Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)
Raspunsuri - Pagina 3
amelia_ilie spune:
Buna dimineata si de la noi !
Si eu am avut o noapte de cosmar, de la 3 sunt treaza, pe la 4.30 s-a trezit si al meu sa mearga la baie si dupa asta cica :"nu te supara pe mine, dar eu ma duc sa ma culc". De parca era sa stea cu mine pana dimineata... A si stat azi-noapte o gramada sa citeasca nu stiu ce despre securitate si ma tot intreba una-alta de ne-am culcat pe la 12.30...
Of, greu cu somnul asta. Sper sa mai recuperez ceva azi, desi e rau ca nu dorm noaptea, cand ar trebui, si dorm ziua, ca pic din picioare.
Ukume, bravo pentru bebe sanatos si in grafic! O sa vezi ca daca te linistesti o sa se si
Sunset, vorbeste si tu cu printesa, puneti-va de acord asupra datei, poate o convingi cumva . Felicitari si pentru semnatura!
34+
amelia_ilie spune:
Celesta, Madanic, aveti niste bebei cu personalitate, nu vin ei cand vreti voi, vin cand vor ei, este? Acusica ne spuneti sa pregatim agitatele .
34+
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui celesta Fetele eu tot 2 in 1... cu termenul depasit, in saptamana 41... contractii am zilnic, dar nu destul de puternice incat sa anunte travaliul... azi mi-a facut din nou moasa acupunctura, incep sa suport din ce in ce mai greu durerea, cateva intepaturi acolo mi-au creat o stare de neplacere... nervii is intinsi la maxim, somnul prost, ma misc ca o balena esuata la mal, de dureri de simfiza deja nu mai vorbesc, fac parte din viata mea de atatea saptamani... 40+ |
adik doare ?? ca si mie mi-a propus moashea acupunctura si chiar contemplam subiectul dar asta pentru ca stiam ca nu doare pentru ca acele sunt asa de subtiri ca nici nu le simti. sau ajung mai greu la destinatie prin toate straturile noastre de... blanitza? BTW, unde se infig de fapt acele pentru treaba asta?
si eu ma simt cum spui tu numa ca nu imi permit sa imi intind nervii la maxim pentru ca ma solicita prea mult nervos baiatul meu ca sa mai imi ramana nervi si pentru ca inca nu am nascut. ce pot sa spun? curaj! noaptea asta poate fi the big one!
eu am avut azinoapte crampe ca la menstra de cateva ori doar ca mai puternice asa. de 3-4 ori... mai departe de atat nu merge deocamdata treaba la mine. sper ca se generalizeaza ca altfel din cate am citit genul asta de contractii pot anunta un travaliu foaaaaarte lung. asta pe langa faptul ca nasterea vaginala dupa cezariana se spune ca e f lunga pentru ca il nasti si pe primul copil.
sunset buna intrebarea cu no-spa-ul
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 40
ana_vio87 spune:
simt ca o iau raazna... n'am pus toata noaptea geana pe geana... am un disconfort termic teribil... oricat de gros/subtire m'as imbraca eu sunt RECE!!! am niste transpiratii reci teribile si tampite si nu ma pot stabiliza deloc termic... culmea e ca nu ma mai doare burta, nici dureri inghinale asa mare nu mai am cu toate ca titiri e miscacioasa, dar in schimb sunt rece!!!
so... obs ca azi avem de sustinut 2 galerii: madanic si celesta... incerc sa antrenez acum motatele...daca nu ma apuca iar dambatu de la transpiratiile astea
pupici pe burtici :*:*:* 33+
ana_vio87 spune:
*.......................................................................................
*...............................................................
*.......................................................
*...............................................................................
*.......................................................................
.
pupici pe burtici :*:*:* 33+
Lore1983 spune:
Felicitari Sunset si Diana.B pt schimbarea semnaturii
Celesta si Madanic sa ne anuntati cand sa scoatem majoretele
Alinushca
33+ viitoare mami de
ralucaspm spune:
Of, Amelia, noi ne-am culcat la 12:30, m-am trezit la 4 si am mai adormit de la 6:30 la 8:30. Pe la 5 ma apucase raul de la stomac.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+
bebelu86 spune:
ce fac burticile, mamicile si ursuletii????
vad k e cam liniste pe aici. nu mai naste nimeni?
noi suntem bine, de cand am avut acele mici sangerari nu am mai avut nimic nimic. asa k am stat linsitita aksa. am vb ieri iar cu medicu si a zis sa stau linistita k nu sunt probl dc au fost doar cateva picaturi atunci si dupa nu s-a mai repetat.
de |Anya nu se mai stie nimic?
sa aveti o zi frumoasa
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria
danaint spune:
neata fetelor!
culcat gagalicea, am timp de stat pe internet azi aniversam 10 ani eu si sotul, diseara fugim la un restaurant
fetelor care au depasit termenul si care vor sa nasca! vin bebeii, dar doar atunci cand vor ei!