva naturist/homeopat pentru tuse seaca? Multumesc Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
cam asta e pt cei mici...tot asta il foloseam si noi...iar dupa 1 an am folosit si PLANTUSIN...tot natural...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
legat de diversificare: eu zic ca sa dati copilului mancarea cu lingurita, bibe e pt lapte.
decalotare: aveti grija..noi la ctrl de 3 luni eram bine, se desfacea usor..apoi nu am mai dat asa atentie..si deunazi cd am incercat la baita..pielicica era aproape lipita de tot,. ca la nastere..asa ca am luat-o de la capat..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui crispro Laurika, ce frumos a crescut puiutul! SI ce bine isi tine capul! Tu te-ai tuns, nu? Iti sta bine. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Multumim :*.Eu m-am tuns inainte sa nasc ..deh, am zis ca asa e igienic, de fapt am vrut si sa scap de parul ars de atata vopsea.acu il las sa creasca..Si ai vostri cresc super frumos.e mai greut acum pentru toate dar numai cand ma gandesc ca o sa-mi zica mama ...ma topesc toata.o sa treaca toate o sa vezi, am tot citit ca piciul tau mai face tambalau noaptea.eu mi-am pus in cap sa ies cateva ore pe zi si macar juma de ora seara..ma mai gandesc la altele, mai casc ochii la o vitrina.intrasem intr-un soi de depresie la un moment dat...eram foarte activa inainte sa nasc, cand mergeam le servici...
Noi ne pregatim sa iesim in parc...va pup dulce..
Sa nu uit: LA MULTI ANI DELFINASILOR SI DELFINASELOR SARBATORITI AZI!!Sa va faceti parintii fericiti si voi sa fiti sanatosi si mancaciosi!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Aaa, asa frumos azi afara, ne-am plimbat in parc, noi eram cei mai dezbracati, ca de obicei, dar totusi e ridicol cat de infofoliti sunt unii copii, cosmonaut pe vremea asta?! Nu zic, nu toate mamele se indura sa-si lase copiii cu capul descoperit, dar de aici pana la caciuli de alea groase, cu glugi trase, zau ca mi-era mila de copii. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
Stai asa , ca ieri in parc erau copii cu fular pe gura...nu numai cosmonaut.si eu il imbrac lejer, ca e calduros..dar totusi, mi se pare aiurea sa-l infofolesti ca pe eschimosi.era o caldura ieri la bucuresti de te topeai, batea vantu ce e drept si Cristian nu s-a last pana nu i-am dat caciulita jos...asa ca nu inteleg hainele exagerat d egroase..cand o fi ger, cu ce ii mai imbraca????
Pozici noi
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Super poza! Laurici felicitari pentru kilogramele pierdute. Zici ca de o luna si jumatate ai dat jos 7 kilograme. Si inca 20 de kilograme parca ziceai dupa nastere. Pai multe rau de tot. Incet si bine spre victoria finala . Eu am ratat un mesaj de-al tau mai de demult in care povesteai ceva cum ca te-a suparat sotul (asa am dedus din mesajele ulterioare). Acum am vazut in poze ca nici vorba sa fie el un slabut. Oricum sper ca v-ati impacat si totul e bine acum. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
DAA, nici el nu e vreo primadona...dar ce sa-i fac..il mai atac cand am ocazia ca sa ma razbun pe nervii ce mi i-a facut....Ma uitam la fetele tale, sunt tare dulci si seamana una cu alta..ai trei zane minunate
Pozici noi
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva acum si durerea mea - care robot credeti ca e mai bun Chicco puresteam cooker http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/ProductID/988/language/en-US/Default.aspx sau Avent combined steamer and blender http://www.philips.co.uk/c/avent-baby-preparing-for-feeding/scf870_21/prd/ ?? imi este clar ca storcatorul trebuie luat separat - alta dilema... vreo sugestie? cum vi se pare scaunul acesta? http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/04061691090000/language/en-US/Default.aspx Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Diana, eu am luat din asta, a fost si mai ieftin:
http://www.bebelusultau. ro/detalii.php?cod=PT04
l-am lua la 290 ron....din Cora...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ooana sau asa http://www.puimic.ro/produse/fotolii-auto/espiro-optima.htm desi mi-e greu a crede ca poti pune un copil inca de la nastere cu o greutate de la 0 kg pana la 25 Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
scaunul nostru, adica al lui Eric, e de la 9 kg la 18kg...iar eu pe Eric l-am pus la 6 luni in el, desi nu avea el 9 kg...i-a placut tare mult, mai ales ca l-am pus cu fata la directia de mers si vedea si el cate ceva pe afara...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
tina_80 spune:
citat din mesajul lui imaya Voiam sa va spun ca eu am primit scaun de masa de la fratimiu la botez. De la ikea, foarte simplu, plastic, o sa va fac poza sa va arat caci nu l am vazut in catalog. Andrei |
Multumim! Dar ne spui si un pret?
Diana e super scaunul
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
inglesina, e...uite asta: http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric5Luni#5209560806213828514 LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
ce baiat mare are mama
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip