Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva acum si durerea mea - care robot credeti ca e mai bun Chicco puresteam cooker http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/ProductID/988/language/en-US/Default.aspx sau Avent combined steamer and blender http://www.philips.co.uk/c/avent-baby-preparing-for-feeding/scf870_21/prd/ ?? imi este clar ca storcatorul trebuie luat separat - alta dilema... vreo sugestie? cum vi se pare scaunul acesta? http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/04061691090000/language/en-US/Default.aspx Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
storcator am ales acest model
http://www.emag.ro/storcatoare/storcator-de-fructe-si-legume-philips-hr-1861--pHR1861
scaun deja am primit deci nu m-am mai uitat dar e frumos modelul tau
la restul nu stiu ce sa zic...
Paula dar scaun de masina doar de la 13 kg avem nevoie...sau voi vreti sa stiti ca e rezolvata problema
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui imaya
pe mine ma intrebau asta vara la 35 de grade cand il scoteam doar in body maieut afara de ce nu ii pun sosete si caciulita ca n-are nici o luna bebelu' !!! Evident babele blocului! |
pe mine la venirea in Spania -febr 2002- m-a socat pur si simplu cum isi poarta astia nou-nascutii prin hipermarket... la nici o sapt, desculti, fara nimic in cap, eventual pusi intr-o paturica sa le acopera piciorusele, ca erau doar in pampers! si eu eram cu Maria cu gecuta subtirica (la 10 luni) cu gluga si cu ghetute . intre timp mi-am revenit , isa a purtat caciulita cred ca de 2 ori, am iesit afara dupa baie o data si altadata ploua si era vanticel... de altfel, nici nu-i plac caciulitele, ne descurcam cu bandanele, ca si-asa tare-mi place cum ii sta cu ele
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
princess, mamico!!
Andrei de imaya, sa cresti mare si frumos, cumintel vedem ca esti
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
Am scos-o si eu pe a mea o data fara caciulita ca era cald afara, insa era vant. Si a facut mucisori si de atunci ii pun una oricat de subtire cand e vant.. pana mai creste si ea un pic.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
paula_m spune:
Neata
Am mai fost acum dimineata la un pediatru, pt pb cu luatul in greutate. Mi-a zis sa stau calma, am un copil sanatos tun... Dar nu gasesc un pediatru, asa pe gustul meu.... Am fost al 3 pediatri, toti pareri diferite in ceea ce priveste diversificarea, dar nici unul asa cum mi-ar place mie. Deci, de azi incep sa iau notite de pe net si o sa imi fac eu o schema de diversificare. Si vreau neaparat sa incerc BLW. Vedem ce iese.
Oana, Raul mai are un pic si ii ies piciorusele din scoica. Pana nu va sta in fundulet, il mai las in scoicuta, dar apoi tb sa trecem la scaunul de masina , si daca tot am ocazia sa il iau mai ieftin acum, tb sa ma hotarasc de care...si nu mai vreau sa iau unul si peste 3 luni sa-mi dau seama ca altul e mai bun...cum am facut cu caruciorul
Racusor, cum e Andrei cu puta? Mai plange cand face pipi?
Cristina, poate mai are colici Vladut...o cumostinta imi spunea ca fetita ei a avut colici pana la 1 an!!!Cred ca as fi innebunit!!!
Otilia, sunt mai multe grupe de scaune de masina? Eu am crezut ca ii iau unul si cu ala defilam 3 ani!!!
Saddie bine ai venit!! Sa ne pui poze cu Medeea!!! Frumos nume i-ai pus delfinasei!!
La multi ani Princess si Andrei!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Neata Am mai fost acum dimineata la un pediatru, pt pb cu luatul in greutate. Mi-a zis sa stau calma, am un copil sanatos tun... Dar nu gasesc un pediatru, asa pe gustul meu.... Am fost al 3 pediatri, toti pareri diferite in ceea ce priveste diversificarea, dar nici unul asa cum mi-ar place mie. Deci, de azi incep sa iau notite de pe net si o sa imi fac eu o schema de diversificare. Si vreau neaparat sa incerc BLW. Vedem ce iese. |
ti-am zissssss, Raul e un frumos si se dezvolta bine...las-o pe bleaga aia care ti-a zis ca nu ia cum trebuie in greutate
Oana, Raul mai are un pic si ii ies piciorusele din scoica. Pana nu va sta in fundulet, il mai las in scoicuta, dar apoi tb sa trecem la scaunul de masina , si daca tot am ocazia sa il iau mai ieftin acum, tb sa ma hotarasc de care...si nu mai vreau sa iau unul si peste 3 luni sa-mi dau seama ca altul e mai bun...cum am facut cu caruciorul Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 4 |
ai dreptate!
trebuie sa studiem temeinic problema
mie mki-a tras asta cu ochiul, vezi si filmuletul ca e interesant
http://idealbebe.ro/inglesina-scaun-auto-marco-polo-18-kg-p-2675.html
desi grupa urmatoare dupa scoica e de la 13 kg in sus
Noi 2
ooana spune:
sau asa
http://www.puimic.ro/produse/fotolii-auto/espiro-optima.htm
desi mi-e greu a crede ca poti pune un copil inca de la nastere cu o greutate de la 0 kg pana la 25
Noi 2
michelle1981 spune:
rodyka - super pozele de la mini hollywood. Am vazut si pozele si filmuletele cu mandrele tale
oana - e foarte frumusel Matei!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui tina_80 Eladeea, de la ce firma i-ai luat scaun lui Eric? Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
inglesina, e...uite asta:
http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric5Luni#5209560806213828514
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
PAULA mercic, e bine Andrei. ieri mai maraia putin, de aseara deloc
sa iti zic ce am facut noi, poate te ajuta cand ii faci lui Raul
- am dat cu cicatrizin
- alternam cu crema de galbenele
- schimbat pampers la 1 ora ca sa nu simta presiune pe putica
- lasat mult in puta goala, ca asa nu ustura asa tare dupa
- daca refuza sa faca pipi poti sa il tii cu funduletul in apa calda, si cu apa la robinet curgand
- seara i-am dat nurofen pentru copii
- si i-am dat de 3 ori pe zi chamomilla 9 CH, asta e homeopat, il calmeaza
- si l-am tinut numai in salopetici cu totul, body nu i-am dat ca mi se parea ca il strange la putica
- mai zicea pediatra ca pot sa il sterg cu rivanol
la noi asta a functionat si a trecut foarte repede, nici nu ma asteptam
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010