Fluturasi de martie-aprilie 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

asa e mada. nici eu nu vreau sa suna prea bleahhhh cand altora le place. fiecare cu gusturile lui culinare.
nu stiu ce fac maine....
poate imi fac mie o supica dintr-un copanel si la al meu ii fac tocanita de inimi si pipote cu cartofi natur...... sau o tocanita de copanele, cartofi si galuste......alta idee nu am mai astept ideei.
azi nu am facut nimic, am mai avut de ieri gratar din piept de pui cu garnitura de orez cu ciuperci si salata de ardei copti.

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada si noi facem bradul pe 5 dec...

de Mos nicolae? inseamna ca il tineti 1 luna, nu? pana la Sf ion

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

cam asa . profitam la maxim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

madutza pe mine nu trebuie sa ma convingi , mie imi place pastrama de miel de mor ...mai ales pe aia care o face mama cu mult usturoi si piper la cuptor cu lemne pe vatra si carnatii facuti de mama in casa, in care pune carne si de oaie pe langa aia de porc si vita
hai ca m-ai facut sa ma gandesc iar la romanika si la mancarurile mamei, mai ieri vorbeam cu Nick ca o sa imi lipseasca mancarurile romanesti traditionale de Craciun, in special carnatii mamei , pentru ca anul asta mergem la socri si aici de craciun se mananca curcan

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Ceau burtici ;)

Iata ca revin si eu n sfarsit :) am avut musafiri si ieri mi-a fost un rau de am vomitat ca in trimestrul 1. mama, mama ce mai amintiri si senzatii! iar ma smiorcaiam cu wc-ul in brate.

intre timp am ajuns si eu din nou la eco.
v-am zis ca bebe meu era cu 2 saptamani in urma de UM si imi faceam griji ca nu cumva sa nu se dezvolte normal. si cum tati pana acuma s-a nimerit tot prin delegatii, l-am luat de mana si am mers impreuna la eco.
si ne-am vazut comoara (am pus filmulet aici http://www.youtube.com/watch?v=PtHvmXCGoqQ) si ne-m topit de dragul ei, de manutele ei dolofane si nasucul ala ca un nasturel. deja ne facem planuri cum o molfaim ;))

bebe e perfect sanatos, s-a dezvoltat normal, deci nu mai exista teama ca e prea micuta. acum avea 200 gr si era cam adormita, numai bine sa o admiram cum se cuvine ;))

pup burticile!

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

ama felicitari pt vestile bune si pt buburuza dolofana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

asa e mada. nici eu nu vreau sa suna prea bleahhhh cand altora le place. fiecare cu gusturile lui culinare.
nu stiu ce fac maine....
poate imi fac mie o supica dintr-un copanel si la al meu ii fac tocanita de inimi si pipote cu cartofi natur...... sau o tocanita de copanele, cartofi si galuste......alta idee nu am mai astept ideei.
azi nu am facut nimic, am mai avut de ieri gratar din piept de pui cu garnitura de orez cu ciuperci si salata de ardei copti.

nici eu nu mancam oaie sau miel...dar de vreo 2 ani cam pap...dar numai aici..in tara inca nu imi place ...grecii si cipriotii sunt renumiti pt felul de a gati mielul si oaia...nu are pic de miros ...si chiar imi place..de cand sunt gravida nu am mai mancat(nici un fel de carne nu prea mananc)...dar in general cam "basculez" miel si oaie
cat despre tocanita ta de pipote...m-ai dat peste cap...dar ma abtinnnn sa intru maine in priza si sa trantesc una

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

stefy mie nici tocanita de inimi si pipote nu imi place (de asta spuneam ca fac doar pt al meu care e fan!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

vai amaaaaaaaaa m-am indragostit de fetitza ta am dat replay la filmulet de vreo 3 ori sa o vad iar si iar
e asa scumpa cum se scarpina ea in barbitza si se joaca cu nasucul, chiar ca e ca un nasturel

eu abia astept sa merg maine la eco , dar eu nu o sa o vad in 3D/4D ca aici la spital au numai 2D dar macar sa o vad ca face tumbe si e ok

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

stefy mie nici tocanita de inimi si pipote nu imi place (de asta spuneam ca fac doar pt al meu care e fan!!)

aaaa..pai tu esti o norocoasa...iti place ceva ce ingrasa??? eu de fel sunt o gurmanda...nu mananc mult,dar mananc orice si cu o mare pofta

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

aoleeeuuuuu stefy ce m ai atins.....daca ai stii cat sunt de pofticioasa si de mancacioasa de felul meu.... dar trebuie sa stiu sa ma infranez si sa ma controlez. imi plac toate dulciurile, toate, tot ce tine de patiserie, cartofi prajiti, pizza....auuuuu si inca, cate alte specialitati

Mergi la inceput